obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ziggo verbindingsproblemen. Geen verbinding met internet? Meld hier je ervaringen met storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Ubee modem ellende
hoekwi
Hallo allen,
Ik ben nieuw hier en nu ook een "trotse" gebruiker van het Ziggo spul Ik heb heel lang geaarzeld over de overstap maar omdat ik toch hoge kosten had nu en ook graag digitale TV wilde leek me deze overstap het beste....
Allles aangelegd, AOP recht op de inkomende kabel, daarna zonder splitter (radio/TV, deze heb ik in de kamer op mijn 2e AOP) naar de versteker en internetmodem (jaja een Ubee) op de daarvoor aangewezen plaats. Kabel erin, computer eraan....en activeren....niets...... gebelt, door ZiggoMedewerker geactiveerd en klaar (als dat gebeurt kun je ook niet je email en je virussoftware activeren/instellen) dat kon hij ook niet zei hij. Dus ik kabel er weer rechtstreeks in en jawel internet..... (nog niet het idee dat de snelheid beter is dan die van KPN/online). Alle pc's rechtstreeks getest op het modem en ja ze deden het alle 4 de computers het.. maar......
toen ik mijn draadloze routertje (die altijd goed werkte met de ADSL aansluiting van KPN) er tussen zette (heeft 4 aansluitingen voor pc's waar ik nu dus 1 van gebruik om van het modem naar het router te gaan...... doet mar 1 computer het draadloos en verder geen 1 van de andere computers (en mijn PDA) het draadloos. Toen ik belde met de helpdesk en aangaf dat 1 het deed, gaf deze aan alles rechtstreeks te proberen met kabel en als goed werkte dat het dan in de router zat..... ik zei dat hij dat volgens mij moest weten waarom 1 het wel deed en de rest niet... maar hij wist het niet, ook niet hoe Windows 7 in elkaar zat en als ik er niet uit kwam.....let op nu komt ie.....ik maar moest kijken via Google op een forum of daar een oplossing te vinden was.....Dus .... zou iemand mijn kunnen vertellen of ik een andere router moet kopen om het goed te laten verlopen?
Ik zou jullie erg erkentelijk zijn. OH en ik zag hier iets over snelheden met printscreentjes....is dat een progje. dat ik kan draaien als ooit alles draadloos werkt?
 
MisterSenseo
In principe kun je dmv je router te herstellen naar fabrieksinstelligen en dan automatisch zetten de boel werkend krijgen.
Daarna instellen naar wens zolang je je verbinding maar automatisch laat staan.....
Die print-screentjes zit in de website van [URL=www.speedtest.net]Speedtest[/URL] .
Als je de test gedaan hebt staat midden-onderin de test forumlink of directe link kopieren,als je forumlink kopieren doet en plakt de link in je bericht en je haalt alles VÓÓR [IMG] en NA [/IMG] weg,dan creëer jij die screentjes ook.........Smile

Veel succes,MisterSenseo
Gewijzigd door MisterSenseo op 18-01-2010 02:35
Met vriendelijke groet, MisterSenseo

De dokter zei dat ik aan MPS lijd maar wij vinden van niet hoor !
 
Niels_d
Net maar weer ziggo gebeld;
Ze zijn de firmware nu aan het testen en meer konden ze niet zeggen Sad
 
Justin23
Als ik dit zo lees heb ik toch schijnbaar heel veel geluk met mijn Ubee modem.
Het loopt vanaf de eerste dag super stabiel zonder uit te vallen en werkt ook super met mijn Ziggo Netgear WNR3500v2 router.
Alles in één plus

698937862
 
Niels_d
Volgens mij is het ook alleen in de gebieden waar een snelheidsupgrade plaats gaat vinden.
 
Zippo

Quote

Niels_d schreef:
Volgens mij is het ook alleen in de gebieden waar een snelheidsupgrade plaats gaat vinden.


Die indruk heb ik ook!
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
mrvanschaik
Klachten modem veranderen bij mij; nu met low pass filter tussen versterker en Ubee modem valt internet meerdere keren per dag even weg, waarna de modem uit zich zelf reset. Problemen lijken op wat ik half jaar geleden met KPN (Hetnet) meemaakte. Na ongevraagde verhoging van de snelheid tot 8 Mb/s viel mijn multi pc modem tientallen keren per dag uit (hadden we niet / nauwelijks opgemerkt). Op een gegeven moment ging de modem de hele avond plat (vanaf 18.30 h als veel mensen op het net gaan). KPN stuurde nieuwe modem, die het voortreffelijk deed, voor 2 dagen, daarna dezelfde problemen. Een monteur zorgde er vervolgens voor dat de nieuwe modem werd afgevoerd (die geeft klachten, aldus de monteur) en installeerde een andere. Daarna geen problemen meer gehad. Monteur meldde dat de problemen te maken hadden met de verhoogde snelheid. Op internet een verhaal gevonden waarin dit probleem wordt uitgelegd. Vrij vertaald komt het erop neer dat het heen en weer zenden van signalen fouten oplevert. Als die fouten niet meer gecorrigeerd kunnen worden dan wel te veel worden (bij hoge snelheid), valt de modem uit en gaat zichzelf resetten. Dit gebeurt bij hoge snelheden/verouderde bekabeling buitenshuis. Het probleem bij Ziggo lijkt er een beetje op. Wie ervaart met de Ubee modem problemen bij de laagste snelheid van Ziggo ?Dat is toch 1,5 Mb/s of zoiets?
 
Niels_d
Nou, die snelheid heb ik wel ja, betaal alleen voor ong. 10 keer zoveel Sad
 
Niels_d
Ok, ik heb vandaag de knoop doorgehakt.
Ik heb coulance aangevraagd voor afgelopen maand en mijn abbonement opgezegd.

Heb nu voor 70 cent meer een 50Mbit glasvezelaansluiting aangevraagd Grin
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ubee modem ellende', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
omruilen Giga modem voor modem dat wifi 6 ondersteunt Klacht over Ziggo : 3 22-08-2023
Niet te stoppen procces retournering oud modem. Helpdesk : 4 15-03-2019
Bin-file van compal-modem wijzigen Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 4 25-12-2018
settop box modem Klacht over Ziggo : 3 09-05-2018
Snelheid nieuwe modem ZEER slecht Klacht over Ziggo : 12 16-12-2017
Advertentie