obey-robots.txt
25 Mei 2016, 13:02
Navigatie
Ledenenquête
Na de fusie met UPC is Ziggo,

gelijk gebleven
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, gelijk gebleven 26% [23 stemmen]
26% [23 stemmen]

slechter geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, slechter geworden 57% [51 stemmen]
57% [51 stemmen]

duurder geworden
Ledenenquête: Na de fusie met UPC is Ziggo, duurder geworden 17% [15 stemmen]
17% [15 stemmen]

Stemmen: 89
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30-05-2015

Enquête-archief
Haal meer uit Usenet
Giganews Newsgroups
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren.
Na inloggen kunt u in Ziggo algemeen uw eerste post plaatsen. Crew en leden van de Ziggo Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het Ziggo WebCare Team van de klantenservice aanwezig om u te helpen.


Heb je storing? Meld het in Ziggo storing, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Ziggo is de opvolger van UPC, @home, casema, multikabel en quicknet.

Tips bij het posten van een technische vraag over Ziggo.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Ziggo Forum«. Ziggo Forum Volg Forum Ziggo via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

online tv kijken horizon.tv

« Ga naar bericht

je zou een programma kunnen draaien wat je screen captured zodat je het offline opslaat maar verder zou ik zo 1 2 3 niet weten of je zo simpel kan opslaan.

  Storing « Meer onderwerpen
189 1 Matty
19 mei 2016, 03:16
Geen nieuwe berichten

Ubee modem gebruiken als router

« Ga naar bericht

Iemand al uitgevonden hoe je de gateway op een ubee kan instellen? Op mijn oude ubee evw321b is deze optie nergens te vinden met als gevolg dat deze niet als losser router is te gebruiken :(

  Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. « Meer onderwerpen
3334 9 Quentin
14 mei 2016, 14:11
Actief onderwerp

Ziggo lost het niet op.....

« Ga naar bericht

Dat is in ieder geval goed om te horen dat het nu wel stabiel is :)

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
2978 21 Matty
11 mei 2016, 14:48
Geen nieuwe berichten

4 maanden ellende

« Ga naar bericht

Hoi jc, Dat je enorm teleurgesteld bent in ziggo upc kan ik mij heel goed voorstellen echter wat ik raar vind en dan praat ik uit ervaring: de box doet het wanneer hij zin heeft. Ook ik heb zoie...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
579 3 Matty
11 mei 2016, 04:35
Geen nieuwe berichten

13th Street, Syfy en Animax verdwijnen per 1 juli!

« Ga naar bericht

dat is mooi klote ! Juist op 13th street waren mooie series te zien ipv die bagger aan herhalingen en onnozele spelshows op de andere meukzenders. ik zou inderdaad voor de optie gaan om zelf een z...

  Ziggo nieuws « Meer onderwerpen
800 2 gawnieskens
08 mei 2016, 12:15
Geen nieuwe berichten

Ziggo internet snelheid naar 300 Mbit per seconde

« Ga naar bericht

4 euries voor 50% verhoging, ja en ja graag

  Ziggo nieuws « Meer onderwerpen
1712 6 Thad_Castle
06 mei 2016, 22:21
Geen nieuwe berichten

wegvallende verbinding

« Ga naar bericht

Ik zal een klok bestellen en deze ertuusen zetten kijken of het probleem dan opgelost is. Zou het zeer op prijs stellen als het Webcareteam een voet tussen de deur krijgt of in elk geval iemand wa...

  Storing « Meer onderwerpen
791 5 wim jetten
06 mei 2016, 09:25
Geen nieuwe berichten

slechte compensatie Ziggo UPC

« Ga naar bericht

belachelijke compensatie na 14 jaar ellende bij ziggo waarbij een kabel defect bleek te zijn dit was al 12 jaar geleden geconstateerd en nu wordt er eindelijk een nieuwe kabel gelegen en dit alleen...

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
453 0 jack-1960
02 mei 2016, 16:14
Geen nieuwe berichten

Alleen Internet pakket mogelijk???

« Ga naar bericht

Na mijn bericht heeft ziggo een update uitgevoerd en sinds dien werdt mijn wifi verbinding verbeterd. Ik heb met wifi-analyzer apps gezien dat ik op kanaal 6 stond ik ben overgestapt naar wat rusti...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
852 3 Hikmet24
26 apr 2016, 23:14
Geen nieuwe berichten

kan wifispots al ruim twee weken niet activeren.

« Ga naar bericht

Dat klopt, dan zou het verholpen moeten worden. Mocht dat niet het geval zijn, kun je het gerust hier weer komen melden. Alvast succes!

  Klacht over Ziggo « Meer onderwerpen
567 3 Black Tiger
26 apr 2016, 13:01
Deze button Ziggo Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
ZZP Café: ZZP?ers creëren eigen markt in het buitenland
Ziggo

Handelsmissies? Niet nodig, zegt ondernemer en wereldburger Esther Jacobs in ZZP Café. "Wij ZZP´ers regelen dat gewoon zelf. Je gaat naar een co-working space in een land en daar ontmoet je gelijkgestemden. Als ZZP´er creëer je je eigen markt en bepaal je je eigen pad."

Geen kosten en geen verplichtingen

Steeds meer ZZP´ers gaan de grens over. Jacobs is er een van. Ze is de afgelopen tien jaar nooit langer dan zes weken op één plek geweest, maar reisde in en door meer dan honderd landen. Ze heeft geen vaste woon- of verblijfplaats; ze woont en werkt over de hele wereld. "Ik heb geen kosten en geen verplichtingen, dus ik kan gaan en staan waar ik wil."

Minder spullen hebben maakt je lichter

Haar voornaamste zorgen zijn of ze goed internet heeft en haar was kan doen. "Maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen. Ik heb de vrijheid om te doen wat ik wil, waar ik wil, hoe ik het wil en ik heb zelf de controle over mijn leven. Minimaliseren, minder spullen hebben, maakt je lichter. Het geeft je ruimte in je leven en je hoofd."

Bedrijven op zoek naar meer vrijheid

Douglas van den Berghe, CEO bij Investment Consulting Associates helpt bedrijven die de grens over willen en merkt dat veel bedrijven op zoek zijn naar meer vrijheid. "Nederland is vrij klein, dus je bent hier snel uitgegroeid." Van den Berghe ziet mogelijkheden voor bedrijven om met (lokale) ZZP´ers te gaan werken in het buitenland. "Zij zijn veel flexibeler, kunnen makkelijker omgaan met risico´s en als bedrijf heb je dan geen vestiging nodig en geen hoge kosten en lasten."

Digital nomads in plaats van een kantoor

Ook Jacobs signaleert dat zelfstandig ondernemers steeds interessanter worden voor bedrijven. "Ik zie steeds meer bedrijven die geen kantoor hebben, maar wel medewerkers hebben in het buitenland. Zij huren alleen maar digital nomads in."

Iedereen zou dit kunnen doen

Jacobs hoort vaak dat mensen ook wel zouden willen wat zij doet, maar het desondanks niet doen. "Iedereen zou dit kunnen doen, ook als je een hypotheek of een gezin hebt. Je hebt zelf de keuze."

Luister de hele uitzending terug om te horen waar je op moet letten als je wilt ondernemen in/vanuit een ander land.
Bron: Ziggo Nieuws
Vallen en opstaan
Ziggo

Na jarenlang bij telecombedrijf Verizon Business te hebben gewerkt besloot Marcel Zuidhof, oprichter van Hotel Con Corazón in Nicaragua, om te investeren in mensen die het minder goed getroffen hebben. "Ik kan nu eindelijk bijdragen aan een betere wereld."

Betere toekomst

Zijn bijdrage aan die betere wereld is Hotel Con Corazón, het hotel dat Zuidhof in 2008 met medeoprichter Onno Oostveen opzette in het Spaanstalige Granada, Nicaragua. Hiervoor werkten zij samen met investeerders die net als Zuidhof en Oostveen een betere toekomst willen bieden aan kansarme kinderen in Nicaragua. De winst van het hotel gaat daarom naar lokaal onderwijs. Omdat Zuidhof en Oostveen vloeiend Spaans spreken en zich tijdens hun voorbereidende reis meteen thuis voelden in het gebied, bleek Granada voor hen een schot in de roos. Het beheersen van de Spaanse taal helpt hen om de bedrijfsdocumenten te begrijpen en te weten dat ze niet beetgenomen worden.

Daarnaast kennen zij als westerlingen de verwachtingen van westerse toeristen als geen ander en zijn zij daardoor in staat om daaraan te voldoen. Dat Zuidhof en Oostveen geen ervaring hadden met wonen en werken in ontwikkelingslanden én de horeca, bleek geen probleem. "Als je al flink wat werk- en levenservaring hebt en het goed voelt wat je doet, is dat voldoende."

Leren met vallen en opstaan

Zuidhof denkt dat het hem niet was gelukt om Con Corazón vanuit een groot bedrijf op te zetten. "Dit hotel hebben wij gebouwd met vallen en opstaan. Je probeert wat, het werkt niet, dan doe je een stapje naar links of naar rechts. Spelenderwijs hebben wij ontdekt wat voor ons werkt, zowel in de fondsenwervende als operationele fase. De meeste dingen kun je van tevoren niet bedenken. En dat is precies wat een groot bedrijf wél wil. Ik floreer nu in een kleine organisatie waarin wij de vrijheid hebben om met onze waarden voorop zowel met investeerders als met overheden te praten."

Zuidhof merkt dat de ervaring die hij in zijn vorige baan heeft opgedaan, hierbij goed van pas komt. "Als we met potentiële investeerders praten, merk ik dat het wel heel makkelijk is dat ik hun vaktaal spreek." Ook het opstellen van een meerjarenbegroting in Excel, het runnen van een team en het motiveren van werknemers, blijken zeer waardevolle skills. Zuidhof heeft in zijn vorige baan inzicht gekregen in hoe mensen werken en weet daardoor welke weg hij moet bewandelen als hij bijvoorbeeld met een grote aannemer of vergunningverlener om tafel zit.

Durf groot te denken

Zuidhof heeft de smaak van het ondernemen te pakken. 'We zijn begonnen in Granada en kijken nu naar andere plekken om hetzelfde concept neer te zetten. Als er investeerders of ondernemers in spe zijn, die bij willen dragen aan het opzetten van dit concept in een land naar keuze, dan houden wij ons zeker aanbevolen!"

Tips om in het buitenland een bedrijf op te zetten

  • Ga eerst kijken in het land en zet al je antennes open, zodat je niet alleen weet of je plan haalbaar is maar ook of je er happy van wordt om in die omgeving te opereren.
  • Neem de tijd om de lokale cultuur te leren kennen en ga daarin mee voor zover dat kan.Bron: Ziggo Nieuws
ZZP Café: 'Druk is het nieuwe dom'
Ziggo

"Druk is het nieuwe dom", zegt oud-topschaatser Martin Hersman in ZZP Café. Ondernemers moeten volgens hem veel meer rust nemen om te kunnen pieken. 

"Druk zijn is hetzelfde als `moeten´ en `ja maar´: het geeft een negatief gevoel", zegt Hersman, tegenwoordig managing partner bij Lifeguard. In die functie wil hij het Nederlandse bedrijfsleven vitaler, duurzamer en succesvoller maken. Hersman vindt dat ondernemers zichzelf moeten trainen in het vermijden van het woord druk en in het druk zijn. "Je wordt creatiever van tijd hebben voor jezelf. Denk na over wat je nu echt leuk vindt om te doen."

'Always on, never done'

Hersman weet uit ervaring hoe belangrijk het is om rust te nemen om te herstellen. Hij schaatste tot 2003 aan de top en ging daarna de arbeidsmarkt op. Toen hij meer rust ging nemen, merkte hij dat hij gezonder en fitter werd en meer energie kreeg. "Veel mensen gaan maar door. Ze zijn 'always on, never done'. Het is bijna stoer om te zeggen dat je druk bent. Maar als je vraagt of ze dit tempo nog tien jaar volhouden, zeggen veel mensen van niet. Daarom moet je jezelf aanleren om momenten te pakken om even tot jezelf te komen. Als je net iets meer rust neemt dan je lichaam had verwacht, ga je pieken."

Succes draait niet om geld

"Succes draait in onze samenleving iets te veel om geld en daar word je over het algemeen niet blijer van", vindt ondernemer Arko van Brakel. "Dat is ook wetenschappelijk aangetoond. Veel mensen zijn bezig om aan een plaatje te voldoen, dat vind ik niet succesvol. Je moet zorgen dat je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn. Succes vind ik dat je vooral je eigen doelen realiseert. Als je goed voor jezelf zorgt en bezig bent om te bouwen aan je eigen doelen, komt dat succesgevoel vanzelf. Dan maakt het niet eens zo veel uit hoeveel je verdient."

Doe je afspraken wandelend

Bewegen is volgens Van Brakel essentieel voor mensen die succesvol willen ondernemen. "Zitten is echt het nieuwe roken: compleet verkeerd voor je lijf. Begin met staand werken en doe je afspraken wandelend. Dan kom je in cadans met je lichaam en dat levert betere gesprekken op en je wordt er effectiever en creatiever van."

Luister hieronder de hele uitzending terug voor meer tips.
Bron: Ziggo Nieuws
ZZP'ers kunnen bedrijven helpen innoveren
Ziggo

Wie als ZZP'er één specifieke opdracht uitvoert en dan weer snel weg is, doet zichzelf tekort. Als buitenstaander kun je bedrijven helpen innoveren omdat je met andere ogen naar de organisatie kijkt. "Jij zit niet vast in de structuren van het bedrijf, dus jij kunt het bedrijf helpen innoveren", vertelt transformatiemanager en ZZP'er Sherida Tdlohreg vol vuur in ZZP Café. "Maar dan moet je wel de confrontatie durven aangaan."

Veel kijkjes in veel keukens

"Neem je als ZZP'er een nieuwe opdracht aan, dan stap je onafhankelijk het bedrijf in. Jij ziet dingen die iemand in loondienst niet meer ziet. Jouw wendbaarheid, creativiteit en flexibiliteit zijn de perfecte brandstof voor bedrijven die willen innoveren. En je neemt de ervaring van ongelofelijk veel kijkjes in ontelbaar veel keukens mee."

Tdlohreg wil dat opdrachtgevers die extra ogen in hun organisatie gebruiken. Dat ze vragen: 'Hoe kijk je naar mijn bedrijf?', 'Hoe zie je mij ten opzichte van andere bedrijven?'. Maar daar moeten ZZP'ers ook zelf voor zorgen, vindt ze. "Laat jezelf zien!"

Kijk om je heen en signaleer

Tdlohreg doet de opdracht waar ze voor ingehuurd is nooit met oogkleppen op. Ze kijkt om zich heen en signaleert. Andere ZZP´ers doen dat ook, weet ze. Iedereen neemt een eigen verzameling aan kennis en kunde mee.

"Ik stel als transformatiemanager altijd de vragen: 'Is het bedrijf voldoende gedigitaliseerd?', 'Is het wendbaar genoeg?' en 'Bestaan ze nog in 2020?'. Als je echt van toegevoegde waarde wilt zijn, moet je mondig genoeg zijn om op een positieve manier de dialoog aan te gaan over wat je constateert", vindt Tdlohreg. Dan gaat het niet alleen over je vakmanschap, maar ook over je communicatieskills.

Durf

Waarom de onafhankelijke rol van een ZZP´er zich zo goed leent voor het in gang brengen van veranderingen? Tdlohreg: "Je weet dat je opdracht eindig is en hoeft niet bang te zijn dat je de komende 30 jaar afgerekend wordt op een kritische constatering. Durf. ZZP ´ers lopen over van eigengereidheid en passie. We hebben niet voor niets voor onze zelfstandige rol gekozen. We doen het op vanuit onze eigen kracht en toegevoegde waarde, los van andermans structuur."

De kracht van delen

Dan is het wel zaak dat je je 'eigen manier' constant blijft ontwikkelen. "In een ZZP'ers-community bijvoorbeeld", tipt Tdlohreg. Ze heeft zelf de community TransActory opgericht en ziet als geen ander de voordelen van zo'n netwerk. Je helpt elkaar door te sparren en elkaar soms opdrachten toe te spelen. "Onderschat de kracht van delen niet", zegt ze. "Het delen van kennis, ervaringen en ook onzekerheden, zorgt voor groei. Als je elkaar verrijkt, kun je opdrachtgevers nog meer bieden."

Hoe innoveer je als ZZP'er?

  • Zoek ZZP'ers op die het net op een andere manier doen.
  • Creëer een samenwerkingsvorm waarin iedereen zijn eigen vrijheid en specialisme behoudt.
  • Sharing is caring, dus deel kennis, ervaringen en onzekerheden.Bron: Ziggo Nieuws
Nieuw supersnel internet van Ziggo: 300 Mbit/s
Ziggo

Ziggo biedt vanaf vandaag een abonnement met een downloadsnelheid van
300 Mbit/s en upload van 30 Mbit/s. Dat is de hoogste internet-snelheid voor het pakket Alles-in-1 Max en Internet Max.

De hoge snelheid wordt aangeboden voor nieuwe klanten die de Max-pakketten kiezen. Klanten die de oude 200/20 Mbit/s snelheid hebben, zullen die behouden.

Indien bestaande klanten de hoogste snelheid willen hebben, kunnen ze die tegen meerprijs afsluiten. Afhankelijk van het huidige abonnement is dat tussen de € 4,- en € 4,45 duurder dan de 200/20 Mbit/s-pakketten.

Voor klanten die ook over WiFi een maximale internetsnelheid willen halen maar op sommige plekken in het huis geen goed WiFi-signaal hebben, heeft Ziggo in de afgelopen maanden het extra WiFi-punt geïntroduceerd. Ziggo biedt het extra WiFi-punt met grote korting en met 30-dagen op proef en installatiegarantie.

Ziggo had per 1 april de internetsnelheid van het Complete pakket reeds verhoogd van 120/12 Mbit/s naar 150/15 Mbit/s.

Goedemiddag bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Zippo00:08:58
Justin2305:04:53
Gilex05:55:19
Matty09:56:18
MisterSenseo10:54:02
flatcoated15:36:35
Bitfreak17:25:35
Desmark23:24:04
bob1324 1 dag
BMP 1 dag
Laatste Artikelen
PHP-Fusion
Nieuwe regels voor v...
Ziggo Mail / Email i...
Ubee Stappenplan rou...
Cisco Stappenplan ro...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16-05-2016 22:00
steam ineens geblokkeerd

19-02-2016 19:00
Hoe kan ik mijn ip veranderen op een cisco router?

03-02-2016 15:17
Momenteel is er een storing met Mijn Ziggo, je kunt geen wachtwoord resetten of nieuwe accounts maken.

03-02-2016 15:15
Het is een stuk later geworden dan 23.30 uur voor velen. Volgens Ziggo zelf om 05.45.

02-02-2016 23:41
Storing van de Email servers is verholpen om 23.30 op 02--2-2016!

Vergelijkers