obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemene onderwerpen. Post hier als je de goede categorie niet kan vinden.
 Onderwerp afdrukken
Pfffffff
Nietes
Eens per jaar kan Ziggo een inflatiecorrectie doorvoeren. Eerder dit jaar informeerden we je al over de inflatiecorrectie per 1 juli 2023. Ook passen we de Algemene Voorwaarden aan. Lees hieronder wat het betekent.
• Herinnering inflatiecorrectie per 1 juli
Zoals ook al eerder gecommuniceerd baseren we de inflatiecorrectie op de CBS-consumentenprijsindex van vorig jaar. Je maandbedrag gaat per 1 juli 2023 met 6,50 euro omhoog. Kijk op de tarievenpagina voor een overzicht. Op de factuur over de maand juli zie je dit voor het eerst.
• Wijziging voorwaarden per 1 augustus
Per 1 augustus 2023 passen we het inflatieartikel in de Algemene Voorwaarden aan. Dit is het huidige en nieuwe artikel:

Huidig artikel 10.4: Nieuw artikel 10.4:
Ziggo heeft het recht om de vergoedingen en tarieven jaarlijks te indexeren tot een percentage gelijk aan de CBS consumentenprijsindex. Daarin wordt bekendgemaakt met welk percentage de prijzen stijgen. Als Ziggo de tarieven indexeert, vindt dat plaats op 1 juli op basis van de gemiddelde inflatie in het voorgaande kalenderjaar. Als de CBS consumentenprijsindex negatief is, worden de prijzen niet aangepast. Ziggo heeft het recht om de vergoedingen en tarieven jaarlijks te indexeren tot een percentage gelijk aan de CBS consumentenprijsindex. Daarin wordt bekendgemaakt met welk percentage de prijzen stijgen of dalen. Als Ziggo de tarieven indexeert, vindt dat plaats op 1 juli op basis van de gemiddelde inflatie in het voorgaande kalenderjaar.
Op basis van de huidige Algemene Voorwaarden kunnen we één keer per jaar een inflatiecorrectie op de tarieven toepassen tot (maximaal) een percentage gelijk aan de CBS-consumentenprijsindex. Na de wijziging kan Ziggo bij een negatieve CBS-consumentenprijsindex (dit betekent dalende prijzen in Nederland) ook een correctie omlaag doorvoeren.

Als je de nieuwe Algemene Voorwaarden helemaal wilt doorlezen, ga naar ziggo.nl/voorwaarden.

Wil je door de wijziging van de Algemene Voorwaarden of door de inflatiecorrectie je abonnement aanpassen of kosteloos opzeggen, dan kan dat tot 1 juli 2023. Kijk op ziggo.nl/contact voor alle contactopties. We helpen je natuurlijk graag.
Stja Annoying
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Pfffffff', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Advertentie