obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Ziggo zoekt reporter voor MTV Music Week en musicawardshow MTV EMA

mtvZiggo zoekt reporter voor MTV Music Week en musicawardshow MTV EMA

Reporters in spé kunnen vanaf vandaag meedingen naar de rol van Ziggo Reporter tijdens de MTV EMA in de Ziggo Dome op 10 november 2013. Door in een video van 15 seconden te vertellen waarom jij de reporter moet zijn, deze te delen op Instagram met de hashtag #ziggoreporter en je gegevens achter te laten op www.ziggoreporter.nl ding je mee naar de rol van Ziggo Reporter. Uit alle inzendingen kiest Ziggo 6 finalisten. Zij gaan als Reporter aan de slag op een van de clubavonden (met o.a. Caro Emerald en Alain Clark) in Club Ziggo tijdens MTV Music Week. Degene die zich ook hier weet te onderscheiden van de concurrentie mag zich de officiële Ziggo Reporter van de MTV EMA noemen. De video reportages die hieruit voortvloeien zijn te zien via de sociale media van Ziggo.

 

De Ziggo Reporter krijgt een zeer exclusieve rol. De Ziggo Reporter is als verslaggever getuige van alle hoogtepunten van de MTV EMA en mag zich met slechts een paar andere journalisten begeven op de Media Run in Club Ziggo. Daarmee mag hij op plaatsen komen waar anderen niet mogen komen.

 

Waarom sponsort Ziggo de MTV EMA en de MTV Music Week?

Ziggo heeft de visie om als media- en entertainmentbedrijf de verbinding met zijn klanten te zoeken om ze informatie, beleving en entertainment te brengen. Ziggo verbindt miljoenen mensen en stelt deze mensen in staat om hun meest waardevolle ervaringen te delen. Ziggo's rol als main partner van de MTV Music Week en locale partner van de MTV EMA past hier uitstekend bij.

 

Om die visie handen en voeten te geven, zijn er reeds diverse samenwerkings-verbanden aangegaan en activiteiten ontwikkeld, zoals de sponsorship van de Ziggo Dome, zo'n 60 live concerten in Club Ziggo, het mede mogelijk maken van de Ladies of Soul, en verschillende live uitzendingen vanuit de Ziggo Dome via Ziggo TV (het evenementenkanaal van Ziggo) van Bløf, het Dance event Energy en Holland zingt Hazes.

 

Meer informatie over de MTV EMA http://nl.mtvema.com/ en de MTV Music Week http://mtvmusicweek.nl/

 

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.