obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Ubee EVW320B: Wifi aanzetten maar tabblad wireless ontbreekt.
Maykel88
Beste mensen,

Daarnet heb ik lang gebeld met de klantenservice van Ziggo maar er is nog geen oplossing gekomen.
Wij hebben thuis een wifi modem beneden staat, de Ubee EVW320B, maar de wifi staat nog uit.
Nu wil ik deze inschakelen en daarvoor heb ik mijn IP adres in de adreesbalk ingevuld. Zo kwam ik in het Ziggo wifi modem menu maar bovenaan ontbreken er een aantal tabbladen. Er staat alleen: Basic, Telephony, Log out.
Heeft iemand hier ervaring mee waarom wireless ontbreekt en hoe dit op te lossen is?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Maykel
 
Maykel88
Ja die knop heb ik maar als ik daarop klik krijg je die tabbladen waar wireless en nog een aantal ontbreken.
 
Maykel88
Klopt van die tabbladen zie ik alleen basic telephony en log out :-O
 
briolet
Kan het zijn dat je Ubee in brugmode staat, dus modem-only? Het router- & wifideel kan dan alleen door de helpdesk weer ingeschakeld worden.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ubee EVW320B: Wifi aanzetten maar tabblad wireless ontbreekt.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
wifi met Samsung S20 WiFi, draadloos netwerk : 4 05-06-2020
Na boot van TC72XX wordt Wifi steeds weer ingeschakeld Klacht over Ziggo : 8 03-12-2019
Weg WiFi WiFi, draadloos netwerk : 3 20-10-2017
Ubee EV|M3200 of 3226 wifi? Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 2 19-10-2017
Ubee modem icm ip camera probleem Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 23 30-08-2017