obey-robots.txt
Wijziging in de Raad van Bestuur van Ziggo N.V.
Ziggo

Ziggo heeft vandaag aangekondigd dat Marcel Nijhoff , Chief Commercial Officer , zal terugtreden als van 1 maart 2014. Met ingang van 18 april 2014, Hendrik de Groot , momenteel Managing Director van Business-to - Business bij Ziggo , is aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer en lid van de Raad van Bestuur Ziggo.

Ziggo is een nieuwe fase ingegaan met een andere samenstelling van de raad van bestuur, terwijl onderlinge overeenstemming werd bereikt over Marcel Nijhoff het verlaten van de organisatie.

Andrew Sukawaty , voorzitter van de raad van commissarissen zei: "Marcel heeft een belangrijke rol in het maken van Ziggo tot een succesvolle onderneming. Zijn kennis en expertise hebben een belangrijke bijdrage geleverd, vooral aan de introductie van Ziggo in 2008 als gevolg van de fusie van drie lokale kabelmaatschappijen. Namens alle leden van de Raad van Commissarissen , wil ik Marcel Nijhoff bedanken voor zijn waardevolle bijdrage tijdens zijn termijn.".

De Raad van Commissarissen is voornemens de Hendrik de Groot te benoemen tot Chief Commercial Officer en lid van de raad van bestuur van Ziggo met ingang van 18 april 2014. De voorgenomen benoeming zal op de agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van aandeelhouders van Ziggo worden gelegd op 17 april 2014 ter informatie. De Ondernemingsraad steunt de voorgenomen benoeming van Hendrik de Groot.

Rene Obermann , CEO van Ziggo zei: "Ik ben erg blij met Hendrik de Groot van harte welkom in zijn nieuwe rol Ziggo zullen veel baat hebben bij zijn bewezen track record van zakelijk succes en leiderschap.".

Hendrik de Groot is Managing Director van Business-to - Business bij Ziggo sinds januari 2010 . Voordat hij bij Ziggo kwam, diende hij als Group Director Voice producten bij COLT Telecom sinds 2006 en Hoofd Global Accounts bij Vodafone Group sinds 2003. Van 1994-2003 Hendrik bekleedde diverse senior functies bij MCI International vóór de overname door Verizon in 2005 als Vice President verantwoordelijk voor Business Development en later voor Corporate Accounts en Services. Hij begon zijn carrière bij BT Benelux in diverse verkoop-en marketingfuncties. Hendrik de Groot is afgestudeerd in bedrijfskunde en bedrijfseconomie aan de Universiteit Nyenrode en aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.