obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klachten over Ziggo onderdeel. Post hier je Ziggo klacht over storing met internet, telefonie, televisie of modem.
 Onderwerp afdrukken
Zenders verdwenen in Roosendaal; kijkers radeloos
Zippo

Quote

ROOSENDAAL - Sinds afgelopen weekend zitten delen van de wijk Kroeven in Roosendaal zonder ontvangst van de televisiezenders RTL 5, SBS 6, Veronica en RTL 7. Het gaat om abonnees met digitale ontvangst van Ziggo. Ze wonen in de buurt van de televisietoren, in de Van Maerlantstraat en de Erasmuslaan.

De televisietoren is de boosdoener, erkent ook Ziggo, omdat het signaal verminderd is na een aanpassing van de KPN-ontvanger voor Digitenne.

Abonnees die zich tot Ziggo hebben gewend, krijgen te horen dat de bekabeling in huis moet worden verbeterd. Helmut de Graaf uit Roosendaal is zo iemand. Nadat zijn moeder uit Kroeven een nieuwe televisie had aangeschaft, verdween de ontvangst van de vier zenders. "Maar het lag niet aan het toestel, want ook de buren hadden er last van."

Ziggo: "Een slecht televisiesignaal of zwakke internetverbinding kunnen ontstaan doordat kabels en aansluitingen in huis niet optimaal zijn. Goede bekabeling kan kwaliteitsverlies voorkomen en ruis verhelpen."

"Maar dat is helemaal niet bewezen", zegt Helmut de Graaf, die contact opnam met enkele andere gedupeerden, die er hetzelfde over dachten. "Volgens mensen die hun kabels hebben vervangen, biedt dat geen soelaas. Bovendien kost het extra veel als je twee televisies in huis hebt en ook de interne bekabeling moet vervangen."

De Graaf vraagt zich af of een aanpassing door de ene maatschappij tot kosten voor abonnees van een andere maatschappij mag leiden.

"Dat zou ik wel eens uitgezocht willen zien", zegt hij.

Bron: Zenders-verdwenen-in-Roosendaal-kijkers-radeloos.ece


Quote

Honderden kijkers Ziggo dupe van Digitenne in Roosendaal

ROOSENDAAL - Afgelopen weekeinde verdwenen bij honderden Roosendalers vier televisiezenders van het scherm. Is Ziggo de boosdoener of Digitenne van KPN?

Ziggo zal het weten. Net nu de campagne Zinderende overstapweken draait, slaat het beeld op zwart bij een groot aantal Roosendalers die hun digitale televisiesignaal via Ziggo ontvangen. Althans bij de zenders RTL 5 en 7, SBS 6 en Veronica. Dat blijken nogal populaire zenders te zijn, want heel veel mensen wendden zich tot de krant met klachten.

Afgelopen weekeinde begon de ellende voor veel Roosendalers. Op de televisietoren plaatste KPN vorige week vrijdag een nieuwe zender voor haar Digitenne-abonnees. Deze krachtige zender heeft bij veel mensen - en niet alleen kijkers die in de buurt van de Kroeven wonen, in de schaduw van de tv-toren - tot gevolg dat de vier veel bekeken zenders op de (digitale) kabel van Ziggo verdwenen zijn. De redactie en de website van deze krant werden gisteren overstelpt met reacties. Uit Kortendijk, de Westrand, het centrum, Burgerhout, Tolberg, maar ook vanuit een nieuwbouwcomplex als Ceder in Kalsdonk; waar vandaan niet eigenlijk?

Lees verder: Honderden-kijkers-Ziggo-dupe-van-Digitenne-in-Roosendaal

Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
MisterSenseo
Ik durf de stelling aan,gezien ervaringen........... :

Iedereen die storingen heeft van Digitenne,haal de splitter met bajonetsluiting ( ook wel module genoemd ) uit de WCD en vervang deze voor een coax kabel direct naar je breedbandversterker,poort 1 en daarvanuit ga je verder vertakken.
Het begint er nu op te lijken dat deze bagger-splitter wederom voor grote problemen zorgt.
Kijk in mijn handtekening en klik op "klikkerdeklik" voor verdere uitleg...........Wink

Misschien scheelt het de gebruikers minimaal €100,- kabelkosten............Pfft
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijd maar wij vinden van niet hoor !
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Zenders verdwenen in Roosendaal; kijkers radeloos', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ci+ en smart card geen zenders vinden Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 5 11-07-2022
tv zenders installeren Algemeen : 7 20-12-2020
Signaalsterkte analoge TV zenders vrijwel altijd zwakker dan van HD zenders? Analoge radio of televisie storing : 6 26-08-2017
Ziggo Go app uitgebreid met bijna 50 extra zenders en meer Chromecast / Airplay functionaliteit Ziggo nieuws : 1 26-06-2017
Storing HD zenders Storing : 3 06-04-2017
Advertentie