obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Nieuwe zenders op de analoge kabel in Utrecht Oost
Zippo
De Programmaraad Utrecht Oost adviseert Ziggo om meer Nederlandstalige commerciƫle zenders en de Franstalige Marokkaanse zender Al Maghribia op te nemen in het analoge televisiepakket.

Als het aan de Programmaraad ligt, krijgt ook de radiozender Groot Nieuws Radio binnenkort een plaats op de analoge kabel. Inwoners van deze regio hebben tot 6 april de tijd om te reageren op het concept advies.

Ieder jaar stelt de Programmaraad Utrecht Oost een bindend advies op voor kabelexploitant Ziggo. In principe neemt Ziggo het advies over. Het advies voor 2012 bevat enkele wijzigingen ten opzichte van het huidige pakket. Er is een wettelijk verplicht pakket van de Nederlandse publieke zenders, een Vlaamse, een Duitse, een lokale en een regionale zender. De programmaraad adviseert nog acht zenders: Omroep Gelderland, CNN, ARD, BBC1, Discovery Channel, SBS6, Al Maghribya en RTL4. Ziggo kiest zelf nog aanvullende zenders. Voor het analoge radiopakket adviseert de Programmaraad enkele nieuwe zenders. Daaronder zijn VRT Studio Brussel, een eigenzinnige spraakmakende jongerenzender, en de christelijke zender Groot Nieuws Radio.

Inwoners uit deze regio (Rhenen, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Zeist) kunnen tot 6 april reageren op het concept advies waarin de keuzes van de Programmaraad zijn samengevat. Het hele pakket met een overzicht van alle TV- en radiozenders is te vinden op www.programmaraadutrechtoost.nl. Via de e-mailbox op de website kunnen inwoners reageren, of bij het secretariaat van de Programmaraad: Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. De reacties bepalen of het concept advies al dan niet wordt aangepast. Daarna gaat het advies naar Ziggo.

Ongeveer 25% van de Nederlandse inwoners kijkt televisie via de analoge kabel. De programmaraad Utrecht Oost brengt een onafhankelijk advies uit aan Ziggo over de zenderpakketten op de analoge kabel. De programmaraad zorgt voor een pluriform advies, waarin de wensen van alle verschillende doelgroepen een plek krijgen.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe zenders op de analoge kabel in Utrecht Oost', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kabel TV Algemeen : 18 05-12-2022
Ci+ en smart card geen zenders vinden Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 5 11-07-2022
Nieuwe tarieven Ziggo nieuws : 1 13-05-2022
tv zenders installeren Algemeen : 7 20-12-2020
belscript en slecht informeren nieuwe klanten Klacht over Ziggo : 4 13-12-2020
Advertentie