obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo lanceert Horizon TV
Zippo
De nieuwe manier van tv kijken met Replay TV, MyPrime en Horizon Go

Vanaf vandaag gaan UPC en Ziggo samen verder als één nationaal bedrijf en merk: Ziggo. Eén van de voordelen is dat Horizon TV nu ook beschikbaar is voor alle Ziggo-klanten. Voorheen was deze nieuwe manier van televisie beleven alleen verkrijgbaar bij UPC. Door Horizon TV op te nemen in het productaanbod kunnen alle klanten van Ziggo nu thuis interactieve televisie kijken via de Horizon Mediabox. Daarmee is het vanaf vandaag ook mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van Replay TV. Met deze nieuwe dienst van Ziggo kunnen tv-programma’s tot 7 dagen terug worden bekeken, zelfs als het programma nog niet is afgelopen. Daarnaast hebben alle klanten van Ziggo voortaan de mogelijkheid om via de Horizon Go app tv te kijken via hun smartphone, tablet of laptop, waar en wanneer ze maar willen. Tot slot hebben onze klanten keuze uit meer dan duizend films en series via MyPrime. Horizon TV is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.


Om Horizon TV zo goed en zorgvuldig mogelijk te introduceren, doen we dit stapsgewijs. Klanten uit het voormalige Ziggo verzorgingsgebied krijgen de komende periode bij de installatie van de Horizon Mediabox een gratis monteur. Zo zorgen we ervoor dat ze zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden van Horizon TV. De voormalige UPC-klanten hebben beschikking over een installatiegarantie. Uiteraard is Horizon TV de afgelopen periode eerst uitgebreid getest onder Ziggo-klanten.



Horizon Mediabox, Replay TV en MyPrime

Via de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot Replay TV. Daarmee zijn de programma’s die men wil kijken eenvoudig terug in de tijd op te zoeken via de tv-gids op het scherm. Ook is het voortaan mogelijk om programma’s direct te laten herstarten vanaf het begin, zelfs als ze nu nog bezig zijn. Daarnaast hebben klanten toegang tot MyPrime, het films- en series-pakket van Ziggo, en is het mogelijk tot vier programma’s tegelijkertijd op te nemen. Als een programma, serie of film in HD-kwaliteit wordt uitgezonden, neemt de Horizon Mediabox dit automatisch in HD-kwaliteit op. Met de Horizon Extra Mediabox kan op een tweede toestel in huis interactieve televisie worden gekeken en kunnen opnames die gemaakt zijn op de Horizon Mediabox worden afgespeeld.



Met de gratis Horizon Go-app voor iOS en Android kunnen al onze klanten hun favoriete tv-programma’s waar en wanneer ze maar willen kijken op een tablet, smartphone of computer, ook wanneer ze geen Horizon Mediabox hebben.



Vernieuwde pakketten

Horizon TV is vanaf nu beschikbaar bij onze nieuwe ‘Connect & Play’ pakketten, waarbij Connect staat voor internet en telefonie en Play voor alles wat met televisie te maken heeft. Daarbij is Horizon TV beschikbaar bij de ‘Play Complete’- en ‘Play Max’-televisieabonnementen. Huidige Ziggo-klanten kunnen gebruik maken van de nieuwe dienst door over te stappen naar één van bovengenoemde pakketten of abonnementen, maar kunnen uiteraard ook hun huidige abonnement, tegen de huidige voorwaarden, behouden. De toekomstvaste infrastructuur maakt hoge internetsnelheden mogelijk. In het huidige consumenten productportfolio bieden we snelheden aan van 40 Mbit/s tot 200 Mbit/s, voor de zakelijke markt zelfs tot 500 Mbit/s.



Zakelijke producten

Horizon TV is ook beschikbaar voor onze zakelijke klanten. De nieuwe zakelijke producten zijn grotendeels gelijk aan de producten voor consumenten en zijn onder te verdelen in twee categorieën: ‘Connect ZZP’ en ‘Connect MKB’. ‘Connect ZZP’ is speciaal voor de ZZP’er die thuis of op een klein kantoor werkt. ‘Connect MKB’ is geschikt voor een onderneming met meerdere medewerkers. Het grootste verschil met de consumentenproducten zit in de internet snelheid: de snelheden zijn verhoogd, waarbij een snelheid tot 500 Mbit/s aan het zakelijke portfolio is toegevoegd (als die op basis van postcode beschikbaar is). Daarnaast is de zakelijke helpdesk 24/7 bereikbaar en kan een monteur met spoed op locatie aanwezig zijn.

Ziggo persbericht.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Undertaker
Gelukkig kan je nog een abonnement aanvragen zonder Horizon, vraag me alleen af voor hoelang.......
Met vriendelijke groet, Undertaker
 
emmelotj
Ik heb een alles in een pakket extra is dat het zelfde als het pakket van upc met horizon tv of kost dat pakket meer ik heb ook nog HBO erbij ben benieuwd naar u antwoord
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo lanceert Horizon TV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Ziggo Snelheidsprobleem Algemene computer en software vragen. : 8 09-05-2021
Advertentie