obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Meld hier storingen in uw digitale 'ontvangst'.
 Onderwerp afdrukken
Feest bij @home ??????
Henk
AngryGratis twee weken TV digitaal kijken naar film en sport van 16 t/m 26 februari. Maar niet heus sport wordt wel weergegeven maar film niet, foutmelding E19 preview periode verlopen.

Zijn er meer leden die hier problemen mee hebben???
 
phoenix
Film1 trekt gratis kijkperiode voor DTV in


Oscar-uitreiking en Sport1 blijven wel te zien



Amsterdam, 16 februari 2007 – Digitale filmzender Film1 ziet zich gedwongen een 10-daagse gratis kijkperiode voor digitale TV-abonnees in te trekken. In de afgelopen weken hebben digitale TV-zenders Film1 en Sport1 ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van 16 t/m 26 februari een gratis kijkperiode aangeboden. Naar aanleiding van dit aanbod is Film1 er door de filmstudios op gewezen dat deze promotionele actie inbreuk zou maken op de rechten van enkele commerciële zenders. Na uitvoerig beraad heeft Film1 moeten besluiten de gratis kijkperiode in te trekken. De zender betreurt dit ten zeerste, voor zowel consumenten als voor de kabel- en satellietdistributeurs die aan deze actie mee hebben gedaan.

Gelukkig kan Film1 wel de uitzendavond ter gelegenheid van de Oscar-uitreiking aan digitale kabel- of satellietabonnees aanbieden. In de nacht van zondag 25 op maandag 26 februari doet Film1 daar exclusief en live verslag van. De uitzending begint middernacht met René Mioch die in Hollywood met Nederlandse sterren vooruitblikt. Vanaf 2.00 uur is de aankomst van de genomineerden en gasten in The Red Carpet Show. Aansluitend, van 2.30 tot 5.00 uur, presenteert Ellen DeGeneres de uitreiking van de Oscars in het Kodak Theater.

Sport1 kan wel haar gratis kijkperiode van 16 t/m 26 februari, met 24 uur sport per dag aanbieden. Zo zijn onder andere de achtste finales van de UEFA Champions League en de vijfde ronde van de Engelse FA Cup en de wedstrijden in alle Europese competities live te zien. Naast voetbal biedt Sport1 in deze periode basketbal tijdens het NBA All Star Weekend, World Golf Championships toernooi vanuit Arizona of Premier League Darts met o.a. Raymond van Barneveld. Zoals eerder gemeld hoeven digitale TV-abonnees zich hiervoor niet apart aan te melden.

Film1 onderzoekt momenteel hoe zij - in samenwerking met de filmstudios en kabel- en satellietbedrijven - een alternatief voor de aangekondigde gratis kijkperiode aan digitale TV-abonnees kan aanbieden.

Over Film1 Sport1
Film1 en Sport1 zijn betaal-TV zenders van chellomedia, de Europese content en digitale services-divisie van Liberty Global, Inc. Film1 biedt vier filmkanalen en zendt topfilms uit die voor het eerst op de Nederlandse TV te zien zijn. Dit varieert van blockbusters tot meer ‘independent’ en art-housefilms. Sport1 is een 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. Deze zender biedt maximaal acht sportkanalen tegelijkertijd waardoor de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League, de Engelse FA Cup en de Copa Libertadores. Ook zijn hockey, basketbal, honkbal, darts, golf en tennis te zien. Film1 HD en Sport 1 HD zijn HDTV-zenders die zonder extra kosten aan het pakket worden toegevoegd. Kijkers kunnen Film1 en Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten bij een kabelbedrijf of aanbieder van satelliettelevisie. Website: www.alleenopeen.tv

Over Sport1
Sport1 is een digitale betaal-TV-zender van Chellomedia, de Europese content en digitale services-divisie van Liberty Global, Inc. Sport1 is een 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. Deze zender biedt maximaal acht digitale sportkanalen tegelijkertijd waardoor de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League, de Engelse FA Cup en de Copa Libertadores. Ook zijn hockey, basketbal, darts, golf en tennis te zien. Sport1 biedt vanaf juni ook een HDTV-zender zonder extra kosten aan.


bron: www.film1.nl
Gewijzigd door phoenix op 19-02-2007 01:35
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Feest bij @home ??????', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
aansluiten home cinemaset. heel graag hulp Algemeen : 9 02-01-2016
tv aansluiten op home cinema set Ziggo Gebruikers Groep : 6 16-09-2014
heerlijk de @home behandeling is er nog steeds Klacht over Ziggo : 11 21-01-2012
Mijn ziggo @home & ziggo ?!? Instellingen software : 2 31-10-2011
Ziggo home page Algemeen : 7 26-10-2011
Advertentie