obey-robots.txt
27 Oktober 2016, 08:53
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 38% [3 stemmen]
38% [3 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 63% [5 stemmen]
63% [5 stemmen]

Stemmen: 8
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Actief onderwerp

Horizon mediabox installeren

« Ga naar bericht

*clap*

  Algemeen « Meer onderwerpen
793 10 Matty
27 okt 2016, 01:12
Actief onderwerp

Wifi

« Ga naar bericht

Dat terug lopen in begin van de test kan vele oorzaken hebben, misschien dat de laptop even druk is met zichzelf en daardoor de informatie niet snel genoeg kan verwerken, kan duiden wifi signaal, e...

  Snelheid « Meer onderwerpen
1374 14 Matty
26 okt 2016, 18:09
Geen nieuwe berichten

Ziggo ubee 3200

« Ga naar bericht

rechts groen is neem ik aan led 13 uit de handleiding. als die brand betekend dat hij aan staat led 2 en 3 knipperen blauw en led 4 groen : branden betekend een verbinding met een ander apparaa...

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
444 4 Matty
22 okt 2016, 22:23
Geen nieuwe berichten

Ziggo komt niet opdagen. Zucht.

« Ga naar bericht

Nou, ik geloof je op je woord, die screenshot is voor mij onleesbaar, maar ik heb het Webcareteam eropaf gestuurd, ik hoop dat die het voor je oppakken, want inderdaad, dit mag wel iets klantvriend...

  Algemeen « Meer onderwerpen
259 1 MisterSenseo
22 okt 2016, 15:52
Geen nieuwe berichten

Telefonie via TC7210 slecht vaak eenzijdige spraak

« Ga naar bericht

Kijk super om te horen !!! altijd fijn als het werkt zoals het zou moeten zijn ...

  Storing « Meer onderwerpen
455 3 Matty
14 okt 2016, 19:24
Geen nieuwe berichten

Humax IR-FOX C

« Ga naar bericht

Probeer de humax eens te resetten. Alle kabels er uit ! ( HDMI mag blijven zitten ) !en de smartcard er uit Stroom er af , dan stroom er op en wacht tot je op de tv een e melding krijgt. D...

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
562 4 ronihd
14 okt 2016, 13:49
Geen nieuwe berichten

Chromecast audio probleem

« Ga naar bericht

ik heb een chromecast audio geinstalleerd volgens de instructies. Via mijn laptop. Het geluidssignaal op de boxen werkt. Op mijn laptop is ook het bijbehorende cast icoontje zichtbaar. Alleen, als ...

  WiFi, draadloos netwerk « Meer onderwerpen
152 0 ajdehoog1
13 okt 2016, 10:15
Geen nieuwe berichten

Verhuizing

« Ga naar bericht

Recentelijk ben ik verhuisd en heb deze verhuizing doorgegeven aan Ziggo. Per 6 okt zou ik op internet worden aangesloten. Aangezien ik bij een eerdere verhuizing tegen wat problemen aanliep heb ik...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
156 0 Jeffrey12
10 okt 2016, 20:47
Actief onderwerp

DDNS (Dynamic DNS) op Ziggo Connectbox?

« Ga naar bericht

In elk geval bedankt voor de update weer. Hopelijk doen ze dan ook meteen hetzelfde voor de oude Cisco's.

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
2116 14 Black Tiger
10 okt 2016, 15:28
Geen nieuwe berichten

Fout op fout

« Ga naar bericht

Wat een zooitje ongeregeld. Een week geleden een nieuwe modem geplaatst, En toen begon het. Over 2 uur werkt het meneer dat weet ik zeker. De volgende was 4 uur toen 24 uur en dat hoorde ik 3 d...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
234 0 Jeroen
10 okt 2016, 11:27
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Lees meer »
Ziggo

Multi Wifi versterkt de hele organisatie

Met Multi Wifi van Ziggo vergroot en verbeter je het wifi-bereik aanzienlijk. Dit werkt eenvoudig via Access Points aan het plafond. Eén Access Point vergroot je bereik met gemiddeld 150 gebruikers en heeft rondom een bereik van ongeveer 40 meter. Zo hebben medewerkers en bezoekers altijd en overal een optimaal wifi signaal. Daar komt bij dat Multi Wifi 2 aparte signalen uitstuurt. Het bedrijfsnetwerk staat hierdoor apart van het netwerk voor gasten. Wel zo veilig.

Ook je wifisignaal versterken? Ontdek Multi Wifi van Ziggo Zakelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Bron: Ziggo Nieuws
Netflix
Ziggo

Ziggo brengt Netflix in de huiskamer

Ziggo klanten kunnen via de Horizon Box straks ook naar Netflix kijken. Daartoe heeft het moederbedrijf Liberty Global een contract met Netflix gesloten.


http://www.emerce.nl/nieuws/ziggo-brengt-netflix-huiskamer

Online werk aan uw winkel
Ziggo

Even snel googelen naar dat fijne restaurant. Of smartphones vergelijken voor de deur van de winkel. Steeds vaker oriënteren we ons online voordat we een aankoop doen. Online retail groeit, steeds meer fysieke winkels verdwijnen. Maar dat betekent niet het einde van 'offline' winkelen. Wel is er werk aan de winkel: technologie en innovatie bieden kansen. Tijd voor een actieplan.

De retailsector staat voor grote uitdagingen. Winkelketens als Mc Gregor, Dixons en Schoenenreus laten met hun faillissement zien dat de behoefte van de consument verandert. Terwijl de offline omzet van retailers tussen januari 2008 en december 2014 met 7% daalde, steeg de online omzet met 134% in diezelfde periode. En dat houdt voorlopig nog aan. In 2015 deden Nederlandse consumenten ruim 142 miljoen online aankopen, ter waarde van EUR 16,07 miljard. Dat is een groei van 16,1% ten opzichte van 2014.

Online én offline winkelen

Toch betekent dat niet het einde voor fysieke winkels. Sterker nog: de offline en online winkelervaring komen steeds dichter bij elkaar. Onderzoek van ABN Amro toont aan dat de consument het liefst online én offline koopt. Niet voor niets zijn grote spelers als Coolblue en Fonq ook fysieke winkels gestart. De fysieke winkel is dan vooral de etalage waarbij de focus ligt op winkelbeleving.

Appen tijdens het shoppen

De offline en online winkelervaring komen steeds dichter bij elkaar. Zo blijkt dat bijna de helft (46%) van de Nederlanders zijn of haar mobiel gebruikt tijdens het winkelen. Ongeveer 20% gebruikt een smartphone om kledingadvies in te winnen door bijvoorbeeld Whatsapp, 50% gebruikt hem om de laatste socialmediastatus 'te checken' en 46% bekijkt zijn e-mail.

Gratis wifi in je shop

Dus u moet gratis wifi aanbieden in uw shop? Dat is niet direct een must. Slechts 13% procent vindt gratis wifi tijdens het shoppen belangrijk, blijkt uit onderzoek van Gfk. 6% daarvan maakt er altijd gebruik van. Volgens trendwatchers gaat dit wel veranderen. Vooral mensen onder de 29 jaar vinden gratis wifi belangrijk, dus het is een kwestie van tijd tot deze behoefte gaat groeien.

Ziggo klanten kunnen bovendien overal gratis internetten door gebruik te maken van WifiSpots. Honderdduizenden modems van Ziggo klanten zijn omgebouwd, zodat passanten op straat de mogelijkheid hebben om met dat modem een internetconnectie te maken. In stadscentra zijn 'witte vlekken' gedicht zodat Ziggo klanten volledige dekking hebben.

Heeft u al een beacon?

Er zijn steeds meer digitale initiatieven in winkels, zoals bestelzuilen, touchscreens waarop de collectie wordt getoond en 3D-spiegels waarmee u de collectie digitaal past. Het maakt de winkelbeleving aantrekkelijker.

Ook beacons helpen uw winkel. Beacons zijn kleine apparaten die signalen uitzenden naar smartphones van klanten in een winkel. Klanten worden tot op gangpadniveau getarget. In ruil voor hun toestemming ontvangen klanten kortingen, productinformatie en andere notificaties op hun mobiele telefoon. Dankzij deze technologie bouwt u een een-op-eenrelatie op met klanten en brengt u de online winkelbeleving naar de offline wereld.

Digitale drukte in de winkel

Deze innovaties zijn wellicht toekomstmuziek, maar maken op termijn uw wifi-netwerk overvol. U moet namelijk ook nog uw kassasysteem, voorraadbeheer, financiële administratie, pinapparaten en cameraregistratiesystemen op een fatsoenlijke manier laten draaien. Wat betekent dit voor uw winkel? Hoe moet u dat allemaal zó stroomlijnen dat alles goed werkt?

Het is afhankelijk van de omvang van de winkel. Heeft u twee verdiepingen? Dan zijn wellicht meerdere wifi-punten nodig om een goed wifi-signaal te ontvangen. Vaak komt vanuit de meterkast het signaal binnen en worden vanuit een verdeelkast diverse routers en apparaten van een netwerksignaal voorzien. Is het niet mogelijk om een internetkabel te krijgen op de plek in het pand waar goede wifi nodig is? Dan zijn er wifi-punten in te richten via een stopcontact.

'Ja, die broek hebben wij nog in uw maat'

Telefonische bereikbaarheid is voor de retail een niet te onderschatten service. Want hoeveel mensen willen niet even navragen of een product er nog is, of een product überhaupt nog in uw winkelassortiment zit of dat het nog te bestellen is? Bent u niet te bereiken, dan is de concurrent gauw gebeld. Een tweede vaste telefoonlijn vergroot uw bereikbaarheid.

Betalingsverkeer móet bedraad

Uw klant onnodig laten wachten omdat uw kassasysteem traag is of zelfs vastloopt. Dat wilt u toch voorkomen. Om tijdens het koopproces altijd een optimale verbinding te hebben, is een vaste netwerkverbinding de beste optie. Zou u bijvoorbeeld uw kassasysteem met uw wifi-signaal verbinden, dan is de kans dat uw systeem vastloopt groter. Een wifi-verbinding is te instabiel omdat het afhankelijk is van veel factoren, zoals andere apparatuur die gebruikmaakt van hetzelfde signaal en buren die op hetzelfde signaal zitten. Qua bandbreedte heeft een kassasysteem overigens niet eens heel veel nodig. Aan 0,5 Mb heeft een gangbaar kassasysteem voldoende.

Veiligheid bij betalen

Een netwerkstoring in uw strandtent op een zonnige zondag; dat wil u niet. Ook voor pinapparaten geldt dat een vaste aansluiting wordt geadviseerd. Mobiele apparaten zijn handig, maar hebben in tegenstelling tot een vaste verbinding een beperkt of wisselend bereik.

Het is aan te raden uw pinzaken bij één partij te regelen. En laat het betalingsverkeer via een gesloten netwerk verlopen met de beveiligde computersystemen van Equens en CCV, de voornaamste verwerkers van pin- en creditcardtransacties in Nederland. Betalingen die over een publiek netwerk naar de betalingsverwerker gaan, zijn minder betrouwbaar en niet van begin tot eind door de internetaanbieder te beheren. Bovendien is de beschikbaarheid van het pinnetwerk beter gewaarborgd met een door betaalverenigingen gecertificeerd netwerk.

Met 3,2 miljoen pinbetalingen per jaar, goed voor EUR 92,5 miljard omzet, is een  stabiele netwerkverbinding dus noodzakelijk. Want ook u wilt door, toch?
Bron: Ziggo Nieuws
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Zippo01:29:57
| Gilex01:41:51
| Matty04:44:10
| MisterSenseo07:19:46
| LocaLoho08:49:35
| misterstomp09:37:33
| bob132409:47:43
| enscity10:06:54
| Bitfreak12:23:18
| Justin2314:41:08
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan