obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Geen werkende Interactieve TV meer
rrijks
Ik heb sinds enkele maanden een Humax 5200C decoder. Deze is met een netwerk kabel aangesloten. Wij hebben met veel plezier gebruik van gemaakt. Een druk op de rode knop en we konden films huren. We hebben zowel gratis films als betaalde films gehuurd.

Enkele weken geleden ineens problemen. Na het drukken op de rode knop kwam ik wel in het hoofdmenu van I-TV maar kon ik 9 van de 10 keer niet navigeren. Geen enkele reactie op de afstandsbediening. Soms dan weer even wel een reactie en met veel geluk een film aan gekregen. Deze film speelde dan zeer hakkelend af waarna we uiteraard niet verder gingen kijken.

Contact gehad met Ziggo. Zij gaven aan dat er een storing was in mijn regio met I-TV. Evengoed een aantal stappen doorlopen. Lijn en signaaltest was goed, Software versie was goed, volledige fabrieksreset gedaan, geen resultaat.

Er is niets veranderd aan het LAN netwerk. Geen nieuwe apparaten, geen firewall die aan staat etc etc.

Iemand enig idee waar dit aan kan liggen? Stoing in de Regio is inmiddels van de site af. Ziggo wilt een monteur sturen maar ik heb op dit moment niet de luxe om een dagdeel op een werkdag thuis te blijven.
 
Zippo
Heb je al getest met een "tijdelijke" andere netwerkkabel. Of meet je huidige netwerkkabel eens door. Het lijkt er op dat daar het probleem zit.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Geen werkende Interactieve TV meer', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Meer data en korting bij nieuwe Vodafone-abonnementen Ziggo nieuws : 7 25-05-2019
Port forwarding werkt niet meer Algemeen : 14 31-07-2018
Horizon mediabox ‘geen signaal, controleer antenne aansluitingen’ Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 3 18-11-2017
Geen admin inlog connectbox Hardware instellingen : 3 11-11-2017
geen bijlage openen in ziggo mail Algemeen : 10 29-09-2017
Advertentie
data-full-width-responsive="true">