obey-robots.txt
27 September 2016, 20:51
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 50% [3 stemmen]
50% [3 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 50% [3 stemmen]
50% [3 stemmen]

Stemmen: 6
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.

Ziggo gratis tabletNu bij Alles-in-1 of een Internet & TV pakket van Ziggo een GRATIS tablet en gratis Ziggo Sport!
Of kies voor drie maanden lang € 34,95 per maand korting!

Ga naar de actie!
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Automatische reset van Ubee EVW321B

« Ga naar bericht

Beste Matty, IMNSHO = In My Not So Humble Opinion --> naar mijn niet zo bescheiden mening... ;) Overigens is het probleem inmiddels door Acronis onderkend en tijdelijk omzeild. Met een script...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
591 6 Roelof
26 sep 2016, 16:31
Geen nieuwe berichten

Humax ir5200C geeft op 80 % kanalen geen geluid

« Ga naar bericht

Hahahahaha, zonder aanwijsbare reden probleem veroorzaakt en opgelost, maar wél teruggekoppeld hoe het opgelost is, dat is voor mij reden genoeg om het onderwerp "sticky" te maken en te laten staan...

  Algemeen « Meer onderwerpen
227 1 MisterSenseo
25 sep 2016, 23:13
Geen nieuwe berichten

KLACHT afwikkeling storing internet telefoon En TV

« Ga naar bericht

sinds afgelopen maandag geen interne, telefonie en op slecht een TV beeld. Storing gemeld maar kon niet op afstand worden verholpen. Er moet een monteur langskomen, deze kan pas as woensdag. Anderh...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
402 5 Matty
25 sep 2016, 02:20
Actief onderwerp

Ziggo Horizon

« Ga naar bericht

1 uur en 18 minuten aan de lijn en dan nog eens 20 dagen wachten om het te fixen? Geloeiende!!!:o Volgens mij is dat het enige bedrijf ook wat zoiets klaar kan spelen, dit gaat echt alle perken ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
1552 21 Black Tiger
24 sep 2016, 10:38
Geen nieuwe berichten

Horizon Box

« Ga naar bericht

Hallo, sinds kort hebben we een Horizon Box. Niks bijzonders ten opzichte van de oude UPC box, geen verbetering zo te zien. Alleen nu ook MyPrime. Wel wat eigenaardigheden. Elke keer als we een a...

  Algemeen « Meer onderwerpen
165 0 Wham
22 sep 2016, 21:56
Geen nieuwe berichten

TV kijken met de Horizon mediabox in standby

« Ga naar bericht

Zappen is ongeveer 0,5 seconden voordat er zuiver beeld is, in mijn ogen snel zat.

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
510 7 MisterSenseo
22 sep 2016, 03:34
Geen nieuwe berichten

Ziggo 200/20 is 'savonds traag (~80/~18)

« Ga naar bericht

Via intern lijntje heb ik het webcareteam op de hoogte gebracht, hopenlijk nemen zij snel contact met je op. Succes,

  Snelheid « Meer onderwerpen
242 1 MisterSenseo
20 sep 2016, 23:51
Geen nieuwe berichten

Cisco ITV E52 melding

« Ga naar bericht

Volgens de website werkt men nog steeds naar een definitieve oplossing dus het antwoord op je vraag ( had je zelf kunnen bedenken ) is volmondig nee. Laat haar anders overstappen naar de Horizon M...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
200 1 MisterSenseo
20 sep 2016, 15:31
Geen nieuwe berichten

Telefonie via TC7210 slecht vaak eenzijdige spraak

« Ga naar bericht

Als je alles al hebt vervangen kwa telefoon kabels etc en je komt steeds weer op hetzelfde probleem zijn dan zou de klantenservice het toch met je eens moeten zijn dat het aan je modem ligt en dat ...

  Storing « Meer onderwerpen
212 1 Matty
15 sep 2016, 22:23
Actief onderwerp

Technicolor 7210

« Ga naar bericht

Misschien handig om die gratis installatie monteur te laten komen? Zodat hij het netjes in orde maakt?

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
1202 16 Matty
15 sep 2016, 22:21
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Netflix
Ziggo

Ziggo brengt Netflix in de huiskamer

Ziggo klanten kunnen via de Horizon Box straks ook naar Netflix kijken. Daartoe heeft het moederbedrijf Liberty Global een contract met Netflix gesloten.


http://www.emerce.nl/nieuws/ziggo-brengt-netflix-huiskamer

Online werk aan uw winkel
Ziggo

Even snel googelen naar dat fijne restaurant. Of smartphones vergelijken voor de deur van de winkel. Steeds vaker oriënteren we ons online voordat we een aankoop doen. Online retail groeit, steeds meer fysieke winkels verdwijnen. Maar dat betekent niet het einde van 'offline' winkelen. Wel is er werk aan de winkel: technologie en innovatie bieden kansen. Tijd voor een actieplan.

De retailsector staat voor grote uitdagingen. Winkelketens als Mc Gregor, Dixons en Schoenenreus laten met hun faillissement zien dat de behoefte van de consument verandert. Terwijl de offline omzet van retailers tussen januari 2008 en december 2014 met 7% daalde, steeg de online omzet met 134% in diezelfde periode. En dat houdt voorlopig nog aan. In 2015 deden Nederlandse consumenten ruim 142 miljoen online aankopen, ter waarde van EUR 16,07 miljard. Dat is een groei van 16,1% ten opzichte van 2014.

Online én offline winkelen

Toch betekent dat niet het einde voor fysieke winkels. Sterker nog: de offline en online winkelervaring komen steeds dichter bij elkaar. Onderzoek van ABN Amro toont aan dat de consument het liefst online én offline koopt. Niet voor niets zijn grote spelers als Coolblue en Fonq ook fysieke winkels gestart. De fysieke winkel is dan vooral de etalage waarbij de focus ligt op winkelbeleving.

Appen tijdens het shoppen

De offline en online winkelervaring komen steeds dichter bij elkaar. Zo blijkt dat bijna de helft (46%) van de Nederlanders zijn of haar mobiel gebruikt tijdens het winkelen. Ongeveer 20% gebruikt een smartphone om kledingadvies in te winnen door bijvoorbeeld Whatsapp, 50% gebruikt hem om de laatste socialmediastatus 'te checken' en 46% bekijkt zijn e-mail.

Gratis wifi in je shop

Dus u moet gratis wifi aanbieden in uw shop? Dat is niet direct een must. Slechts 13% procent vindt gratis wifi tijdens het shoppen belangrijk, blijkt uit onderzoek van Gfk. 6% daarvan maakt er altijd gebruik van. Volgens trendwatchers gaat dit wel veranderen. Vooral mensen onder de 29 jaar vinden gratis wifi belangrijk, dus het is een kwestie van tijd tot deze behoefte gaat groeien.

Ziggo klanten kunnen bovendien overal gratis internetten door gebruik te maken van WifiSpots. Honderdduizenden modems van Ziggo klanten zijn omgebouwd, zodat passanten op straat de mogelijkheid hebben om met dat modem een internetconnectie te maken. In stadscentra zijn 'witte vlekken' gedicht zodat Ziggo klanten volledige dekking hebben.

Heeft u al een beacon?

Er zijn steeds meer digitale initiatieven in winkels, zoals bestelzuilen, touchscreens waarop de collectie wordt getoond en 3D-spiegels waarmee u de collectie digitaal past. Het maakt de winkelbeleving aantrekkelijker.

Ook beacons helpen uw winkel. Beacons zijn kleine apparaten die signalen uitzenden naar smartphones van klanten in een winkel. Klanten worden tot op gangpadniveau getarget. In ruil voor hun toestemming ontvangen klanten kortingen, productinformatie en andere notificaties op hun mobiele telefoon. Dankzij deze technologie bouwt u een een-op-eenrelatie op met klanten en brengt u de online winkelbeleving naar de offline wereld.

Digitale drukte in de winkel

Deze innovaties zijn wellicht toekomstmuziek, maar maken op termijn uw wifi-netwerk overvol. U moet namelijk ook nog uw kassasysteem, voorraadbeheer, financiële administratie, pinapparaten en cameraregistratiesystemen op een fatsoenlijke manier laten draaien. Wat betekent dit voor uw winkel? Hoe moet u dat allemaal zó stroomlijnen dat alles goed werkt?

Het is afhankelijk van de omvang van de winkel. Heeft u twee verdiepingen? Dan zijn wellicht meerdere wifi-punten nodig om een goed wifi-signaal te ontvangen. Vaak komt vanuit de meterkast het signaal binnen en worden vanuit een verdeelkast diverse routers en apparaten van een netwerksignaal voorzien. Is het niet mogelijk om een internetkabel te krijgen op de plek in het pand waar goede wifi nodig is? Dan zijn er wifi-punten in te richten via een stopcontact.

'Ja, die broek hebben wij nog in uw maat'

Telefonische bereikbaarheid is voor de retail een niet te onderschatten service. Want hoeveel mensen willen niet even navragen of een product er nog is, of een product überhaupt nog in uw winkelassortiment zit of dat het nog te bestellen is? Bent u niet te bereiken, dan is de concurrent gauw gebeld. Een tweede vaste telefoonlijn vergroot uw bereikbaarheid.

Betalingsverkeer móet bedraad

Uw klant onnodig laten wachten omdat uw kassasysteem traag is of zelfs vastloopt. Dat wilt u toch voorkomen. Om tijdens het koopproces altijd een optimale verbinding te hebben, is een vaste netwerkverbinding de beste optie. Zou u bijvoorbeeld uw kassasysteem met uw wifi-signaal verbinden, dan is de kans dat uw systeem vastloopt groter. Een wifi-verbinding is te instabiel omdat het afhankelijk is van veel factoren, zoals andere apparatuur die gebruikmaakt van hetzelfde signaal en buren die op hetzelfde signaal zitten. Qua bandbreedte heeft een kassasysteem overigens niet eens heel veel nodig. Aan 0,5 Mb heeft een gangbaar kassasysteem voldoende.

Veiligheid bij betalen

Een netwerkstoring in uw strandtent op een zonnige zondag; dat wil u niet. Ook voor pinapparaten geldt dat een vaste aansluiting wordt geadviseerd. Mobiele apparaten zijn handig, maar hebben in tegenstelling tot een vaste verbinding een beperkt of wisselend bereik.

Het is aan te raden uw pinzaken bij één partij te regelen. En laat het betalingsverkeer via een gesloten netwerk verlopen met de beveiligde computersystemen van Equens en CCV, de voornaamste verwerkers van pin- en creditcardtransacties in Nederland. Betalingen die over een publiek netwerk naar de betalingsverwerker gaan, zijn minder betrouwbaar en niet van begin tot eind door de internetaanbieder te beheren. Bovendien is de beschikbaarheid van het pinnetwerk beter gewaarborgd met een door betaalverenigingen gecertificeerd netwerk.

Met 3,2 miljoen pinbetalingen per jaar, goed voor EUR 92,5 miljard omzet, is een  stabiele netwerkverbinding dus noodzakelijk. Want ook u wilt door, toch?
Bron: Ziggo Nieuws
‘Rondo’ nieuwe talkshow Jack van Gelder op Ziggo Sport
Ziggo

Jack van Gelder presenteert met ingang van komend voetbalseizoen iedere zondagavond van 21:30 uur tot 22:30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal de nieuwe voetbaltalkshow ‘Rondo’. In deze talkshow bespreekt Van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen. De eerste uitzending van ‘Rondo’ is op zondagavond 4 september. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het maandagavond sportpraatprogramma ‘Peptalk’. Het nieuwe seizoen van ‘Peptalk’ start op maandag 5 september en wordt uitgezonden van 19:00 uur tot 20:00 uur op Ziggo Sport.

Premier League en Primera Division centraal op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal
Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese competities van Europa. Op de gratis sportzender zijn de topduels uit deze competities te zien, terwijl er op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal 5 wedstrijden uit de Engels Premier League en 4 wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live worden uitgezonden. De wedstrijden worden in de meeste gevallen voorafgegaan door een voorbeschouwing met analytici vanuit de studio. De presentatie is afwisselend in handen van Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Jan van Halst, Wim Kieft, Jan Boskamp, Youri Mulder, Bert van Marwijk, Willem van Hanegem, Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk en Boudewijn Zenden. Naast de Engelse en Spaanse competitie zendt Ziggo Sport ook de WK kwalificatiewedstrijden, de topwedstrijden uit de Portugese, Belgische, Griekse en Schotse competitie en het Engelse Championship (First Division) live uit.
De UEFA Champions League zal het hele seizoen te zien zijn via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde zullen er naast een schakelprogramma meerdere wedstrijden gelijktijdig worden uitgezonden op de kanalen van Ziggo Sport Totaal.

Deportivo United: iedere zaterdag van 15:30 uur tot 20:30 uur
Iedere zaterdag zendt Ziggo Sport van 15:30 uur tot 20:30 uur het programma ‘Deportivo United’ uit. Dit programma wordt gepresenteerd door Bas van Veenendaal. Naast Jan Boskamp, die als vaste gast aan het programma verbonden is, schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe horizontaal geprogrammeerde zaterdagprogramma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het programma informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer voor Engelse en Spaanse topduels. ‘Deportivo United’ is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round up op zondag van 20:15 uur tot 21:30 uur
Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma ‘Round Up’. In ruim een uur worden alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities uitgezonden. Daarnaast zijn er korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma te zien en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Dit programma wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en wordt uitgezonden op zowel Ziggo Sport als op Ziggo Sport Totaal.

Bodega El Sierd
De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items èn de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire stem een eigen podium waarop hij zijn passie kan delen. In ‘Bodega El Sierd’ laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien.
De kijker is vanaf maandagavond 22 augustus wekelijks om 20:00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal 25 minuten te gast in een Spaanse bodega: hammen boven de bar, een tapasvitrine, wijnvaten, tafels met lekkernijen en flessen wijn. Subtiel horen we een vleugje flamenco muziek en natuurlijk hangen er diverse schermen in de gezellige bodega.
En de maestro zelf vertelt, zoals alleen hij dat kan, op indringende wijze over een wedstrijd of gebeurtenis uit het verleden en kijkt aan het einde vooruit naar de nieuwe speelronde. ‘Bodega El Sierd’ is eigentijds en verrassend. Een magazine met ingrediënten voor jong en oud in een sfeervolle entourage dat aanvoelt als een Spaans Happy Hour!

Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| vriesge00:33:15
| Gilex01:12:50
| Zippo02:18:23
| Justin2303:16:16
| Black Tiger04:30:38
| Matty07:52:14
| devengroen08:13:06
| Desmark09:24:24
| MisterSenseo18:28:11
| heelmajo23:58:55
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan