obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo start landelijke uitrol met 65.000 WifiSpots in Den Haag
Ziggo-WebCare_Jelle
Er is wel een mogelijkheid om toch gebruik te kunnen maken van de Wifispots op andere locaties. Dit kan door wifi uit te schakelen. Enige nadeel, je kan dan geen gebruik meer maken van de wifi functie in je modem, hiervoor moet je dan zelf een eigen router plaatsen om weer wifi te hebben. Voordeel, je kan zelf wel gebruik maken van wifi en wifispots (op andere locaties) zonder dat de hangjongeren hier gebruik van kunnen maken. Zie dit stappenplan http://bit.ly/router8errouter voor meer info over het instellen.
Ziggo WebCare Jelle
 
briolet
Jelle, ik denk niet dat dat gaat lukken. Len schrijft: "hun hangplek-wifi-verbinding gesponsored krijgen door de omwoners van de overdekte doorgang."

Dus hij is niet de enige Ziggo hotspot die bereik geeft op die hangplek. Dan zouden alle omwonenden de wifispots moeten uitschakeken.
En verder blijft de WifiSpot actief als je Wifi uitzet. Ik heb op mijn Ubee 3200 de wifi meestal uit staan, maar sinds de introductie van de WifiSpots, gaat het WLAN lampje niet meer uit en blijft mijn eigen WiFi spot in de lucht.

Om de eigen WifiSpot uit te zetten zal je de spots op MijnZiggo uit moeten zetten en dan kun je er zelf ook nergens meer gebruik van maken.

Wat ook kan is om de richting van de hangplek met alufolie af te schermen. Zelf zit ik in een huis met alufolie in de spouwmuur. Gevolg: Wifi signaal van de buren wordt gedempt. Eigen wifi signaal straalt minder naar buiten zodat je zelf minder storing bij de buren geeft. Dus ook de Wifispots zijn buiten minder sterk aanwezig. Op de stoep heb ik maar een lengte van een paar meter waar ik nog met de spot kan verbinden. Maar dat is een slechte verbindingskwaliteit waarbij de verbinding steeds wegvalt als je teveel beweegt.

Lang leve de spouwisolatie uit de jaren 60. Wink
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo start landelijke uitrol met 65.000 WifiSpots in Den Haag', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Ziggo Snelheidsprobleem Algemene computer en software vragen. : 8 09-05-2021
Advertentie