obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Cinven en Warburg Pincus lanceren deal om het belang in Ziggo N.V. te verminderen
Zippo
Ziggo aandeelhouders Cinven, Warburg Pincus en hun mede-investeerders hebben een versnelde bookbuild gelanceerd voor 27 miljoen aandelen, met potentiële schaalvergroting tot ongeveer 7,2 miljoen extra aandelen

Uitgaande van volledige schaalvergroting, betekent dit dat Cinven, Warburg Pincus en co-investeerders geen belang meer houden in Ziggo NV.

Ziggo NV ("Ziggo") maakt bekend dat haar voornaamste aandeelhouders, Cinven Cable Investments Sarl en WP Holdings IV BV (respectievelijk "Cinven" en "Warburg Pincus") vandaag zijn gestart met het aanbieden van 27 miljoen bestaande Ziggo aandelen die zij en een aantal van hun mede-investeerders in hun bezit hebben, met een uitloop van nog een ongeveer 7,2 miljoen extra aandelen.

De huidige rechtstreekse gecombineerde eigendomsbelang van Cinven, Warburg Pincus en hun mede-investeerders is ongeveer 34 miljoen aandelen, wat neerkomt op ongeveer 17% van het gewone aandelenkapitaal van Ziggo.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Zippo

Quote

De aanstaande verkoop van Ziggo-aandelen is een mooie kans voor het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global om het belang in Ziggo te vergroten.

Liberty Global ziet de Europese kabelmarkt als belangrijkste werkterrein en richt zich op enkele landen waar men een grote rol wil gaan spelen. Nederland is één van deze zogenaamde sleutelmarkten.

Liberty Global is in Nederland al volledig eigenaar van kabelbedrijf UPC. Het kocht onlangs ook een aandelenpakket van 12,65 procent in het kabelbedrijf Ziggo.

Analisten verwachten dat Liberty Global Ziggo binnen twee jaar wil inlijven.


Quote totaaltv
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Cinven en Warburg Pincus lanceren deal om het belang in Ziggo N.V. te verminderen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Advertentie