obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Nieuwe Router geen goede verbinding
tjap55
Goededag allemaal,

Ik heb een Sitecom WL-351 gekocht voor achter mijn Ziggo Ubee modem. Het leek allemaal goed te gaan. Maar de verbinding is niet stabiel, dat wil zeggen hij klapt er om de zoveel tiental seconden uit.
Bijvoordeel als ik een bestand download, stopt hij na 10 tot 20 seconden met downloaden. Ook het internetten zelf gaat erg "schokkerig". Zowel bekabeld als wireless doet hij dit. Ik heb de router firmware al geupdate. Zodra ik een pc of laptop direct op het modem aansluit heb ik dit probleem niet. Ook heb de router getest bij een vriend die ook ziggo heeft met dezelfde modem daar geeft hij het probleem niet.

Heeft iemand tips, oplossingen, suggesties?

Alvast bedankt!

Mvg, Tjap
 
Zippo
Beetje kort door de bocht, maar terugbrengen en ander merk router aanschaffen.

Vergelijkbare problemen heb ik ook gehad met een Sitecom en heb die inderdaad omgeruild voor een ander merk. In mijn geval een Linksys WRT54GL. Sindsdien een stabiel intern netwerk.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.
 
Undertaker
Ik zou wat Zippo zegt, terug gaan en een Linksys nemen Smile werkt bijna altijd als een zonnetje Smile
Met een hele vriendelijke groet,
Jeffrey.


Tv + Internet Z2 - Ubee EVW 3200 /
Samsung LE40B650/ Humax 5200C en 5300C / Harman Kardon AVR 255 Professional Audio Systems / Ps3 / Ps4 / Ipad3 / Iphone 5 Running 8.1.3


[color=#0066
 
McBeukie
Idd ik heb ook een Linksys WRT54GL die werkt altijd stabiel.Dat is gewoon een prima ding..
Met Vriendelijke Groet

McBeukie

Smile
 
tjap55

Quote

McBeukie schreef:
Idd ik heb ook een Linksys WRT54GL die werkt altijd stabiel.Dat is gewoon een prima ding..


OK, ja dat is altijd nog een optie vind ik. Vind het gewoon erg vreemd dat hij het bij mij niet doet. Terwijl dit een router is die door Ziggo wordt aanbevolen.
 
McBeukie
Maar als hij het bij een vriend wel goed doet dan zou het toch niet aan de sitecom liggen. hebben jij en je vriend dezelfde snelheid 20mb of 120mb?? misschien heeft het daarmee te maken..Het is wel een apparaat wat geschikt zou zijn voor hoge snelheden de Linksys die ik heb gaat maar tot 54mbps.
Met Vriendelijke Groet

McBeukie

Smile
 
tjap55

Quote

McBeukie schreef:
Maar als hij het bij een vriend wel goed doet dan zou het toch niet aan de sitecom liggen. hebben jij en je vriend dezelfde snelheid 20mb of 120mb?? misschien heeft het daarmee te maken..Het is wel een apparaat wat geschikt zou zijn voor hoge snelheden de Linksys die ik heb gaat maar tot 54mbps.


Klopt, wij hebben beide hetzelfde abbo: 20 mb. Daarom heb ik hem ook genomen vanwege de gigbit en wireless N ondersteuning.
Zou het niet aan het modem kunnen liggen?
 
McBeukie
Tja dat ga je wel denken, ik weet niet of je zo even jullie modems kan omwisselen . zal waarschijnlijk niet gaan. heb je ook dezelfde lan kabel gebruikt bij je vriend die van het modem naar je sitecom.

Met Vriendelijke Groet

McBeukie

Smile
 
tjap55

Quote

McBeukie schreef:
Tja dat ga je wel denken, ik weet niet of je zo even jullie modems kan omwisselen . zal waarschijnlijk niet gaan. heb je ook dezelfde lan kabel gebruikt bij je vriend die van het modem naar je sitecom.


Ja dat zou ook nog een optie zijn, ik weet niet of dat zomaar kan? Ik heb dezelfde kabels gebruikt en zelf ook nog andere voor de zekerheid.
 
tjap55

Quote

Ziggo-WebCare_Patrick schreef:
Wanneer jullie in dezelfde stad wonen kunnen jullie gewoon het modem even omruilen om te kijken of je dan hetzelfde probleem hebt.
Dezelfde kabels gebruiken is misschien ook wel handig om te kijken of het niet daar aan ligt.

Als hij ook een router heeft kun je die misschien ook eens bij jou proberen, weet je gelijk of het aan de router ligt of niet.


Nee hij woon in een andere stad helaas. Is heb dezelfde kabels bij hem gebruikt als thuis en ook nog een paar nieuwe op beide locaties.
Jammer genoeg werkt hij niet met een router.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe Router geen goede verbinding', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Meer data en korting bij nieuwe Vodafone-abonnementen Ziggo nieuws : 7 25-05-2019
Router aanschaffen?? WiFi, draadloos netwerk : 3 01-02-2018
Snelheid nieuwe modem ZEER slecht Klacht over Ziggo : 12 16-12-2017
Slechtontvangst kerkomroep via Ziggo verbinding Storing : 34 19-11-2017
Horizon mediabox ‘geen signaal, controleer antenne aansluitingen’ Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 3 18-11-2017