obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
FOXlife tijdelijk te zien in maart voor abonnees van UPC en Ziggo

FoxlifeDe hele maand maart staat de tv-zender FOXlife open voor alle digitale Ziggo en UPC abonnees.

FOXlife, de vrouwenzender bij uitstek, heeft een divers aanbod van entertainment, lifestyle en reality. De programmering bestaat niet alleen uit exclusieve internationale succes-series, zoals The Mindy ProjectGilmore GirlsTrue Blood en The Big C, maar de vrouwelijke kijker kan ook genieten van reality-programma’s. Voorbeelden zijn Life With La ToyaKendra On Top en Joan en Melissa: Joan Knows Best.

Ontvangst providers

Alle digitale abonnees van Ziggo en UPC kunnen de komende maand kennis maken met FOXlife. Normaliter is FOXlife te zien via de Ziggo-pakketten TV Plus en TV Extra (kanaal 141) en bij UPC in het pakket Digitaal TV Royaal (kanaal 26).

Premières in maart en april

Van de sexy mannen in de serie Chicago Fire tot de hilarische capriolen van ‘unhappy single’ Mindy (The Mindy Project). In de aankomende twee maanden is er voor elke moderne jonge vrouw wat wils. In Chicago Fire staat het stressvolle werk en het privéleven van de medewerkers van de brandweer- en ambulancepost Chicago Firehouse 51 centraal. Comedyserie The Mindy Project volgt de liefdesavonturen van de vrijgezelle gynaecologe Mindy Kaling en dramaserie Gilmore Girls draait om het leven van een single-moeder en haar tienderdochter in het stadje Stars Hollow, Connecticut. Op 26 maart is de première van de reality-serie Man Up, waarin onzekere en onaantrekkelijke Britse mannen zich laten transformeren in moderne heren.

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.