obey-robots.txt
28 Juni 2016, 15:16
Navigatie
Ledenenquête
Na de fusie met UPC is Ziggo,

gelijk gebleven
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, gelijk gebleven 24% [23 stemmen]
24% [23 stemmen]

slechter geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, slechter geworden 59% [56 stemmen]
59% [56 stemmen]

duurder geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, duurder geworden 17% [16 stemmen]
17% [16 stemmen]

Stemmen: 95
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30-05-2015

Enquête-archief
Haal meer uit Usenet
Giganews Newsgroups
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Harddiske aan LAN TC7210Z

« Ga naar bericht

Hé het werkt!!! Bedankt voor het meedenken. gr. Hans

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
438 3 hans1956
25 jun 2016, 15:49
Geen nieuwe berichten

RTL 7 kuurtjes op SD?

« Ga naar bericht

Klopt helemaal op mijn IRHD 5000 C van humax is het sd kanaal ook 931 voor RTL-7 maar ook daar geeft hij geen even geduld te zien

  Digitale radio en televisie problemen, tips & truuks « Meer onderwerpen
743 5 nl3prc
23 jun 2016, 11:38
Geen nieuwe berichten

Ziggo en Media Markt sluiten partnership

« Ga naar bericht

Consumenten kunnen vanaf nu ook bij Media Markt terecht voor de diensten van Ziggo en advies over hun internetverbinding, tv-aansluiting of telefoon. Ziggo opent bij iedere Media Markt in Nederland...

  Ziggo nieuws « Meer onderwerpen
205 0 Zippo
20 jun 2016, 12:42
Geen nieuwe berichten

CyanogenMod en APN voor Galaxy S3

« Ga naar bericht

Hi Dinges, Ontzettend bedankt voor het uitzoeken van de instellingen. Bij mij werkt het ook (Samsung S3 en CyanogenMOD 13). Je hebt me een hoop werk bespaard, dus ik ben even lid geworden van...

  Ziggo mobiel telefonie « Meer onderwerpen
735 1 DuePassi
18 jun 2016, 15:08
Geen nieuwe berichten

Beleid Ziggo smartcards?

« Ga naar bericht

Voor mijn overgang van Ziggo 'normaal' naar Horizon gebruikte ik het maximale aantal smartcards (5). Na mijn overstap naar Horizon bleven deze 5 kaarten gewoon actief. Dus je hoeft niet bang te zij...

  Ziggo nieuws « Meer onderwerpen
1636 4 huubkes1
12 jun 2016, 09:51
Geen nieuwe berichten

meeerdere smartcards

« Ga naar bericht

Hallo. Normaliter hebben al je smartcards hetzelfde abonnement. Dus als je een ontvanger hebt die geschikt is voor on demand, dan zou dat met die andere kaarten ook moeten kunnen. Feitelijk k...

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
263 1 Black Tiger
11 jun 2016, 12:10
Actief onderwerp

Voeg je eigen plaatje met snelheidsresultaten toe!

« Ga naar bericht

Locatie Velsen

  Snelheid « Meer onderwerpen
429717 1069 TGLeviathan
08 jun 2016, 01:31
Geen nieuwe berichten

Ziggo heeft nu één naam in de zakelijke markt

« Ga naar bericht

De namen Esprit Telecom en Zoranet, twee dochterbedrijven van Ziggo, verdwijnen vanaf 15 juni 2016 en worden vervangen door Ziggo (Zakelijk). De ongeveer 100 medewerkers, de producten en diensten w...

  Ziggo nieuws « Meer onderwerpen
214 0 Zippo
07 jun 2016, 09:41
Geen nieuwe berichten

Horizon media box niet te instaleren

« Ga naar bericht

Nou kijk eens aan, toppie. Hopelijk komt nu alles goed!

  Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
893 5 Black Tiger
06 jun 2016, 23:18
Actief onderwerp

Van analog naar digi ontvanst

« Ga naar bericht

Lijkt me sterk, volgens de website van Ziggo moet het nog steeds kunnen: https://www.ziggo...activeren/ Zou ook al raar zijn als het niet zou kunnen want er zijn mensen genoeg die geen Horizon wi...

  Welke zender wil je er nog bij hebben? « Meer onderwerpen
1119 10 Black Tiger
06 jun 2016, 15:18
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
ZZP Café: Maak het persoonlijk op YouTube en Instagram
Ziggo

Vloggen op YouTube en foto´s plaatsen op Instagram is niet alleen weggelegd voor jongeren. Ook zakelijk zijn deze sociale netwerken interessant. Het toverwoord is wel: persoonlijk. Deskundigen in ZZP Café zien dat `het echte leven´ mensen het meest aanspreekt.

Niet te gelikt

Yvonne Coldeweijer werkte als presentatrice voor televisie, maar mag zichzelf sinds vorig jaar vlogger noemen. Ze neemt haar 10.000 abonnees mee in haar dagelijks leven. Coldeweijer over de definitie van een vlogger: "Iemand die opstaat en de camera aanzet, goedemorgen zegt en vertelt wat hij of zij vandaag gaat doen." En dat is dus ook wat zij doet. "Ik laat mijn leven zien en laat zien wat ik doe. Dat is wat anders dan tips geven over hoe je het beste je make-up kunt doen."

Een goede vlog is volgens Coldeweijer een `video over normale bezigheden´. "Wat het best werkt, is als Yvonne op de bank in haar pyjama gaat lullen tegen de camera. Als ik naar een event ga, denkt iedereen: hartstikke leuk, maar we willen jou zien. Je moet het ook niet te gelikt maken. Mensen willen zien dat je struikelt, of dat je je verspreekt."

Merken

Fotograaf Martika de Sanders merkt ook dat iets van jezelf laten zien goed werkt op haar Instagram-account. "Ik post voornamelijk foto´s van werk dat ik heb gemaakt, maar daarnaast af en toe foto´s van mezelf. Door reacties van mensen op mijn foto´s heb ik gezien hoe belangrijk het persoonlijke is." De Sanders laat zich ook sponsoren. "Ik word weleens benaderd door kledingmerken die het leuk vinden om mij te sponsoren. Ik vermeld daarbij altijd waar het van is. En soms gewoon ook van wat ik zelf koop."

Coldeweijer werkt samen met merken. "Dat ik geld mag verdienen op YouTube komt door de mensen die mij volgen en daar ben ik dankbaar voor. Dus wat ik niet doe, is iets promoten waar ik niet achter sta, iets wat louche is of totaal niet bij de doelgroep aanslaat. Ik geef aan wat gesponsord is. Het is een ongeschreven regel dat je met je volgers deelt dat je bent benaderd door een merk. Soms heb je te maken met een groot merk, dan kan het gaan om duizenden euro´s per campagne. Het kan ook een Instagram-fotootje voor 350 euro zijn."

De Sanders denkt dat veel bedrijven ver van hun kopers afstaan en zich niet realiseren dat ze moeten laten zien wat er nu gebeurt. "Het is tegenwoordig belangrijker om wat je doet persoonlijker en up-to-date te maken."

Impact

Om te vloggen of Instagram zakelijk te gebruiken, hoef je niet bekend te zijn of een `glamourbaan´ te hebben, weet techjournalist Bram van Dijk. "Je kunt zelf onderwerpen kiezen. Neem een boekhouder. Als je een systeem door en door kent, kun je elke week een van de foefjes van het systeem uitleggen."

Uiteindelijk is het ook niet het allerbelangrijkste om tienduizenden of miljoenen volgers te hebben, zegt Maddie Raedts, medeoprichter van Influencing Marketing Agency. "Impact maken, is nog veel belangrijker. Je kunt 10.000 volgers hebben en dat maar 5 mensen reageren, een aankoop doen of de view afmaken. Bereik is dus niet alles."

Luister de hele uitzending terug om meer te horen over hoe je je merk in de markt zet via YouTube of Instagram. 
Bron: Ziggo Nieuws
Ziggo Sport gaat naar Media Park Hilversum

Ziggo Sport verhuist in januari 2017 naar het Media Park in Hilversum. Dat maakte Ziggo vandaag bekend op het Mediapark Jaarcongres. De huidige Studio 20 wordt komende half jaar grondig verbouwd en uitgebreid. Er komen zowel nieuwe studio’s als werkruimtes voor de tientallen medewerkers. Ziggo werkt samen met NEP, facilitair en technisch dienstverlener in de televisie- en de live evenementenindustrie.

Met de verhuizing maakt Ziggo Sport een volgende stap, omdat het grotere en geavanceerde producties mogelijk maakt. Vanaf januari 2017 komen alle programma's van Ziggo Sport vanuit een vernieuwde, grotere studio en kan de zender gebruik maken van de nieuwste technische mogelijkheden.

Ziggo CEO Baptiest Coopmans is enthousiast: “Dit past in onze strategie om een toonaangevend media- en entertainmentbedrijf te zijn. We hebben zowel een groot serviceapparaat als de content in huis om de consument thuis plezier te verschaffen. Denk hierbij aan Ziggo Sport maar ook aan muziek, film en series.”

CEO Michiel van Duijvendijk van NEP: “Het is fantastisch dat wij voor Ziggo de complete eindregie en alle technische productiefaciliteiten voor hun sportzenders kunnen bouwen en onderhouden. De bouw van nieuwe studio’s, werkruimtes voor medewerkers, regie- en redactieruimtes is inmiddels begonnen. Eigenlijk de complete productieketen, van content creatie tot distributie."

Ook de gemeente Hilversum ziet de komst van Ziggo Sport op het Media Park positief in. Wethouder Wimar Jaeger: “Het is belangrijk voor Hilversum om de krachten te bundelen in het hart van de media bedrijven, waardoor samenwerking met relevante bedrijven makkelijker en sneller tot stand komt.”

ziggo sportOp de foto van links naar rechts Jack van Gelder (Ziggo Sport),  Wimar Jaeger (loco-burgemeester van Hilversum),  Michiel van Duijvendijk (CEO NEP Netherlands) en Baptiest Coopmans (CEO Ziggo)

ZZP Café: ZZP?ers denken bewuster na over hun werkplek
Ziggo

Meer dan 60 procent van de ZZP´ers werkt voornamelijk thuis, blijkt uit onderzoek van ZZP Café. Toch komen er steeds meer mogelijkheden om buiten de deur aan de slag te gaan en die plekken zijn net zo flexibel als de ZZP´er zelf. Het zorgt ervoor dat mensen bewuster gaan nadenken over welke locatie past bij hun werkzaamheden van die dag.

Nieuwe manier van werken

"Vroeger ging je naar je werk in een bepaald gebouw en ging je aan de slag. Nu vragen mensen zich af: waar ga ik de dingen doen die ik vandaag moet doen?" Volgens onderzoeker Evi De Bruyne van het Center for People and Buildings denken mensen bewuster na over hun werkplek en hun keuze voor een bepaalde plek.

Niet iedereen kan of wil meegaan in die nieuwe manier van werken. "Er zijn bepaalde mensen die nog steeds locatiegebonden zijn en er zijn mensen die zich het best voelen bij één en dezelfde plek. Een plek die ze kennen en waar hun collega´s zitten. Of thuis. Eén van de voordelen daarvan is dat het makkelijker te combineren is met privé. Anderzijds heb je sociale contacten nodig. Anders is de kans groot dat je begint te werken in je pyjama en niet meer uit je laptop komt tot 19.00 uur."

Groei

De reden dat mensen uiteindelijk toch voor een werkplek buiten de deur kiezen, is volgens Jessika van Veen, CEO van flexplekkenaanbieder Regus, dat hun bedrijf groeit. "Dat is bijna een natuurlijke omslag. Die komt op het moment dat je een receptioniste nodig hebt, een ruimte waarin je klanten kunt ontvangen of wilt interacteren met anderen. En soms is het gewoon fijn om met anderen in een ruimte te zitten in plaats van thuis met kinderen."

Tijn Hoyng werkt niet alleen met andere creatievelingen, maar woont er ook mee samen. "Collectieve wijsheid is zo belangrijk om te groeien in je project en je sociale leven", zegt hij. Dat moet volgens hem niet op een geforceerde manier gebeuren, zoals door een koffieautomaat op een bepaalde plek neer te zetten waardoor mensen interactie krijgen met elkaar. "Het begint bij mensen die een familie willen zijn."

De mensen die in zijn community Je m´appelle Company leven, willen stuk voor stuk heel veel bezig zijn met hun werk. "Ik ben er constant mee bezig", vertelt Hoyng. "Voor mij voelt het niet als werken. Die drive zit er gewoon in en dat is bij de mensen met wie ik woon ook. Als je die drive niet hebt en om 17.00 uur met je werk wilt stoppen, moet je hier niet komen wonen."

Ontmoetingen

Ruth van der Vlugt van The Meetplant, een platform waar professionals werk- en vergaderplekken delen, gelooft in het concept van Hoyng. "Ik denk dat professionals niet alleen op zoek zijn naar werk- of vergaderplekken, maar ook naar bepaalde ontmoetingen. Dat zit `m vooral in de verbinding leggen met andere professionals. Als je dat kunt doen aan de keukentafel of op een gezamenlijke werkplek en daar ook kunt wonen, is dat een meerwaarde voor professionals die echt gefocust met hun werk bezig zijn."

Luister hier de hele uitzending terug om meer te horen over de meerwaarde van flexplekken voor ZZP´ers.
Bron: Ziggo Nieuws
ZZP Barometer: Hogere omzet bij sneller internet
Ziggo


Aanzienlijke verschillen

De verschillen zijn opmerkelijk. Zzp´ers met een internetsnelheid van 5 Mbit/s of lager, hebben een gemiddelde omzet van EUR 61.117, terwijl zzp´ers met meer dan 100 Mbit/s gemiddeld een omzet van EUR 88.629 behalen. Wachten op je verbinding is zonde van je tijd. En geld. Een snelle internetverbinding is dan ook essentieel voor een ondernemer, vindt 88% van de deelnemers. De gemiddelde downloadsnelheid van Nederlandse zzp´ers is 47 Mbit/s. Werkt jouw internet al even snel?
 
Bron: Ziggo Nieuws
Susanne Stolte: 'Gastvrijheid moet je koesteren'
Ziggo

Afgestudeerden van de Hotelschool The Hague vinden steeds vaker hun weg bij grote ondernemingen die niets met hospitality te maken hebben. Het toont aan dat gastvrijheid gewild is, ook buiten de hospitality-branche. Wat kunnen ZZP'ers daarvan meenemen?

Je zou het op het eerste gezicht misschien niet denken, maar voor een succesvolle managementcarrière is de Hotelschool The Hague een uitstekende keuze. 'Oud-studenten van ons vonden, naast uiteraard prachtige internationale carrières in de hotellerie, hun weg naar het topmanagement van Marks & Spencer, Adecco en SNS Securities,' vertelt Susanne Stolte, directeur van de Hotelschool. 'We leggen de focus op Soft skills en een 'yes I can' houding, dat zijn tegenwoordig gewilde competenties in het bedrijfsleven.'

Oprechte aandacht

Die softs skills, waar moeten we dan aan denken? Susanne: 'Het gaat om oprechte aandacht, goed luisteren en je in kunnen leven in je klant. Zodat je kunt anticiperen op de wens van de klant en zo mogelijk zelfs in staat bent hem te verrassen, hem een wow-moment te bezorgen. Kortom, doorgronden, communiceren en in actie komen. Het meeste indruk maak je in de hospitality-branche als jij meteen een klacht of probleem op kunt lossen. Niets is dodelijker dan te moeten doorverwijzen naar andere afdelingen.'

Ladies en gentlemen

'Care, compassie en respect dat zijn allemaal ingrediënten van oprechte aandacht. Kort na mijn aantreden heb ik, net als mijn studenten, stage gelopen. Ik werkte in het Ritz Carlton in Hong Kong. Hun motto is: We are ladies en gentlemen serving ladies en gentlemen. Een gentleman heeft een bepaalde eigenwaarde; hij vindt het een eer om dienstbaar te zijn. Maak je vanuit die filosofie de keuze om aan iemand dienstbaar te zijn, dan betekent dat dienen vanuit gelijkwaardigheid. Dat vind ik een mooi uitgangspunt.'

Belangstelling voor mensen

De hospitality-competenties die zo gewild zijn, zijn die aan te leren? 'Je moet in de basis wel belangstelling voor mensen hebben,' stelt Susanne. 'Als je in de dienstensector werkt en dat niet hebt, moet je echt nadenken hoe je dat verder wilt ontwikkelen. Het is voor een deel te leren en voor een deel moet je het in je hebben. Je moet het leuk vinden om het mensen naar de zin te maken. Het is een groeicirkel: als jij het leuk maakt voor anderen, krijg je positieve reacties en dat maakt het voor jou weer leuker, waardoor je nog meer je best doet. En er hoort ook - dat wordt vaak vergeten - een stuk discipline bij, dat betekent regelmatig revitaliseren en trainen. Gastvrijheid moet je koesteren.'
Bron: Ziggo Nieuws
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Justin2300:36:24
MisterSenseo02:27:04
Zippo02:42:46
Gilex08:04:28
Matty17:34:21
Bitfreak18:50:55
Desmark 1 dag
joosttiel 1 dag
emiliovisser 1 dag
BMP 1 dag
Laatste Artikelen
Verhoog je privacy e...
PHP-Fusion
Nieuwe regels voor v...
Ziggo Mail / Email i...
Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

01-06-2016 21:42
Ligt het aan een ip blokkade? Probeer dan eens een VPN! http://ziggo.gebr.
..icle_id=27

16-05-2016 22:00
steam ineens geblokkeerd

19-02-2016 19:00
Hoe kan ik mijn ip veranderen op een cisco router?

03-02-2016 15:17
Momenteel is er een storing met Mijn Ziggo, je kunt geen wachtwoord resetten of nieuwe accounts maken.

03-02-2016 15:15
Het is een stuk later geworden dan 23.30 uur voor velen. Volgens Ziggo zelf om 05.45.