obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo breidt aantal live te bekijken zenders uit in Ziggo TV App
Zippo
Eurosport en National Geographic Channel nu ook live te zien via iPad, iPhone en iPod



Utrecht, 27 maart 2012

Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar populaire Ziggo TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd (Versie 2.2). In deze versie is het aantal TV-zenders dat live te bekijken is, uitgebreid van 10 naar 12. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het pakket toegevoegd. Via Ziggo TV app kunnen klanten nu op hun iPad, iPhone en iPod de volgende zenders ‘ontvangen’:

Ned 1, Ned 2, Ned3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica, Eurosport en National Geographic Channel. De app is gratis, maar om live tv te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo en een Ziggo TV-abonnement.



Ten opzichte van de vorige versie bevat de Ziggo TV app onder andere nog de volgende wijzigingen: TV homepage is nu naar persoonlijke voorkeur in te stellen, er zijn nieuwe mogelijkheden voor social media toegevoegd (Zo kun je vanuit Live TV delen wat je nu kijkt en zien wat er over het programma getwitterd wordt.), een geïntegreerde zoekfunctie op de homepage en een verbeterde korte EPG bij het live TV-kijken.



De app is te downloaden via de Apple app store op http://itunes.apple.com/nl/app/ziggo-tv/id419894856?mt=8



Ziggo TV

In maart van 2011 bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. Deze app stond geruime tijd op plaats 1 van de Beste Gratis iPad Apps hitlijst van de Appstore. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij. Versie 2.0 van de app maakte het mogelijk om live naar de 10 best bekeken Nederlandse zenders te kijken op je iPad, iPhone en iPod.



Ziggo streeft er naar om haar klanten en de gebruikers van haar apps een maximale gebruikservaring te bieden op het apparaat van hun voorkeur. Daarnaast zal Ziggo in de komende tijd nieuwe features blijven ontwikkelen, die waarde toevoegen aan de app en het gebruiksgemak optimaliseren.



Live kijken in hoge beeld- en geluidskwaliteit

Voor Ziggo-klanten is het kijken van televisie via de iPad, iPhone en iPod gratis. Klanten dienen wel internet en een TV-abonnement van Ziggo te hebben. Vooralsnog kan de klant alleen in en rondom zijn eigen huis kijken of bij anderen die ook Ziggo-internet hebben. Ziggo geeft de streams door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,2 Mb/s.



Programmagids met meer dan 160 zenders

Ziggo TV biedt de gebruiker een programmaoverzicht van meer dan 160 zenders. Het overzicht loopt tot maximaal een week vooruit en de zenderlijst en de volgorde van de zenders is naar eigen voorkeur aan te passen, ook op basis van televisie-abonnement. Je kunt zoeken op genre of trefwoord. Bij elk programma wordt een omschrijving verstrekt en wil je anderen op een bepaald programma attenderen, dan druk je eenvoudig op de knop ‘delen’ waarna je automatisch via e-mail of Twitter het bericht verstuurt.

Om niets te missen geeft de applicatie dagelijks een aantal kijktips en kun je als gebruiker zelf een alarm instellen voor je favoriete programma’s. Standaard heeft de TV-gids het uiterlijk van een Elektronische Programma Gids (EPG) waarbij de programma’s op tijd gesorteerd worden. De gebruiker kan er echter ook voor kiezen per zender of op genre door de gids te bladeren.



Alle televisienieuwtjes op een rij

Televisieprogramma’s en televisiepersoonlijkheden maken of “zijn” zelf aan de lopende band nieuws. Of een programma goed of slecht bekeken wordt, een presentatrice stopt of een acteur een nieuwe rol in een soap krijgt, daar wordt druk over geschreven. Ziggo TV Gids brengt al dat nieuws dagelijks op je tablet.

Bron: Ziggo
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo breidt aantal live te bekijken zenders uit in Ziggo TV App', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
geen live mail en opslagmappen Algemeen : 3 30-08-2022
Advertentie