obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Deel je ervaring!
 Onderwerp afdrukken
april lancering interactieve tv
Zippo

Quote

Ziggo zal naar verwachting ‘in april’ haar interactieve televisie-aanbod breed lanceren. Dit verklaarde corporate communicatiedirecteur John Burger tegenover DutchMedia. Desgevraagd kon Burger niet veel meer vertellen hierover. Het interactieve aanbod is sinds juni vorig jaar al beschikbaar in een deel van het Westelijk deel van het Ziggo-net; de ‘harde’ lancering voor het hele gebied is meerdere keren uitgesteld om vooral technische redenen. Inmiddels heeft Ziggo zowel voor de bestaande gebruikers alsmede via haar website meer bekend gemaakt over haar ‘commerciële’ aanbod daarbij.

Films op aanvraag zullen 1,95 tot 6,95 euro per film kosten. Daarmee lijkt Ziggo duurder te zijn dan UPC die films aanbiedt vanaf 0,99 euro per film. Opvallend is bij Ziggo dat ze expliciet vermeld met een groot aantal belangrijke erotische filmproducenten in zee te zijn gegaan (Private, Vivid en Marc Dorcel), maar onduidelijk is hoe dit voor ‘gewone’ films het geval is. De op internet vermelde titels zijn daarbij beperkt. Wel is duidelijk dat Ziggo ook HD-versies biedt van films op aanvraag en de bij UPC-aangeboden dienst ‘Film1 On Demand’ is niet beschikbaar.

De eerder aangekondigde dienst Net Gemist (4,95 euro per maand) zullen aangeboden worden met uitzendingen van Nederland 1, 2, 3, SBS 6, Net 5 en Veronica. De verwachting is dat ook uitzendingen op aanvraag van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 te zien zijn, aangezien deze inmiddels technisch actief lijkt te zijn. De dienst TVTheek voor 9,95 euro per maand biedt meestal oudere produkties van films en series met geselecteerde titels. Nog niet anagekondigd was de dienst Ooit Gemist die voor elke gebruiker kosteloos beschikbaar zal komen met geselecteerde programma’s van Het Gesprek, JimJam, History Channel, MisdaadNet (van Endemol), BBC Kids, Discovery Channel en MGM Channel; enkele produkties zijn daarbij in Hoge Definitie. Wedstrijd Gemist - dat al bij UPC en KPN Interactieve TV wordt aangeboden - zal ook bij Ziggo voor Eredivisie Live klanten (zonder meerprijs) worden aangeboden. Onduidelijk is of de digitale benodigde interactieve kabelontvanger (Cisco Explorer 8455 DVB HD/PVR) met 180 GB harddisk ter waarde van 399 euro voor deze prijs blijvend zal worden aangeboden of voor een lagere prijs in de markt zal worden gezet. Er zou bij de ‘harde’ lancering nog een Samsung-ontvanger in de markt worden gezet.


Bron DutchMedia.nl
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Decibert
Op dit moment is interactieve televisie al leverbaar in voormalig Casema/@home gebied, nog niet in voormalig Multikabel gebied. Als streefdatum hiervoor wordt 1 mei gemeld door verschillende medewerkers, hoewel de nadruk ligt op strééfdatum.

http://www.ziggo.nl/producten/televisie/itv/
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'april lancering interactieve tv', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo schakelt analoog TV signaal uit vanaf april. Ziggo nieuws : 1 09-03-2018
storing interactieve televisie van Ziggo Storing : 4 22-11-2016
Loewe Connect ID TV met Interactieve CI+1.3 Digitale radio of televisie storing : 5 24-07-2015
Melding E48-32 met nieuwe interactieve hd recorder Digitale radio en televisie problemen, tips & truuks : 8 28-03-2015
Ziggo legt kijkgedrag interactieve televisie vast Digitale radio en televisie problemen, tips & truuks : 8 09-02-2015
Advertentie