obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Hier kun je vragen stellen over allerhande problemen met je pc, laptop, netbook, ipad, Imac, enz. Bijvoorbeeld hoe optimaliseer ik de internetsnelheid. Ook voor programma en software vragen.
 Onderwerp afdrukken
Netwerkkaart vraag.
kobus1960
Juist, heb je een abbo om laten zetten i.c.m. de actie code om een PVR
gratis in bruikleen te krijgen, heb je een jaarcontract. Dat heb ik ook gedaan.
Wel een hoop gedoe gehad om het daarop volgende factuur in orde te krijgen.
 
Hikmet24

Quote

Black Tiger schreef:

Ja ach....breedbandvergelijker.... Ik check altijd op de site zelf, en druk daar gewoon op het bestelknopje en zie dan vanzelf wat de kosten en aanbiedingen zijn, dat wil nog wel eens verschillen.
Via de site van Ziggo gaat het in elk geval wel altijd om een jaarcontract in eerste instantie, daarna maandelijks opzegbaar.

Via de site van Ziggo zie je dus ook dat die monteur gratis is voor nieuwe alles in 1 klanten vanaf Alles in 1 plus.
Vergelijkingssites nemen lang niet altijd de aanbiedingen mee in hun overzicht. Bleek ook uit mijn bestelling die ik gisteren voor die mensen gedaan had. Daar waren ook de verzendkosten van 9,95 op te zien.

Zappen bij Ziggo... nja.. gaat redelijk. Niet supersnel maar ook niet echt traag. Zenders kun je op de ontvangers van Ziggo niet zelf instellen.
Momenteel krijg je bij Alles in 1 pakket een draadloos modem, daar zit een firewall in, maar eerlijk gezegd pleur ik zelf die firewalls in modems altijd uit.

Je kunt beter goede firewalls op je pc hebben dan in het modem.
Aangezien je achter een NAT modem/router zit, is het sowiezo al niet eenvoudig om via die weg naar binnen te komen.
De meeste problemen ontstaan dan ook middels trojans, malware, rootkits etc. en die gaat de modem firewall echt niet tegen houden.


@home die veranderd zijn stabiliteit niet. Me ouders zaten 10 jaar bij @home het modem instellen was een aardig karwei. Voor de rest had je geen problemen . 2 Nadelen waren er maar daar kon @home niks aan doen dat weet jij nog wel denk ik..
er was maar 10 Mbit/s verbinding toen alleen. Je had alleen de keuze in 1 pakket. En er waren teveel mensen aangesloten zo veel dat @home het niet aan kon. Dus moest @home klachten weigeren en sommigen zelfs eruit halen. Er waren te veel mensen aangesloten dat het de 10 mbit/s snelheid niet haalbaar werd. En was ook best prijzig toen de tijd maar mensen waren dik tevreden met @home en er kwamen steeds meer erbij. Mensen die niet werden toegelaten of die de snelheid niet meer haalden gingen klagen over @Home die vieze smeerlappen. Ze gingen in beroep , ze gingen @home voor alles en nog wat beschuldigen. @home die zij heel vaak waaraan dat lag ze de niet werden toegelaten en de snelheid niet haalbaar was en dat mensen eruit moesten.. Ze hebben @home helemaal zwart gemaakt, in die tijd was @home de enigste kabelleverancier , @home had vaak kapote servers door die het snelheid niet meer konden leveren en de drukte niet aan konden! @home die moest de deuren dicht doen. Alleen door die smeerlappen.. En toen ging @home over naar Ziggo. Natuurlijk alles was overhoop gehaald dus ze moesten vanaf het begin beginnen. De begin is altijd frot maar later ging alles weer goed! Die klaagbalken heb je nog steeds ertussen zitten! Er zitten nog steeds ertussen die Ziggo kapot willen maken!! Want dat zijn de honden die werden geweigerd door @home toen nog! Maar Ziggo had geluk. UPC kwam erbij. En dankzij UPC is Ziggo er nog. Kun je nagaan als UPC er niet was dan ging Ziggo net zo hard kapot als @home. Door UPC kunnen we zelfs met 120 Mbit/s downloaden. UPC heeft de andere helft van de klanten en hebben ze allebij de ruimte om uit te breiden.
Jammer dat je de Zenders niet kunt instellen ... Sommige zenders wil ik niet eens erin hebben of zien... Zoals de Duitse zenders daar kijk ik nooit na of de Italiaanse zenders. En als ik het op CI+ TV (Smartcard) aansluit kan ik dan wel de zenders instellen zoals ik het wil of kan dat niet? Als het goed is, bij CI+ heb je geen Decorder meer nodig o.a van Ziggo
Op zich heb je wel gelijk dubbele Firewall heeft geen nut.. Is wat automatisme , je voelt je wat veiliger als je modem ook een firewall heeft of niet :-)
De modem is toch wel gratis in bruikleen he? Niet dat ik daar elke maand apart hoef te betalen he??
 
Black Tiger
De modem is gratis in bruikleen, dus geen maandelijkse kosten.

De Duitse zenders zitten relatief ver in de lijst dus in principe kom je die niet snel tegen.
Hoe dat met een CI+ werkt is me niet bekend. Dat gaat via de TV maar of het zenders instellen daar ook mee kan durf ik niet over te zeggen.

@home was vroeger een verhaal apart. Het is stukken beter geworden sinds het Ziggo is.

Ik voel me niet veiliger als mijn modem een firewall heeft, sterker nog, het eerste wat ik deed was dat ding helemaal uitschakelen, ik regel het me liever zelf zonder dat er ongevraagd iets tegen gehouden wordt wat ik misschien wel wens te hebben, bijv. icmp verkeer.
Greetings, Black Tiger
 
kobus1960
Om even kort te antwoorden op je vragen in dit lange verhaal.

Ja, je kunt zenders gewoon instellen, of het nu met een CI+ of
met een decoder is.

Gewoon "mijn zenders" bij de decoder (PVR), of in het geval van smartcard in TV, favorieten. Simpel.

Ja. het modem is gratis in bruikleen.

Nee, dubbele firewall, extra veiligheid, maar niet noodzakelijk.
De Ubee EVW heeft een goede firewall. Niets mis mee. Geen spoken zien.
Plaats je een eigen router, helemaal goed.
Ubee EVM kan je niets aan instellen. Heb je eigen router nodig.
Cisco's laat ik aan anderen over. Heb ik zelf niet.
 
Black Tiger

Quote

Ja, je kunt zenders gewoon instellen,

Nee dat kan niet.Smile

Je kunt wel een favorieten lijst aanmaken en daar dan de volgorde van je zenders in bepalen, maar dat is weer iets anders.
Het is wel een goed alternatief.
Greetings, Black Tiger
 
kobus1960
Ehhhhhh, ja dat gaat prima met de Cisco 8485 PVR.
Gewoon een eigen lijst aanmaken met voor jouw belangrijke zenders.
En daarin natuurlijk de beschikbare zenders. Geef m een eigen naam.
Alle zender die je wel/niet wil onder EPG/Oke knop, Eitje. CoolGrin
Kijk vooral bij de maandelijkse verrassing zenders op Ziggo.nl
O, btw, Eurosport 2 HD is zowiezo beschikbaar, al staat ie niet op Ziggo.nl
 
Hikmet24

Quote

Black Tiger schreef:

De modem is gratis in bruikleen, dus geen maandelijkse kosten.

De Duitse zenders zitten relatief ver in de lijst dus in principe kom je die niet snel tegen.
Hoe dat met een CI+ werkt is me niet bekend. Dat gaat via de TV maar of het zenders instellen daar ook mee kan durf ik niet over te zeggen.

@home was vroeger een verhaal apart. Het is stukken beter geworden sinds het Ziggo is.

Ik voel me niet veiliger als mijn modem een firewall heeft, sterker nog, het eerste wat ik deed was dat ding helemaal uitschakelen, ik regel het me liever zelf zonder dat er ongevraagd iets tegen gehouden wordt wat ik misschien wel wens te hebben, bijv. icmp verkeer.


Ik wil Nederland 1 HD op 1 hebben en ga zo maar door, ik heb liever de HD zenders voor en SD zenders achter aan en liefst helemaal geen SD zenders Pfft maar dat favorieten lijst is denk ik wel een goede optie.
Dat CI+ verhaal weet ik ook niet hoe het precies werkt. Bij sommige tv's heb je deze DVB-C / DVB-CI+ ondersteuning. Dan heb je geen decoder nodig van o.a Ziggo en kan je ook je smartcard inpluggen in je TV. Ik weet wel , smartcard techniek stemt af van satelliet , als je een smartcard hebt die plaats je in je satelliet decoder en krijg je zo meer zenders en krijg je ook veel scherpere beeld. De kanalen die je ontvangt zijn in hogere kwaliteit. En dit zelfde techniek gebruikt de decoders van Digitale TV ook. Tot zover ik weet. En nu is bij tv's deze techniek toegepast waardoor je geen decoder nodig hebt voor Digitale TV. Dat is wat ik weet over DVB-C / DVB-CI+ . :-)

IK heb eerlijk gezegd vaak de nijging om de Firewall in me modem uit te schaken, op me Pc draai ik met Norton Internet Security en werkt lekker snel en soepel zonder enige vertraging op me pc en me pc is ook goed beveiligd..
Dubbele firewall heeft geen nut dat weet ik maar ik kan het maar niet vertrouwen dus vandaar dat ik de firewall in me modem aanlaat stukje zekerheid......
 
Black Tiger

Quote

Gewoon "mijn zenders" bij de decoder (PVR),

Ehmz.. Ik heb de Cisco recorder, die platte dure.
Daarin heb ik geen "mijn zenders".
Als ik EPG en OK druk krijg ik niets aparts te zien, de EPG blijft dan gewoon staan.

Wel kan ik via menu en instellingen naar Favorieten. Daar kan ik dan OK klikken om te wijzigen (toevoegen aan die Favo lijst).
Ik kan echter geen enkele mogelijkheid te vinden waarmee je zelf een volgorde kunt bepalen. Dus ik ben nieuwsgierig naar hoe je dat dan zou moeten doen.

@Hikmet: Norton Internet Security "goed en zonder vertraging"???? LoL.Grin
Greetings, Black Tiger
 
Hikmet24
Hoezo?
Ik draai jaren met NIS.. tot nu de geen problemos :-)
cpu is 20% belast met scannen.
en vindt bij mij meer virussen en trojans en ook spyware en andere soort troep. Dan MSE en Eset .Bitdefender is ook goed, alleen vertraagde me pc ernorm. suip veel cpu en geheugen weg. en bij NIS is dat beperkt.
Gratis goede firewall en virus scanner is ook Microsoft Security Essantials
 
Ziggo-WebCare_Jelle

Quote

Black Tiger schreef:

Quote

Dit klopt niet, al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar.

Dat klopt ook niet helemaal. Alle standaard abonnementen (zonder actie dus) zijn inderdaad per maand opzegbaar.
Actie abonnementen kunnen afwijkende voorwaarden hebben!

Als er sprake is van een bepaalde aanbieding kun je er wel een jaar aan vast zitten, dus is handig om even na te kijken.

Laatst een bestelling gedaan voor kennissen, dat was met een couponcode voor een gratis Cisco recorder (aanbieding in december dacht ik).
Die wordt dan pas na 2 jaar eigendom, je hebt hem die 2 jaar in bruikleen. Het eerste jaar is het contract een jaarcontract, staat ook duidelijk zo vermeld in de orderbevestiging.

Het kan dus verschillen, kwestie van even de aanbiedings voorwaarden goed controleren.


Je hebt het over de website, niet over een folder oid.Smile het klopt dat er (soms) acties zijn waarbij je wel aan een (jaar)contract vast zit, maar deze staan niet standaard op de website.
Ziggo WebCare Jelle
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Netwerkkaart vraag.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Vraag over Externe harde schijf Hardware instellingen : 7 07-04-2016
Vraag n.a.v. Router achter router stappenplan Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 5 03-12-2013
ip nummer reeks gewijzigd vraag Algemeen : 6 04-09-2013
Vraag over Decoder Algemeen : 5 22-05-2012
dringende vraag over lage snelheid Snelheid : 2 14-07-2011
Advertentie