obey-robots.txt
26 Juli 2016, 04:28
Navigatie
Ledenenquête
Na de fusie met UPC is Ziggo,

gelijk gebleven
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, gelijk gebleven 24% [23 stemmen]
24% [23 stemmen]

slechter geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, slechter geworden 59% [56 stemmen]
59% [56 stemmen]

duurder geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, duurder geworden 17% [16 stemmen]
17% [16 stemmen]

Stemmen: 95
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30-05-2015

Enquête-archief
Steun ons
VyprVPNYearlyProSpecial
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Geen internet

« Ga naar bericht

Toppie dat het is opgelost !!

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
364 3 Matty
26 jul 2016, 00:35
Actief onderwerp

port 9 voor wake on lan doorsturen naar mac van pc

« Ga naar bericht

Mosterd na de maaltijd? Beter laat dan nooit? Verondertelde situatie. - het WOL pakket moet naar een _bekabelde_ host computer in je netwerk, die een vast Ip address heeft gekregen - WOL _b...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
7060 31 hanh
18 jul 2016, 09:51
Geen nieuwe berichten

spotnet

« Ga naar bericht

Als je de nieuwsserver van Ziggo bedoelt, dat klopt..........usenet of nieuwsserver van Ziggo wordt al een poosje niet meer ondersteund. Gebruik een ander als Sunnyusenet of Newsconnection oid als...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
433 1 MisterSenseo
11 jul 2016, 23:24
Geen nieuwe berichten

Ziggo AP als gastaccount instellen

« Ga naar bericht

Voor mijn visite en bezoekers wil ik een afzonderlijke internettoegang beschikbaar stellen, waarbij zij geen toegang tot mijn netwerk hebben. Op advies van een mw vd klantenservice heb ik een AP va...

  WiFi, draadloos netwerk « Meer onderwerpen
261 0 Hwacht
07 jul 2016, 11:35
Geen nieuwe berichten

Website(s) blokkeren op Cisco router

« Ga naar bericht

Emiliovisser: Jouw suggestie voor Open DNS en de link naar Schoonepc was de oplossing. Ik ben helemaal niet technisch dus met zweet in de handen de zaken aangepast, maar uiteindelijk werkt alles. ...

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
812 7 wifigebruiker
07 jul 2016, 10:05
Geen nieuwe berichten

Smartcard traag

« Ga naar bericht

Ik dacht dat je die kon vinden in een verborgen menu. Zoek maar eens op merk en type. hidden menu samsung tv En check ook of er firmware updates beschikbaar zijn voor je tv. Dat kun je wel in h...

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
445 3 Zippo
04 jul 2016, 17:27
Geen nieuwe berichten

Static lease

« Ga naar bericht

Opgelost. Manual gevonden. ¨Force available" achter een device aanklikken maakt het adres statisch. Niet echt een doorzichtige term...

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
338 2 LtB
04 jul 2016, 17:09
Geen nieuwe berichten

cisco EPC3925 modem

« Ga naar bericht

Dat ga k proberen, hartstikke bedankt voor je hulp.vr. groet, wimsr.

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
941 7 wimsr
03 jul 2016, 10:42
Geen nieuwe berichten

Bekabeling UBEE3200 naar Horizon mediabox

« Ga naar bericht

Dan houdt het op. Bedankt voor het commentaar.

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
803 6 jlebbink
01 jul 2016, 22:02
Geen nieuwe berichten

Harddiske aan LAN TC7210Z

« Ga naar bericht

Hé het werkt!!! Bedankt voor het meedenken. gr. Hans

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
570 3 hans1956
25 jun 2016, 15:49
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Van VAR naar modelovereenkomst
Ziggo

Ben jij al volledig overgeschakeld van VAR-verklaring naar modelovereenkomst(en)? Even Centraal, het platform voor ondernemers en werkgevers van Centraal Beheer, heeft een handige VAR-check gemaakt. Daarmee weet je met een paar clicks of je je zaakjes goed hebt geregeld.

Van VAR naar modelovereenkomst
Vanaf 1 mei 2016 is de VAR-verklaring verdwenen en vervangen voor modelovereenkomst. Zelfstandigen en opdrachtgevers leggen hierin gezamenlijk hun fiscale arbeidsrelatie vast. Anders dan bij een VAR-verklaring, moet zowel de zzp´er als de opdrachtgever een handtekening zetten. De opdrachtgever is namelijk aansprakelijk voor het ontduiken van sociale premies en loonbelasting, wanneer blijkt dat een zzp´er tóch (verkapt) in dienst is.

Overgangsregeling
Ben je freelancer of zzp´er en werk je nog met een VAR-verklaring? Of ben jij opdrachtgever en moet je nog wennen aan de nieuwe regelgeving? Dat is begrijpelijk. Gelukkig hanteert de Belastingdienst een overgangsregeling, die je de tijd geeft om te schakelen naar modelovereenkomsten.

Doe de VAR-check!
Met de VAR-check van Even Centraal weet je in een paar clicks of jij je zaakjes al goed geregeld hebt. Het is heel eenvoudig: je vinkt jouw antwoorden op de vragen aan en je krijgt een advies dat past bij jouw situatie. Als freelancer, zzp´er of opdrachtgever weet je meteen of je goed bent voorbereid. En wat je nog moet doen als je nog niet zover bent.
Bron: Ziggo Nieuws
Ziggo app Italiaanse zenders: TV Italiano
Ziggo

Ziggo biedt Italië liefhebbers in Nederland meer TV plezier met TV Italiano

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst willen wij via Horizon TV meer apps met - buitenlandse -  zenders aanbieden.

TV Italiano: zes Italiaanse zenders op één app
Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders  via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet.

“Ziggo biedt haar klanten een steeds rijkere kijkervaring. Naast het reguliere aanbod bepaalt de klant graag zelf wat en wanneer hij of zij kijkt. Met het toevoegen van TV Française en straks TV Italiano komen we tegemoet aan de wens van klanten die graag TV zenders in hun eigen moedertaal willen zien. Zo halen we een stukje Italië naar Nederland voor de Italië liefhebber en doen hier ongelofelijk veel mensen een plezier mee. Dit hebben we al gemerkt bij de enthousiaste reacties van Francofielen na de introductie van TV Française. Op termijn kunnen we via deze innovatie meer (buitenlandse) kanalen aanbieden en aan nog meer wensen van klanten voldoen,” aldus Peter Dörr, Chief Commercial Officer.

Horizon TV: het TV kijken van nu
De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV.  Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan 80 apps voor op tv zoals Youtube,  Sport Experience, Nu.nl, Kijk met Twitter en thuisbezorgd.nl. Alle apps zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Na populaire functionaliteiten als Replay TV, MyPrime en Horizon Go, introduceerde Ziggo de app ‘TV Française’ en binnenkort TV Italiano. Hiermee bedienen wij een specifieke doelgroep die TV- zenders graag in de eigen moedertaal wil zien. Op termijn introduceren we ook soortgelijke apps speciaal voor liefhebbers van andere buitenlandse zenders.

 

Bron: Persbericht

Ziggo opent haar deuren voor talent van de toekomst in Eindhoven
Ziggo

Vijfentwintig kids van 7 tot 12 jaar kwamen woensdag 29 juni op het kantoor van Ziggo in Eindhoven om kennis te maken met techniek. Medewerkers van Ziggo gaven tijdens de CoderDojo vrijwillig les in de programmeertaal van Scratch, daarnaast zijn er kleine workshops om kennis te maken met de apparatuur van Ziggo. Ziggo faciliteert al geruime tijd programmeersessies buitenshuis samen met CoderDojo Nederland en is onlangs gestart met het openstellen van haar kantoorlocaties om kids kennis te laten met techniek. Ziggo vindt het belangrijk dat jongeren zo vroeg mogelijk in aanraking komen met de digitale wereld/techniek. Daarom maken de kinderen ook kennis met de ‘achterkant van techniek’ door verschillende workshops waarin zij zien hoe apparatuur werkt en waarom programmeren daar een belangrijke rol bij speelt.

Tim Cook, CEO Apple zei het tijdens de opening van StartupFest Europe: “Programmeren zou net als talen vroeg aan jongeren geleerd moeten worden.” De ambitie van Ziggo sluit hier op aan. Volgens Marieke Dekker, VP Corporate Affairs: “Het is belangrijk om de interesse voor techniek bij jongens én meisjes al vanaf de basisschool op een leuke manier te stimuleren. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om het onderwijs in deze activiteiten te ondersteunen en zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om in aanraking te komen met techniek, ook buiten school. Graag openen we onze deuren om nog meer kinderen kennis te laten maken met Ziggo en onze collega’s. Om te laten zien dat voor de diensten die wij leveren, waardoor zij met elkaar kunnen communiceren, ook allemaal techniek nodig is.  Zij  vervolgt: “De opzet van de Dojo’s sluit hier goed bij aan. Zo zijn jongeren ruim twee uur gemotiveerd en geconcentreerd bezig met programmeren van bijvoorbeeld hun eigen televisie programma of game. Het doet mij veel plezier om de kinderen zo bezig te zien en je merkt dat onze collega’s in de rol van coach net zo enthousiast zijn. Extra bijzonder nu het bij ons in huis is.”

Programmeren is hét lezen en schrijven van de toekomst. Achter iedere interactie tussen mens en computer zit code. Of je nu een app bouwt, een simulatie maakt van het sterrenstelsel of mensen door social media met elkaar in verbinding brengt. Code is overal. Programmeren leert kinderen logisch en gestructureerd denken en begrijpen hoe technologie werkt; belangrijke vaardigheden om met technologische innovaties om te kunnen blijven gaan. Dit gaat echter niet ten koste van de fantasie van een kind, want juist met programmeren is alles wat zij bedenken mogelijk. Zolang programmeren niet standaard in het onderwijs is opgenomen vindt Ziggo het extra belangrijk dit buiten school aan te bieden. Ziggo wil dit jaar nog 10.000 kinderen kennis laten maken met programmeren en is ambassadeur van CoderDojo Nederland. Daarnaast biedt Ziggo op verschillende woensdagen in het jaar op de kantoren door het land programmeersessies aan.

ZZP Café: Maak het persoonlijk op YouTube en Instagram
Ziggo

Vloggen op YouTube en foto´s plaatsen op Instagram is niet alleen weggelegd voor jongeren. Ook zakelijk zijn deze sociale netwerken interessant. Het toverwoord is wel: persoonlijk. Deskundigen in ZZP Café zien dat `het echte leven´ mensen het meest aanspreekt.

Niet te gelikt

Yvonne Coldeweijer werkte als presentatrice voor televisie, maar mag zichzelf sinds vorig jaar vlogger noemen. Ze neemt haar 10.000 abonnees mee in haar dagelijks leven. Coldeweijer over de definitie van een vlogger: "Iemand die opstaat en de camera aanzet, goedemorgen zegt en vertelt wat hij of zij vandaag gaat doen." En dat is dus ook wat zij doet. "Ik laat mijn leven zien en laat zien wat ik doe. Dat is wat anders dan tips geven over hoe je het beste je make-up kunt doen."

Een goede vlog is volgens Coldeweijer een `video over normale bezigheden´. "Wat het best werkt, is als Yvonne op de bank in haar pyjama gaat lullen tegen de camera. Als ik naar een event ga, denkt iedereen: hartstikke leuk, maar we willen jou zien. Je moet het ook niet te gelikt maken. Mensen willen zien dat je struikelt, of dat je je verspreekt."

Merken

Fotograaf Martika de Sanders merkt ook dat iets van jezelf laten zien goed werkt op haar Instagram-account. "Ik post voornamelijk foto´s van werk dat ik heb gemaakt, maar daarnaast af en toe foto´s van mezelf. Door reacties van mensen op mijn foto´s heb ik gezien hoe belangrijk het persoonlijke is." De Sanders laat zich ook sponsoren. "Ik word weleens benaderd door kledingmerken die het leuk vinden om mij te sponsoren. Ik vermeld daarbij altijd waar het van is. En soms gewoon ook van wat ik zelf koop."

Coldeweijer werkt samen met merken. "Dat ik geld mag verdienen op YouTube komt door de mensen die mij volgen en daar ben ik dankbaar voor. Dus wat ik niet doe, is iets promoten waar ik niet achter sta, iets wat louche is of totaal niet bij de doelgroep aanslaat. Ik geef aan wat gesponsord is. Het is een ongeschreven regel dat je met je volgers deelt dat je bent benaderd door een merk. Soms heb je te maken met een groot merk, dan kan het gaan om duizenden euro´s per campagne. Het kan ook een Instagram-fotootje voor 350 euro zijn."

De Sanders denkt dat veel bedrijven ver van hun kopers afstaan en zich niet realiseren dat ze moeten laten zien wat er nu gebeurt. "Het is tegenwoordig belangrijker om wat je doet persoonlijker en up-to-date te maken."

Impact

Om te vloggen of Instagram zakelijk te gebruiken, hoef je niet bekend te zijn of een `glamourbaan´ te hebben, weet techjournalist Bram van Dijk. "Je kunt zelf onderwerpen kiezen. Neem een boekhouder. Als je een systeem door en door kent, kun je elke week een van de foefjes van het systeem uitleggen."

Uiteindelijk is het ook niet het allerbelangrijkste om tienduizenden of miljoenen volgers te hebben, zegt Maddie Raedts, medeoprichter van Influencing Marketing Agency. "Impact maken, is nog veel belangrijker. Je kunt 10.000 volgers hebben en dat maar 5 mensen reageren, een aankoop doen of de view afmaken. Bereik is dus niet alles."

Luister de hele uitzending terug om meer te horen over hoe je je merk in de markt zet via YouTube of Instagram. 
Bron: Ziggo Nieuws
Ziggo Sport gaat naar Media Park Hilversum

Ziggo Sport verhuist in januari 2017 naar het Media Park in Hilversum. Dat maakte Ziggo vandaag bekend op het Mediapark Jaarcongres. De huidige Studio 20 wordt komende half jaar grondig verbouwd en uitgebreid. Er komen zowel nieuwe studio’s als werkruimtes voor de tientallen medewerkers. Ziggo werkt samen met NEP, facilitair en technisch dienstverlener in de televisie- en de live evenementenindustrie.

Met de verhuizing maakt Ziggo Sport een volgende stap, omdat het grotere en geavanceerde producties mogelijk maakt. Vanaf januari 2017 komen alle programma's van Ziggo Sport vanuit een vernieuwde, grotere studio en kan de zender gebruik maken van de nieuwste technische mogelijkheden.

Ziggo CEO Baptiest Coopmans is enthousiast: “Dit past in onze strategie om een toonaangevend media- en entertainmentbedrijf te zijn. We hebben zowel een groot serviceapparaat als de content in huis om de consument thuis plezier te verschaffen. Denk hierbij aan Ziggo Sport maar ook aan muziek, film en series.”

CEO Michiel van Duijvendijk van NEP: “Het is fantastisch dat wij voor Ziggo de complete eindregie en alle technische productiefaciliteiten voor hun sportzenders kunnen bouwen en onderhouden. De bouw van nieuwe studio’s, werkruimtes voor medewerkers, regie- en redactieruimtes is inmiddels begonnen. Eigenlijk de complete productieketen, van content creatie tot distributie."

Ook de gemeente Hilversum ziet de komst van Ziggo Sport op het Media Park positief in. Wethouder Wimar Jaeger: “Het is belangrijk voor Hilversum om de krachten te bundelen in het hart van de media bedrijven, waardoor samenwerking met relevante bedrijven makkelijker en sneller tot stand komt.”

ziggo sportOp de foto van links naar rechts Jack van Gelder (Ziggo Sport),  Wimar Jaeger (loco-burgemeester van Hilversum),  Michiel van Duijvendijk (CEO NEP Netherlands) en Baptiest Coopmans (CEO Ziggo)

Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Matty01:09:07
Justin2312:50:09
misterstomp13:02:17
Bitfreak13:49:23
Desmark17:42:08
Gilex21:19:21
ciscodelgado 1 dag
MisterSenseo 1 dag
Rommy 1 dag
Laatste Artikelen
Verhoog je privacy e...
PHP-Fusion
Nieuwe regels voor v...
Ziggo Mail / Email i...
Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

01-06-2016 21:42
Ligt het aan een ip blokkade? Probeer dan eens een VPN! http://ziggo.gebr.
..icle_id=27

16-05-2016 22:00
steam ineens geblokkeerd

19-02-2016 19:00
Hoe kan ik mijn ip veranderen op een cisco router?

03-02-2016 15:17
Momenteel is er een storing met Mijn Ziggo, je kunt geen wachtwoord resetten of nieuwe accounts maken.

03-02-2016 15:15
Het is een stuk later geworden dan 23.30 uur voor velen. Volgens Ziggo zelf om 05.45.