obey-robots.txt
02 December 2016, 19:05
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 44% [4 stemmen]
44% [4 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 56% [5 stemmen]
56% [5 stemmen]

Stemmen: 9
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Klachten over Ziggo onderdeel. Post hier je Ziggo klacht over storing met internet, telefonie, televisie of modem.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

Cisco interactieve hd rec. reset automatisch

Zigzag
Hallo, ik heb een sisco die automatisch reset
Heb vanalles geprobeert met instellingen maar maakt niet uit
Gister heb ik hem terug ontvangen van de reparatie maar die konden niks vinden
Dan ligt het denk toch aan de software denk ik dan
Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
Komt er nog een software update uit? Of nog beter een omruilactie van ziggo!
 
Zippo
Dat is inderdaad vreemd. Maar wat ik niet uit je verhaal kan opmaken is of dat het een Cisco modem of een Cisco ontvanger betreft.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Zigzag
Bedankt voor je reactie
Het is een cisco 8485dvb hd dvr
 
Zippo
Kijk eens in het menu van die cisco of er een firmware upgrade beschikbaar is.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Zigzag
Nee geen update beschikbaar,heb hem ook al paar terug naar fabrieksinstellingen gebracht en opnieuw geinstalleerd maar het helpt allemaal niet.
 
Zippo
Ik ga ervan uit dat er geen geaarde stekker aan de ontvanger zit. Maar kun je het chassis eens aarden?

De bedoeling hierachter is dat eventuele stoorsignalen verminderd worden waardoor de reset niet optreed.

Wees wel voorzichtig, want er kunnen lekstromen lopen.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Zigzag
Inderdaad geen geaarde stekker aan ,daar zat ik ook al eens aan te denken,misschien dat andere apparaten er op storen ofzo.ik weet alleen niet hoe ik hem moet aarden.niet zoveel verstand van electra
 
Zippo
Zet in elk geval een aanwezige draadloze dect telefoon zo ver mogelijk uit de buurt van de ontvanger. Deze staan erom bekend dat ze storen.

Het chassis is het omhulsel van je ontvanger. Hopelijk bestaat dit uit metalen delen die je kunt aarden. Maar je kunt ook de metalen buitenkant van b.v. de coax aansluiting gebruiken op de ontvanger.

Verbind deze het liefst met de randaarde van je stopcontact (bescherming via de aardlekschakelaar), dat zijn de zichtbare pennetjes op het stopcontact die je ook gewoon kunt aanraken.

Eventueel kun je een verbinding met je verwarming maken, vaak is er bij de draaiknop wel een stukje bloot koper zichtbaar.

Testen met aarding is geheel voor eigen risico.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Zigzag
Tel. Stond inderdaad vlakbei ,ik ga ff wat proberen.
Laat wel ff weten of het opgelost is.
Nogmaals bedankt.Thumbs Up
 
hapahani
Ik had precies hetzelfde met mijn cisco.Ik heb toen Ziggo gebeld en die hebben een harde reset gedaan.Het probleem is nu wel over.Dus Ziggo even bellen zou ik zeggen.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Cisco interactieve hd rec. reset automatisch', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
storing interactieve televisie van Ziggo Storing 4 22-11-2016 14:14
Automatische reset van Ubee EVW321B Klacht over Ziggo 8 01-10-2016 10:06
Cisco ITV E52 melding Klacht over Ziggo 2 20-09-2016 15:31
inloggen met ipadres cisco epc 3925 lukt niet WiFi, draadloos netwerk 3 04-09-2016 20:09
Cisco EPC3925 hapert met mobiele telefoon + wifi Klacht over Ziggo 26 13-08-2016 22:48
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Zippo01:26:11
| Desmark02:23:46
| MisterSenseo03:40:41
| bertusdh04:38:47
| Black Tiger07:10:15
| Gilex08:39:54
| jlebbink10:39:23
| frankgr17:49:32
| Bitfreak20:59:51
| Hefaistos21:29:16
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan