obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Draadloos internetten met wifi geeft vaak problemen. De snelheid is traag, de verbinding valt weg. Het kanaal is bezet. Hier zijn vragen, oplossingen en tools. Ziggo levert de volgende WiFi routers: Netgear JWNR 2000, Netgear WGR 614, Sitecom WL 582, Sitecom WL 351, Sitecom WL 153, Sitecom WL 341. Internet Dongles: Netgear WNDA3100V2, Netgear WN111, Sitecom WL172, Sitecom WN344. Maar voor andere types als Linksys, D-Link, Cisco, TP-Link kunt u ook uw vragen stellen.
 Onderwerp afdrukken
Cisco EPC3925 wifi kan niet uit
kobus1960
En dan je abbo geld verhogen, niets voor niets. Annoying

Ik ben het met je eens hoor, maar Ziggo is de paus vergeleken met bv. Tele2.
Dat is pas beroerd. Cry
 
BMP

Quote

Nicholas schreef:

Maar dat moeten ze Service+ gewoon gratis maken!! En daar gasten zetten die er echt verstand van hebben. Dat is dan de tegenprestatie vind ik.


Dat zijn wij hier al Grin een soort van service plus, en ook nog gewoon gratizzz PC
You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa (Jeremy Clarcson)
 
Nicholas
@BMP: ja, dat klopt. En ook snel bereikbaar moet ik zeggen !!! Clap
Expert, Coach en Trainer in No-Nonsense gerelateerde alsmede Nonsense gerelateerde zaken waarbij expertise op het gebied van voorgenoemde (en niet genoemde) onderwerpen gewenst danwel noodzakelijk is. Hierbij aantekenend dat menig individu in het algemee
 
Zippo

Quote

Nicholas schreef:

Wat dat betreft heb ik nog wel een puntje voor een eventueel overleg met Ziggo: is het nou niet mogelijk dat er een apparte Ziggo pagina komt waar ook Firmware Release Logs op staan? Dan kun je bij problemen (zoals bij Tiger) toch zelf wat beter diagnoses gaan stellen. Want zonder die info is het toch vaak gissen waar de problemen nu liggen.


Bovenstaande reactie bracht me op het idee om een forum onderdeel "Suggesties voor dit forum en voor Ziggo diensten" te maken. Ik heb het bestaande "Wat ontbreekt er op dit forum" hiertoe gewijzigd.

Quote

Laat hier je suggesties achter voor dit forum. Tevens kun je hier suggesties, ideeën, wensen en voorstellen kwijt met betrekking tot verbeteringen van de apparatuur en diensten van Ziggo. B.v. nieuwe functies in firmware voor modems en ontvangers.


Hieruit zijn dan ook onderwerpen te putten voor het overleg met Ziggo.
Happy Brainstorming!
brainstorm2
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Nicholas
Goed idee zippo! Ik denk dat het voor de overzichtelijkheid dan ook handig is dat de beheerders de titels van de begonnen topics zonodig aanpassen (wanneer deze bijvoorbeeld onduidelijk zijn) Dan kan er een mooi overzichtelijk lijstje gaan ontstaan met ideeen/tips,etc. Lijkt me dan ook handig om niet gelijk alles te bestempelen als onnodig/onmogelijk, etc. In mijn optiek is er veel mogelijk, als je maar met genoeg mensen bent en met goede argumenten komt.
Gewijzigd door Nicholas op 01-04-2012 16:55
Expert, Coach en Trainer in No-Nonsense gerelateerde alsmede Nonsense gerelateerde zaken waarbij expertise op het gebied van voorgenoemde (en niet genoemde) onderwerpen gewenst danwel noodzakelijk is. Hierbij aantekenend dat menig individu in het algemee
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Cisco EPC3925 wifi kan niet uit', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Waar is de 2,4 WiFi Algemeen : 6 17-12-2023
zonnepanelen verbinden met wifi Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 4 05-09-2023
omruilen Giga modem voor modem dat wifi 6 ondersteunt Klacht over Ziggo : 3 22-08-2023
Wifi punt Zyxel Wap6807 Algemene computer en software vragen. : 8 16-01-2022
TVgids klopt niet Klacht over Ziggo : 5 02-10-2021
Advertentie