obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Draadloos internetten met wifi geeft vaak problemen. De snelheid is traag, de verbinding valt weg. Het kanaal is bezet. Hier zijn vragen, oplossingen en tools. Ziggo levert de volgende WiFi routers: Netgear JWNR 2000, Netgear WGR 614, Sitecom WL 582, Sitecom WL 351, Sitecom WL 153, Sitecom WL 341. Internet Dongles: Netgear WNDA3100V2, Netgear WN111, Sitecom WL172, Sitecom WN344. Maar voor andere types als Linksys, D-Link, Cisco, TP-Link kunt u ook uw vragen stellen.
 Onderwerp afdrukken
Wifi hotspots android 4.1.2 (sony xperia)
helmavantol
Ik met mijn Samsung ook nooit. Ik snap er niks van, ik heb gelezen, dat je ook iets in je router kunt aanpassen, maar dat is het niet, want wij hebben een oude modem nog, die geen hotspot kan ontvangen, maar ik heb de hotspot wel aangezet, en ik heb begrepen van ziggo, dat ik wel bij anderen de hotspot gewoon kan gebruiken. Bij mijn samsung werkte dat idd, mijn zoon heeft ook samsung, en daar werkt het ook prima, Als we bij een vriend van ons zaten, had ik altijd hotspot, dus hoefde ook niet zijn wificode dan steeds te vragen, dus werkte goed. Gisteren, werkte het niet meer bij hem, zag ik ineens. Ik heb mijn telefoon nog niet zo lang, dus kwam er gisteren pas achter.
 
helmavantol
Ik heb net telefonisch contact gehad met ziggo. LG, HTC en Samsung worden ondersteund met hotspot ziggo. De rest dus niet!! helaas...Ik heb een mail gestuurd naar Sony, maar ik denk dat ik volgende week nog even ga bellen. wordt dus nog vervolgd..........
 
Annergy
Nah, das apart zeg. Mijn vrouw heeft overigens een Xperia Miro. Daar lukt het ook gewoon mee.
Ben nnieuwsgierig naar de reactie van Sony dan.

Grtz
 
helmavantol
Ja!!! Ik weet de oplossing. Ga naar mijn ziggo en zoek je gebruikersnaam en wachtwoord voor ziggo. Je gebruikersnaam staat in cijfers. Dan ga je in je telefoon naar de wifi-instellingen en zoekt de ziggo op. als beveiliging staat er 802.1x EAP. Je vult PEAP in bij EAP-methode, je zoekt bij Phase 2-verificatie MSCHAPV2 op, dan vul je bij identiteit je gebruikersnaam op en bij wachtwoord je wachtwoord. en dan verbinden. Dan doet die het!!!!! Echt waar!!!!!! Ik ben benieuwd annergy, of die het bij jou nu ook doet. Trouwens, er kunnen er maar 2 tegelijk op de hotspot wist je dat?
 
Annergy
Ik krijg inderdaad in eerste instantie verbinding. Als ik vervolgens, om te testen, weer verbinding met mijn 'normale' wifi maak en daarna weer naar 'ziggo' mijn krijg ik helaas weer de melding 'autheticatieprobleem' :-(, Zou jij deze test ook eens willen proberen?
 
helmavantol
Je hebt gelijk, dat krijg ik ook. Maar als alles is ingevuld, en je loopt dan bijvoorbeeld naar de buurman, die het wel heeft, waar die je eigen ziggo niet meer kan oppikken, zou die het wel automatisch moeten doen volgens mij. Ik heb zelf, geen nieuwe wifimodem, ik heb de oude modem nog van ziggo, dus bij mij pakt die denk ik sowieso al snel die van mij, maar raar is het inderdaad wel wat jij zegt. Heel vreemd! Heb jij dat dan al geprobeerd?
 
Annergy
Ik zal het morgen ff proberen. Ik hou je op de hoogte :-)
 
helmavantol
Prima!! Ik ben benieuwd, als het dsn nog niet lukt, ga ik van de week Sony bellen.
 
Annergy
Vannacht m'n telefoon uit gedaan en vanmorgen aangezet. Hij pakte dit keer zonder problemen de 'ziggo'. Het lijkt dus idd te werken. Ik ga het vandaag ook nog ff buitenshuis proberen. :-)
Ik laat het je weten.

Bedankt!
 
helmavantol
Ik heb het vanmorgen ook getest, maar ik stond wel pal naast onze modem. Ik deed verbinden, maar dan springt die gelijk op beveiligd met.......dus misschien komt dat dan, omdat onze eigen wifi dan sterker is dan de hotspot ofzo? Ik moet dan wel onze eigen wifi weer verbinden, maar als ik dat doe dan is die binnen know time verbonden. Ik probeer het nog wel een keertje gewoon op straat, vlak bij de buren of die het dan wel doet, dan moet die hem toch pakken volgens mij!! Want als je gebruikersnaam en wachtwoord voor de eerste keer invoerd, pakt die hem wel, dus dat is het teken dat die het wel doet.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Wifi hotspots android 4.1.2 (sony xperia)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Waar is de 2,4 WiFi Algemeen : 6 17-12-2023
zonnepanelen verbinden met wifi Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 4 05-09-2023
omruilen Giga modem voor modem dat wifi 6 ondersteunt Klacht over Ziggo : 3 22-08-2023
Wifi punt Zyxel Wap6807 Algemene computer en software vragen. : 8 16-01-2022
Wifi netwerk niet te zien op Samsung S7 WiFi, draadloos netwerk : 12 15-02-2021
Advertentie