obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
OFFLINE MOVIES & SERIES (XL) KIJKEN VIA DE ZIGGO GO APP
Zippo
Vanaf vandaag kunnen Ziggo-klanten met de Ziggo GO app gratis de meeste films en series uit het Movies & Series (XL) pakket downloaden naar hun smartphone of tablet. Deze zijn vervolgens op elke willekeurige plek overal in de wereld te bekijken, zónder internetverbinding -.

Met de Ziggo GO app kun je al live tv kijken en programma’s terugzien. Films en series zijn met een internetverbinding on demand te zien en zijn nu dus ook op maximaal 2 apparaten te downloaden, inclusief alle HBO-titels. De titel die is gedownload blijft maximaal 30 dagen beschikbaar. Als je de download eenmaal hebt gestart, blijft de download nog 2 dagen bewaard. Deze functie is beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android 4.4 of hoger of iOS 10.0 of hoger. Later zal de functie ook worden toegevoegd aan de Windows 10-versie van de app.

Nu nog meer gemak, ook op reis
Klanten met de Ziggo GO app kunnen via de downloadbutton zien welke films en series te downloaden zijn. Voor het downloaden is een wifi- of 3G/4G-internetverbinding nodig. Na het maken van de afspeellijst kan de klant waar hij maar wil zijn favoriete films en series kijken, zonder internetverbinding. Dus overal in de wereld, ook op vakantie of op zakenreis.

Via de Ziggo GO app Live tv kijken, Replay en Movies & Series (XL) in de EU
Vanaf 1 april is het al mogelijk om de Ziggo GO app óók in de EU te gebruiken zoals men in Nederland gewend is met een internetverbinding. Dit geldt voor live tv kijken, Replay en Movies & Series (XL). Klanten moeten wel de app (iOS, Android en Win10) versie van 1 april of later geïnstalleerd hebben om kijken via de EU toe te staan.

Bron: Ziggo persbericht.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'OFFLINE MOVIES & SERIES (XL) KIJKEN VIA DE ZIGGO GO APP', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Movies & Series XL Algemeen : 10 12-04-2022
Advertentie