obey-robots.txt
09 December 2016, 20:21
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 50% [5 stemmen]
50% [5 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 50% [5 stemmen]
50% [5 stemmen]

Stemmen: 10
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Post hier de upload en download resultaten van speedtests! Krijgt u de beloofde snelheid na een snelheidsverhoging?
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Speedtest goed - Werkelijke upload niet

keesgeers
Hallo...

Ik heb athome intensief.
Het volgende probleem doet zich voor.
Via speedtest of welke ander snelheidstest dan ook, zou mijn upload goed moeten zijn.
Wanneer ik echter een bestand ga uploaden naar welke server dan ook, is mijn upload niet hoger dan 30 Kbytes.
Zakt regelmatig terug naar 7 Kbytes.
Ik heb diverse malen met athome aan de telefoon gehangen maar een oplossing..ho maar.
Ik heb het modem rechtstreeks aan diverse pc's gehangen met een hoogwaardige UTP kabel maar dit haalt niets uit.
AOP, kabel en scheidingsfilter zijn al vervangen. (Verhuispakket van athome)
Volgens athome zijn de waardes die in mijn modem staan uitstekend.
Ik heb elke pc gechekt op spyware.
Veilge modus met netwerkomgeving, command en netstat geeft niets aan.
Van athome wordt ik niet wijzer.
Zij zeggen, speedtest is goed dus wij kunnen weinig voor u betekenen.
Ik betaal voor intensief maar krijg het niet.
Wat moet ik hiermee ?
 
Zippo
Je zult aan moeten tonen dat het niet aan je eigen pc oid ligt.

Kun je een geleende pc of laptop er eens aan hangen om naar de upload te kijken?

Zet om te testen met je eigen pc eens je firewall uit! (Symantec en McAfee zelfs uitzetten en pc herstarten en niet met windows laten starten)

Verder kun je TCP Optmizer gebruiken om je verbiniding te verbeteren.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
keesgeers
Zoals ik al schreef in mijn bericht...
Ik heb het modem rechtstreeks aan diverse pc's gehangen met een hoogwaardige UTP kabel maar dit haalt niets uit.
Alles is getest zonder firewall en zelfs zonder virusscanner.
Om het verhaal nog even aan te vullen, ik heb de tests uitgevoerd met verschillende ftp clients.
Ik mag er dus gerust vanuit gaan dat het niets te maken heeft met een verkeerde pc configuratie hier.
Sterker nog, ik heb mijn pc uitgetest op een andere lokatie met @home en sluit ik hem rechtstreeks aan op het modem daar, dan is de snelheid wel goed.
Gewijzigd door keesgeers op 03-11-2007 13:00
 
Zippo
keesgeers schreef:
Zoals ik al schreef in mijn bericht...
Ik heb het modem rechtstreeks aan diverse pc's gehangen met een hoogwaardige UTP kabel maar dit haalt niets uit.
Alles is getest zonder firewall en zelfs zonder virusscanner.
Om het verhaal nog even aan te vullen, ik heb de tests uitgevoerd met verschillende ftp clients.
Ik mag er dus gerust vanuit gaan dat het niets te maken heeft met een verkeerde pc configuratie hier.
Sterker nog, ik heb mijn pc uitgetest op een andere lokatie met @home en sluit ik hem rechtstreeks aan op het modem daar, dan is de snelheid wel goed.


Iets te snel gelezen en geantwoord merk ik.Frown

Zijn er bij jou in de straat / wijk meer mensen met @home? Wat zijn hun ervaringen?

Kun je de resultaten eens geven van een tracert home.nl (Start -> Uitvoeren -> CMD+enter)
En geef voeg eens een plaatje bij van speedtest.net, zie hier meer info over.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
keesgeers
Ikwil wel een plaatje plaatsen maar zoals ik al aangaf in het eerste bericht...
Speedttesten geven de waarde aan die ik moet hebben.
Wanneer ik een bestand ga uploaden naar waar ook ter wereld, dan gaat het mis.
198696716
C:\Documents and Settings\kees>tracert home.nl

Bezig met het traceren van de route naar home.nl [213.51.129.38]
via maximaal 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.10.1.1
2 7 ms 7 ms 7 ms 10.186.32.1
3 5 ms 6 ms 6 ms csw2-ge2-2.roose1.nb.home.nl [213.51.148.65]
4 8 ms 8 ms 6 ms r1-ge0-2-200.emmen1.dr.home.nl [213.51.157.28]
5 8 ms 8 ms 7 ms csw1-vlan200.dbsch1.nb.home.nl [213.51.152.56]
6 12 ms 7 ms 7 ms bb1-ge0-2-0-0.dbsch1.nb.home.nl [213.51.158.92]

7 8 ms 9 ms 9 ms bb2-ae0-0.amsix-telecity.home.nl [213.51.158.102
]
8 13 ms 13 ms 14 ms bb1-ae0-0.groni1.gr.home.nl [213.51.158.17]
9 12 ms 11 ms 11 ms csw2-ge1-1.zwoll1.ov.home.nl [213.51.157.101]
10 16 ms 12 ms 13 ms www.home.nl [213.51.129.38]

De trace is voltooid.

C:\Documents and Settings\kees>
Gewijzigd door keesgeers op 03-11-2007 19:26
 
Zippo
Van Roosendaal naar Emmen naar Den Bosch naar Groningen naar Zwolle naar @home

Gigantische omweg!

Maar dat verklaart niet je lage upload.

Gebruik je een proxy?
Welk FTP programma gebruik je?
Welke firewall gebruik je?
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
keesgeers
ATLocalhost schreef:
Van Roosendaal naar Emmen naar Den Bosch naar Groningen naar Zwolle naar @home

Gigantische omweg!

Maar dat verklaart niet je lage upload.

Gebruik je een proxy?
Welk FTP programma gebruik je?
Welke firewall gebruik je?

Gebruik je een proxy? NEE
Welk FTP programma gebruik je? HMMM..ik dacht dat ik geschreven had dat ik diverse ftp clients geprobeerd heb.
Standaard gebruik ik Total Commander !
Welke firewall gebruik je? Nou ja zeg....!!!! Lees mijn vorige bericht eens beter !!!Angry
Alles is getest zonder firewall en zelfs zonder virusscanner.
Gewijzigd door keesgeers op 03-11-2007 22:25
 
Zippo
Met Total Commander gebruik je dan de passieve methode?

Toch is het van belang te weten welke firewall je gebruikt omdat sommige firewalls niet fatsoenlijk uit te zetten zijn! Met name Norton en McAfee kun je wel uitzetten, maar desondanks verzieken ze de boel toch! Deze FW na uitzetten ook het vinkje starten met windows uitzetten en je pc opnieuw opstarten.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
keesgeers
NOGMAALS...ALLE FIREWALLS E.D. STAAN UIT....STERKER NOG..ER IS GEEN FIREWALL GEINSTALLEERD EN DIE VAN WINDOWS XP STAAT VOLLEDIG UIT.
TJA..ALS ICT'ER WEET IK WEL HOE DAT WERKT.
ALS HET AAN EEN FIREWALL ZOU LIGGEN DAN ZOU DEZE PC OP EEN ANDERE ATHOME AANSLUITING HET OOK NIET GOED DOEN.

Neem maar van mij aan...of het ligt aan het modem of aan een probleem bij athome.

Maar voor de rest...
Laat maar !!!!
Hier wordt ik net zo wijs van als via de "helpdesk" en "TD" van athome !!Sad
Gewijzigd door keesgeers op 04-11-2007 01:00
 
keesgeers
Na bijna 2 maanden sukkelen met de sukkels van ATHOME is men er bij ATHOME achter gekomen dat het waarschijnlijk wel eens aan het modem zou kunnen liggen.
Jaja..men wordt wakker daar.
Nu met het nieuwe modem is de snelheid wel goed.
Vanaf januari ga ik echter over op ADSL.
20 Mb met telefonie - Bij ATHOME betaal je daar 69,95 voor.
Bij mijn toekomstige aanbieder 29.95.
Ja lieve mensen...u leest het goed...40 euro goedkoper.GrinGrinGrin
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Speedtest goed - Werkelijke upload niet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Televisie EPG werkt niet, Geen informatie beschikbaar Klacht over Ziggo 2 09-12-2016 18:17
Ziggo mail komt niet aan Instellingen software 4 23-11-2016 12:46
Scannen vanaf Printer gaat niet, vanaf PC wel Hardware instellingen 8 05-11-2016 14:49
Ziggo komt niet opdagen. Zucht. Algemeen 2 22-10-2016 15:52
Al 2 weken kan Ziggo mijn Ziggo modem niet in bridge-modus zetten Klacht over Ziggo 5 04-10-2016 14:53
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| kezeltje00:56:56
| Black Tiger00:58:13
| Zippo01:44:22
| MisterSenseo01:54:18
| ArieBuu02:20:53
| Desmark06:27:29
| Tomar07:52:45
| knilleske08:17:04
| gerrelle09:40:32
| Gilex09:45:45
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan