obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Humax ir5200C geeft op 80 % kanalen geen geluid
Gijs1
Goedemorgen,

Mijn Humax iR5200C geeft sinds eergisteren geen geluid meer op ongeveer 80% van mijn kanalen.
NPO, RTL,SBS en Veronica ok, kanaal11,13,14,15,16,17 niets, kanaal 19 ok,20 t/47 niets en zo kan ik nog doorgaan.

Op de CI+ kaarten op mijn beide TV's geen probleem

Bij storingen Ziggo zie ik ook geen problemen.
Iemand een idee ?

groet Gijs

Probleem opgelost door alles naar fabrieksinstellingen terug te zetten en alle zenders opnieuw in de favorietenlijsten te zetten.
Onbekend is wat het probleem heeft veroorzaakt

Gewijzigd door Gijs1 op 25-09-2016 12:33
 
MisterSenseo
Hahahahaha, zonder aanwijsbare reden probleem veroorzaakt en opgelost, maar wél teruggekoppeld hoe het opgelost is, dat is voor mij reden genoeg om het onderwerp "sticky" te maken en te laten staan, dit soort kipsimpele dingen kan anderen zo verschrikkelijk helpen, te waardevol om te negeren............Wink

Dank !
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijd maar wij vinden van niet hoor !
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Humax ir5200C geeft op 80 % kanalen geen geluid', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Humax IHDR 5500C Geen signaal Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 4 14-07-2020
Humax iHDR-5400C met PC verbinden lukt niet Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 2 08-01-2020
Ci+ en smart card geen zenders vinden Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 4 16-12-2019
AL 2 dagen geen internet en al meerder storingen sinds ik klant ben van Ziggo in 10 weken. Klacht over Ziggo : 2 25-11-2019
Horizon mediabox ‘geen signaal, controleer antenne aansluitingen’ Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 3 18-11-2017