obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Game-ontwikkelaars kunnen aan de slag met game van nieuwe Paul Verhoeven film
Zippo
Game-ontwikkelaars kunnen aan de slag met game van nieuwe Paul Verhoeven film

De Entertainment Experience met Ziggo daagt het publiek ook uit om vanaf donderdag 9 februari naast de films met Paul Verhoeven de aansluitende game te bedenken. Ervaring in het maken van games is niet nodig. In het bezit zijn van
creativiteit en originaliteit wel.

De deelnemers krijgen drie conceptrichtingen om mee te starten, die gebaseerd zijn op het filmproject binnen de Entertainment Experience. Met deze richtlijnen kan iedereen een online of mobiel spel bedenken. De winnende inzender zal samen met de Entertainment Experience, en haar partners een professionele demo-versie van dit concept maken. Deze demo wordt voorgelegd aan mensen en bedrijven uit de industrie met als doel deze game, daadwerkelijk te gaan maken.

Conceptrichtingen
De deelnemers kunnen een game verzinnen rond het gezin Albrecht en de personages daarom heen, een idee uitwerken met hoofdrolspeler Remco Albrecht, die een vastgoedtycoon in de film is of kunnen de deelnemers zich richten op het aspect filmmakers, waarbij acteurs, filmmakers en/of componisten een rol spelen in de game. De spelregels en volledige conceptrichtingen zijn terug te vinden op www.entertainmentexperience.nl/pages/thegame.

Beste game
Een vakjury zal in combinatie met de publieksstemmen bepalen wat de beste game is. Het publiek nomineert de tien beste concepten en hieruit wordt door de vakjury de winnaar gekozen. De vakjury bestaat uit minimaal twee professionals uit de game-industrie. De vakjury zal niet alleen kijken naar de leukste ideeën maar ook naar de realiseerbaarheid, de kosten en de commerciële potentie.

Vakspecialist
De game wordt onder leiding van vakspecialist Reinout te Brake ontwikkeld. Te Brake is CEO van het bedrijf iQU, dat een intelligent platform levert om gamers te koppelen aan de juiste online en mobile games. Zijn veelzijdige kennis van de game-industrie is voor veel aanstormend talent van grote waarde. Daarom geeft de game-expert dan ook een aantal tips hoe je een goede game kunt bedenken en ontwikkelen op de website van de Entertainment Experience en is hij nauw betrokken bij game-proces binnen het project.

Startschot
Presentator Tim Haars geeft donderdag 9 februari in het televisieprogramma ‘Entertainment Experience’ bij Veronica het officiële startschot voor het maken van de game. Het tv-programma wordt van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op Veronica uitgezonden (herhaling vanaf 23.30 uur) en op vrijdag- en zaterdagavond wordt er vanaf 23.30 uur een compilatie van de afleveringen van afgelopen week uitgezonden.

Entertainment Experience
De Entertainment Experience is geïnitieerd door Ziggo. Het bedenken van een game is onderdeel van de Entertainment Experience, waaruit ook twee films tot stand komen. Een User Generated film en de professionele versie van Nederlands meest succesvolle regisseur Paul Verhoeven. Beide films zijn gebaseerd op hetzelfde script. Het eerste deel van het script werd geschreven door Kim van Kooten.

Voor de zeven delen daarna kiest Paul Verhoeven met hulp van scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm uit alle ingestuurde scripts het vervolg. Concreet betekent dit dat beide films om de vijf minuten precies met hetzelfde gegeven eindigen en het volgende blok dus ook vanuit hetzelfde punt starten. De User Generated film wordt gemaakt door talentvolle alleskunners of juist mensen die interesse hebben in één onderdeel van een film maken – schrijven, acteren, regisseren, monteren of
componeren. Voor deze film kunnen geïnteresseerden zich nog steeds aanmelden op de website.

Daarmee krijgen ze tot en met het achtste deel de mogelijkheid met elkaar een film te ontwikkelen. Bezoekers op de website kunnen daarna op de delen stemmen welke verfilming zij het beste vinden. Het filmpje met de meeste stemmen wint.

Ziggo
Amsterdam, 8 februari 2012
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Game-ontwikkelaars kunnen aan de slag met game van nieuwe Paul Verhoeven film', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe tarieven Ziggo nieuws : 1 13-05-2022
belscript en slecht informeren nieuwe klanten Klacht over Ziggo : 4 13-12-2020
Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 Ziggo nieuws : 9 29-05-2020
Gigabit in Hilversum: the game is on! Ziggo nieuws : 1 26-11-2019
Nieuwe GIGA snelheid bij Ziggo Zakelijk Ziggo nieuws : 1 16-10-2019
Advertentie