obey-robots.txt
24 Augustus 2016, 15:39
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 67% [2 stemmen]
67% [2 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 33% [1 stem]
33% [1 stem]

Stemmen: 3
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Spotnet

« Ga naar bericht

Een onbeperkt, supersnel en voordelig account voor nieuwsgroepen b.v. via SuperNews

  Nieuwsgroepen « Meer onderwerpen
116 2 Zippo
24 aug 2016, 13:43
Geen nieuwe berichten

DDNS (Dynamic DNS) op Ziggo Connectbox?

« Ga naar bericht

Ik ga er van uit dat het met een RPi ook moet kunnen ja. Dat draait op Linux en er bestaan ook Linux update tools voor ddns en no-ip. Aha, dan ben ik benieuwd! We zien al nieuwsgierig uit naar w...

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
599 7 Black Tiger
21 aug 2016, 17:17
Geen nieuwe berichten

Ziggo overweegt prijsverlaging Fox Sports

« Ga naar bericht

Meer aanbieders verlagen prijs FOX Sports Na KPN gaat ook SKV Fox Sports fors verlagen Zie http://www.totaaltv.nl/nieuws/23780/meer-aanbieders-verlagen-prijs-fox-sports.html Wa...

  Digitale radio en televisie problemen, tips & truuks « Meer onderwerpen
1034 3 linden1973
21 aug 2016, 16:38
Geen nieuwe berichten

Geen EPG op Samsung Smart TV

« Ga naar bericht

Dit kan ook nog komen door de volgende situaties: 1 Signaal te zwak --> Plaats een versterker (op de juiste plaats) 2 Versterker is niet retour geschikt --> Vervang versterker 3 Datum en tijd ...

  Digitale radio of televisie storing « Meer onderwerpen
430 4 devengroen
17 aug 2016, 12:30
Actief onderwerp

port 9 voor wake on lan doorsturen naar mac van pc

« Ga naar bericht

Sorry. Ik zag FreeNAS te laat. Zou wellicht kunnen. Geen ervaring mee.

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
8334 42 hanh
15 aug 2016, 15:42
Actief onderwerp

Cisco EPC3925 hapert met mobiele telefoon + wifi

« Ga naar bericht

Dank voor de tip. Ik heb hem op disabled gezet. Ondertussen heb ik de 2 iphones gekoppeld aan 5 GHz Wireless Interface. Even afwachten of dit helpt. Signaal overal minder sterk maar sterk genoeg vo...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
29524 25 Danny
13 aug 2016, 22:48
Geen nieuwe berichten

VyprVPN van gebruikers.eu werkt prima!

« Ga naar bericht

Als er nog meer ervaringen met deze VPN zijn, zet ze hier gerust bij. ;)

  Algemene computer en software vragen. « Meer onderwerpen
372 1 Black Tiger
13 aug 2016, 21:27
Geen nieuwe berichten

Wifi netwerk niet te zien op Samsung S7

« Ga naar bericht

Welk kanaal zend je router uit? Sommige WiFi ontvangers hebben moeite met communiceren op hogere kanalen. Staat je WiFi bijvoorbeeld nu op 13, probeer dan eens 8. Zorg er ook voor dat de ssid (WiFi...

  WiFi, draadloos netwerk « Meer onderwerpen
911 9 Digiservice
10 aug 2016, 21:38
Geen nieuwe berichten

Ziggo Mobiel

« Ga naar bericht

Hoi Justin, Ik verwijt Ziggo helemaal niets een storing kan altijd gebeuren. gelukkig doet alles het weer normaal. Matty

  Storing « Meer onderwerpen
690 8 Matty
10 aug 2016, 18:45
Geen nieuwe berichten

Wifi slecht

« Ga naar bericht

Hoi, Het is soms lastig om op een bepaalde plek de juiste kabel te krijgen daarom zie je in veel woningen via een plint of verwarmingsbuis ergens een kabel lopen die er voor zorgt dat het intern...

  Firmware « Meer onderwerpen
492 4 Matty
09 aug 2016, 16:43
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
‘Rondo’ nieuwe talkshow Jack van Gelder op Ziggo Sport
Ziggo

Jack van Gelder presenteert met ingang van komend voetbalseizoen iedere zondagavond van 21:30 uur tot 22:30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal de nieuwe voetbaltalkshow ‘Rondo’. In deze talkshow bespreekt Van Gelder samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen. De eerste uitzending van ‘Rondo’ is op zondagavond 4 september. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het maandagavond sportpraatprogramma ‘Peptalk’. Het nieuwe seizoen van ‘Peptalk’ start op maandag 5 september en wordt uitgezonden van 19:00 uur tot 20:00 uur op Ziggo Sport.

Premier League en Primera Division centraal op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal
Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese competities van Europa. Op de gratis sportzender zijn de topduels uit deze competities te zien, terwijl er op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal 5 wedstrijden uit de Engels Premier League en 4 wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live worden uitgezonden. De wedstrijden worden in de meeste gevallen voorafgegaan door een voorbeschouwing met analytici vanuit de studio. De presentatie is afwisselend in handen van Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Jan van Halst, Wim Kieft, Jan Boskamp, Youri Mulder, Bert van Marwijk, Willem van Hanegem, Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk en Boudewijn Zenden. Naast de Engelse en Spaanse competitie zendt Ziggo Sport ook de WK kwalificatiewedstrijden, de topwedstrijden uit de Portugese, Belgische, Griekse en Schotse competitie en het Engelse Championship (First Division) live uit.
De UEFA Champions League zal het hele seizoen te zien zijn via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde zullen er naast een schakelprogramma meerdere wedstrijden gelijktijdig worden uitgezonden op de kanalen van Ziggo Sport Totaal.

Deportivo United: iedere zaterdag van 15:30 uur tot 20:30 uur
Iedere zaterdag zendt Ziggo Sport van 15:30 uur tot 20:30 uur het programma ‘Deportivo United’ uit. Dit programma wordt gepresenteerd door Bas van Veenendaal. Naast Jan Boskamp, die als vaste gast aan het programma verbonden is, schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe horizontaal geprogrammeerde zaterdagprogramma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het programma informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer voor Engelse en Spaanse topduels. ‘Deportivo United’ is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round up op zondag van 20:15 uur tot 21:30 uur
Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma ‘Round Up’. In ruim een uur worden alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities uitgezonden. Daarnaast zijn er korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma te zien en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Dit programma wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en wordt uitgezonden op zowel Ziggo Sport als op Ziggo Sport Totaal.

Bodega El Sierd
De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items èn de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire stem een eigen podium waarop hij zijn passie kan delen. In ‘Bodega El Sierd’ laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien.
De kijker is vanaf maandagavond 22 augustus wekelijks om 20:00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal 25 minuten te gast in een Spaanse bodega: hammen boven de bar, een tapasvitrine, wijnvaten, tafels met lekkernijen en flessen wijn. Subtiel horen we een vleugje flamenco muziek en natuurlijk hangen er diverse schermen in de gezellige bodega.
En de maestro zelf vertelt, zoals alleen hij dat kan, op indringende wijze over een wedstrijd of gebeurtenis uit het verleden en kijkt aan het einde vooruit naar de nieuwe speelronde. ‘Bodega El Sierd’ is eigentijds en verrassend. Een magazine met ingrediënten voor jong en oud in een sfeervolle entourage dat aanvoelt als een Spaans Happy Hour!

ZZP Barometer: Online netwerken niet anders dan offline
Ziggo

Vindbaar zijn en contacten leggen, dat is waar netwerken om draait. In het dagelijks leven, ofwel offline, betekent dat de deur uit en gesprekken aangaan. Online doet u eigenlijk weinig anders, zegt online marketingcommunicatie adviseur Brendan Thesingh. Ook daar draait het om vinden en verbinden. Hoe u dat het beste kunt doen? Vijf tips!

1. Ga de verbinding aan

"Voeg de mensen die je ontmoet toe aan de sociale netwerken waarop je actief bent. Op die manier kun jij hun updates zien en zij die van jou. Ze nemen vast eens een kijkje op je website. Hoe meer mensen die website aanklikken, hoe beter je in Google wordt gevonden. Om online contact te leggen, hoef je iemand niet in levende lijve te hebben ontmoet. Veel mensen ken je misschien alleen maar via sociale media, maar zij kunnen wel nuttig zijn voor je netwerk."

2. Wees authentiek

"Leg op de beste manier uit wat je doet en plaats een goede foto van jezelf, maar overdrijf in beide gevallen niet. Je wapenfeiten vermelden is iets anders dan opscheppen. Een beetje humor erin mag ook, al hangt het wel af van de sector waarin je zit. Als het daar niet gebruikelijk is, niet doen. Een mooie foto is een pre, maar het moet wel realistisch zijn. Als mensen je in het echt niet herkennen, is het niet goed."

3. Volledig zijn, is belangrijk

"Zet alles wat je doet in je profiel. Gebruik synoniemen, zodat je daar ook op vindbaar bent als mensen zoeken. LinkedIn is voor professioneel netwerken het beste platform, dus je moet goed invullen waar jouw expertise ligt."

4. Plaats content

"Een bericht of juist een cartoon waarbij je volgers een vraag stelt: doe wat bij je past, maar laat wel zien waar je deskundigheid ligt. Op die manier weten mensen waar je goed in bent en als ze iets van jou voorbij zien komen, denken ze even aan je. Één à twee keer per week is voldoende; als je veel vaker zendt, wordt het spam. Via Facebook heb je een groot bereik. Twitter en Google+ worden door Google geïndexeerd, dus berichten die je daar plaatst leiden ertoe dat je hoger in de zoekresultaten komt. "

5. Reageer!

"De truc is: niet alleen maar zenden. Geef een like, plaats een reactie, bedank iemand voor zijn of haar bericht of deel een compliment uit. Dat doe je in het dagelijks leven ook en online is het wat dat betreft niet anders. Door bedrijfspagina´s te volgen, bouw je een informatienetwerk op. Likes en reacties zorgen ervoor dat andere mensen ook weer die berichten zien, dus dat maakt jou of die ander weer beter vindbaar. Reageer altijd vanuit oprechte interesse."
Bron: Ziggo Nieuws
Van VAR naar modelovereenkomst
Ziggo

Ben jij al volledig overgeschakeld van VAR-verklaring naar modelovereenkomst(en)? Even Centraal, het platform voor ondernemers en werkgevers van Centraal Beheer, heeft een handige VAR-check gemaakt. Daarmee weet je met een paar clicks of je je zaakjes goed hebt geregeld.

Van VAR naar modelovereenkomst
Vanaf 1 mei 2016 is de VAR-verklaring verdwenen en vervangen voor modelovereenkomst. Zelfstandigen en opdrachtgevers leggen hierin gezamenlijk hun fiscale arbeidsrelatie vast. Anders dan bij een VAR-verklaring, moet zowel de zzp´er als de opdrachtgever een handtekening zetten. De opdrachtgever is namelijk aansprakelijk voor het ontduiken van sociale premies en loonbelasting, wanneer blijkt dat een zzp´er tóch (verkapt) in dienst is.

Overgangsregeling
Ben je freelancer of zzp´er en werk je nog met een VAR-verklaring? Of ben jij opdrachtgever en moet je nog wennen aan de nieuwe regelgeving? Dat is begrijpelijk. Gelukkig hanteert de Belastingdienst een overgangsregeling, die je de tijd geeft om te schakelen naar modelovereenkomsten.

Doe de VAR-check!
Met de VAR-check van Even Centraal weet je in een paar clicks of jij je zaakjes al goed geregeld hebt. Het is heel eenvoudig: je vinkt jouw antwoorden op de vragen aan en je krijgt een advies dat past bij jouw situatie. Als freelancer, zzp´er of opdrachtgever weet je meteen of je goed bent voorbereid. En wat je nog moet doen als je nog niet zover bent.
Bron: Ziggo Nieuws
Ziggo app Italiaanse zenders: TV Italiano
Ziggo

Ziggo biedt Italië liefhebbers in Nederland meer TV plezier met TV Italiano

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst willen wij via Horizon TV meer apps met - buitenlandse -  zenders aanbieden.

TV Italiano: zes Italiaanse zenders op één app
Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders  via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet.

“Ziggo biedt haar klanten een steeds rijkere kijkervaring. Naast het reguliere aanbod bepaalt de klant graag zelf wat en wanneer hij of zij kijkt. Met het toevoegen van TV Française en straks TV Italiano komen we tegemoet aan de wens van klanten die graag TV zenders in hun eigen moedertaal willen zien. Zo halen we een stukje Italië naar Nederland voor de Italië liefhebber en doen hier ongelofelijk veel mensen een plezier mee. Dit hebben we al gemerkt bij de enthousiaste reacties van Francofielen na de introductie van TV Française. Op termijn kunnen we via deze innovatie meer (buitenlandse) kanalen aanbieden en aan nog meer wensen van klanten voldoen,” aldus Peter Dörr, Chief Commercial Officer.

Horizon TV: het TV kijken van nu
De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV.  Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan 80 apps voor op tv zoals Youtube,  Sport Experience, Nu.nl, Kijk met Twitter en thuisbezorgd.nl. Alle apps zijn gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Na populaire functionaliteiten als Replay TV, MyPrime en Horizon Go, introduceerde Ziggo de app ‘TV Française’ en binnenkort TV Italiano. Hiermee bedienen wij een specifieke doelgroep die TV- zenders graag in de eigen moedertaal wil zien. Op termijn introduceren we ook soortgelijke apps speciaal voor liefhebbers van andere buitenlandse zenders.

 

Bron: Persbericht

Ziggo opent haar deuren voor talent van de toekomst in Eindhoven
Ziggo

Vijfentwintig kids van 7 tot 12 jaar kwamen woensdag 29 juni op het kantoor van Ziggo in Eindhoven om kennis te maken met techniek. Medewerkers van Ziggo gaven tijdens de CoderDojo vrijwillig les in de programmeertaal van Scratch, daarnaast zijn er kleine workshops om kennis te maken met de apparatuur van Ziggo. Ziggo faciliteert al geruime tijd programmeersessies buitenshuis samen met CoderDojo Nederland en is onlangs gestart met het openstellen van haar kantoorlocaties om kids kennis te laten met techniek. Ziggo vindt het belangrijk dat jongeren zo vroeg mogelijk in aanraking komen met de digitale wereld/techniek. Daarom maken de kinderen ook kennis met de ‘achterkant van techniek’ door verschillende workshops waarin zij zien hoe apparatuur werkt en waarom programmeren daar een belangrijke rol bij speelt.

Tim Cook, CEO Apple zei het tijdens de opening van StartupFest Europe: “Programmeren zou net als talen vroeg aan jongeren geleerd moeten worden.” De ambitie van Ziggo sluit hier op aan. Volgens Marieke Dekker, VP Corporate Affairs: “Het is belangrijk om de interesse voor techniek bij jongens én meisjes al vanaf de basisschool op een leuke manier te stimuleren. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om het onderwijs in deze activiteiten te ondersteunen en zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om in aanraking te komen met techniek, ook buiten school. Graag openen we onze deuren om nog meer kinderen kennis te laten maken met Ziggo en onze collega’s. Om te laten zien dat voor de diensten die wij leveren, waardoor zij met elkaar kunnen communiceren, ook allemaal techniek nodig is.  Zij  vervolgt: “De opzet van de Dojo’s sluit hier goed bij aan. Zo zijn jongeren ruim twee uur gemotiveerd en geconcentreerd bezig met programmeren van bijvoorbeeld hun eigen televisie programma of game. Het doet mij veel plezier om de kinderen zo bezig te zien en je merkt dat onze collega’s in de rol van coach net zo enthousiast zijn. Extra bijzonder nu het bij ons in huis is.”

Programmeren is hét lezen en schrijven van de toekomst. Achter iedere interactie tussen mens en computer zit code. Of je nu een app bouwt, een simulatie maakt van het sterrenstelsel of mensen door social media met elkaar in verbinding brengt. Code is overal. Programmeren leert kinderen logisch en gestructureerd denken en begrijpen hoe technologie werkt; belangrijke vaardigheden om met technologische innovaties om te kunnen blijven gaan. Dit gaat echter niet ten koste van de fantasie van een kind, want juist met programmeren is alles wat zij bedenken mogelijk. Zolang programmeren niet standaard in het onderwijs is opgenomen vindt Ziggo het extra belangrijk dit buiten school aan te bieden. Ziggo wil dit jaar nog 10.000 kinderen kennis laten maken met programmeren en is ambassadeur van CoderDojo Nederland. Daarnaast biedt Ziggo op verschillende woensdagen in het jaar op de kantoren door het land programmeersessies aan.

Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Zippo00:16:46
| kezeltje00:34:24
| Albert12401:27:44
| devengroen02:45:35
| curlhead03:08:35
| peepee04:04:19
| Gilex04:51:18
| Justin2307:08:39
| MisterSenseo12:43:57
| Matty14:13:52
Laatste Artikelen
| Verhoog je privacy e...
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan