obey-robots.txt
09 December 2016, 18:26
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 50% [5 stemmen]
50% [5 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 50% [5 stemmen]
50% [5 stemmen]

Stemmen: 10
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Hier kun je vragen stellen over allerhande problemen met je pc, laptop, netbook, ipad, Imac, enz. Bijvoorbeeld hoe optimaliseer ik de internetsnelheid. Ook voor programma en software vragen.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Netwerk problemen

Zippo
Ik kom er niet uit en hoop op de kundigheid hier aanwezig.

Situatie:
Intern netwerk, niet van buitenaf bereikbaar.
Laptop, Windows7
PC1, Windows7
PC2, Windows7

Via mijn laptop kan ik m.b.v. VNC PC1 en PC2 overnemen. Sinds kort is de snelheid tussen PC2 en mijn laptop drastisch afgenomen.
Dit bemerkte ik het eerst met de verbinding tussen laptop en PC2. Het overgenomen systeem komt met heel schokkerig beeld op de laptop.

De snelheid tussen laptop en PC2 varieert met VNC tussen 150 en 1700 kbps. Voorheen was dit 20000 kpbs waardoor het eigenlijk niet te merken was dat je op een 'remote' computer aan het werken was. Ook als ik via mijn gedeelde mappen (zonder VNC) bestanden wil uitwisselen is de snelheid bedroevend laag. Zo'n 13 kbps, dan duurt een klein bestand al uren.

Met PC1 heb ik dit probleem niet, waardoor ik er van uitga dat het probleem niet aan de laptop ligt.

Wat heb ik al gedaan?

VNC software op beide systemen geupdate, geen resultaat.
PC2, winsock en netsh reset, geen resultaat.
PC2, Lan adapter bij de eigenschappen het NDIS filter van Kaspersky uitgezet. (ervaring uit het verleden, waarbij deze driver de verbinding dichtkneep in combinatie met bepaalde LAN adapters)
PC2, diverse eigenschappen van de LAN adapter uit en weer aangezet.
Laptop en PC2 netwerk drivers geupdate.
Laptop en PC2 in veilige modus met netwerk opgestart, zodat e.v. spelbrekers niet geladen worden, geen resultaat.
PC2, aantal nieuwe programma's gedeinstalleerd. Misschien waren dit de boosdoeners, geen resultaat.
Vast nog dingen vergeten die ik gedaan heb.


Wat mij betreft is Remote Desktop van MS ook prima, maar dit krijg ik niet werkend.

Wie heeft een tip?
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
MisterSenseo
Windows firewall uitgeschakeld ?
Vaak leidt dat tot problemen en dmv je firewall in je router heb je heel die Windows firewall niet nodig.
In configuratiescherm/Systeembeheer/Services kun je hem uitzetten.
Als je toch in die Services zit,schakel dan ook meteen Windows Defender uit,ook zo'n spelbreker.......Pfft

edit : ik lees net op de VNC website dat de free edition niet door Windows 7 ondersteund wordt.........
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijdt maar wij vinden van niet hoor !

Ziggo Connect & Play TV Complete/Internet Max 200/20 Mbit-Horizon SMT-G6400 bedraad via thuisnetwerk verbonden met Horizon Mediabox SMT-G7400, werkend als switch/accesspoint, verbonden aan Dlink DIR825 als router achter Ubee EVM320B...... Wink

Voor de beste draadloze resultaten met Atheros WLAN kaarten, Windows auto update uit en hier of hier de beste drivers downloaden.
 
Bitfreak
Probeer het eens met Teamviewer.Cool
 
MisterSenseo
Teamviewer werkt goed maar lang niet zo snel als VNC of Remote Desktop
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijdt maar wij vinden van niet hoor !

Ziggo Connect & Play TV Complete/Internet Max 200/20 Mbit-Horizon SMT-G6400 bedraad via thuisnetwerk verbonden met Horizon Mediabox SMT-G7400, werkend als switch/accesspoint, verbonden aan Dlink DIR825 als router achter Ubee EVM320B...... Wink

Voor de beste draadloze resultaten met Atheros WLAN kaarten, Windows auto update uit en hier of hier de beste drivers downloaden.
 
Zippo
MisterSenseo schreef:

Windows firewall uitgeschakeld ?
Vaak leidt dat tot problemen en dmv je firewall in je router heb je heel die Windows firewall niet nodig.
In configuratiescherm/Systeembeheer/Services kun je hem uitzetten.
Als je toch in die Services zit,schakel dan ook meteen Windows Defender uit,ook zo'n spelbreker.......Pfft

edit : ik lees net op de VNC website dat de free edition niet door Windows 7 ondersteund wordt.........


Ja die had ik beide al uitgezet via service, want die kunnen met de eigen geinstalleerde firewall weer problemen geven. Ik gebruik niet de free edition van VNC.

Teamviewer gebruik ik wel eens om mijn vader op afstand te helpen, maar om daarmee pc's remote te beheren lijkt me niet prettig werken.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
MisterSenseo
Ik gebruik Teamviewer wel binnen mijn netwerk,je kunt "alleen LAN" selecteren zodat het ook niet van buitenaf te benaderen is,da's wel handig.
Je merkt wel overduidelijk dat je met een andere pc bezig bent,maar het werkt wel feilloos.
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijdt maar wij vinden van niet hoor !

Ziggo Connect & Play TV Complete/Internet Max 200/20 Mbit-Horizon SMT-G6400 bedraad via thuisnetwerk verbonden met Horizon Mediabox SMT-G7400, werkend als switch/accesspoint, verbonden aan Dlink DIR825 als router achter Ubee EVM320B...... Wink

Voor de beste draadloze resultaten met Atheros WLAN kaarten, Windows auto update uit en hier of hier de beste drivers downloaden.
 
Zippo
Nogmaals netwerk driver van pc2 geupdate. En wat denk je? Probleem opgelost.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
kobus1960
Dat is toch met grote regelmaat (al eens eerder over bericht na een bezoek aan
Alternate-vrienden) de boosdoener, de netwerkdrivers onders windows 7.
Net even mailcontact gehad met 1 van hen, tientallen per week.......nog steeds.
Gebruikers denken aan defect, 99 % driver.
 
Zippo
Tja nu aan den lijve ondervonden.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
MisterSenseo
Gelukkig weer redelijk simpel een probleem opgelost en je hebt het nog zelf gedaan ook lekker benzine-aanstekertje van me...........Pfft
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijdt maar wij vinden van niet hoor !

Ziggo Connect & Play TV Complete/Internet Max 200/20 Mbit-Horizon SMT-G6400 bedraad via thuisnetwerk verbonden met Horizon Mediabox SMT-G7400, werkend als switch/accesspoint, verbonden aan Dlink DIR825 als router achter Ubee EVM320B...... Wink

Voor de beste draadloze resultaten met Atheros WLAN kaarten, Windows auto update uit en hier of hier de beste drivers downloaden.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Netwerk problemen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Verdwenen Ziggo netwerk WiFi, draadloos netwerk 2 03-12-2016 23:46
Wifi netwerk niet te zien op Samsung S7 WiFi, draadloos netwerk 10 10-08-2016 21:38
Problemen open NAT krijgen voor 2 pc's voor BO3 Algemeen 12 10-01-2016 22:59
Ziggo geeft IPv6 adressen uit, daardoor problemen met VPN. Instellingen software 1 09-12-2015 17:51
verbinding HB met netwerk(modem) Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. 6 03-12-2015 00:29
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| MisterSenseo00:07:54
| ArieBuu00:25:58
| Zippo01:21:48
| Desmark04:32:34
| Tomar05:57:50
| Black Tiger06:05:45
| knilleske06:22:09
| gerrelle07:45:37
| Gilex07:50:50
| kezeltje08:54:56
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan