obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
slechte ontvangst kanaal 210 Travel Channel
rietvew
Ik heb een Samsung Tv met CI+. Alle zenders zijn perfect, enkel Travel Channel, kanaal 210 geeft een storend beeld. Valt regelmatig weg, blokkerig beeld. Enig idee wat de oorzaak daarvoor kan zijn?
 
Matty
Hallo Riet,

Dit kan te maken hebben met bekabeling, wat je kan proberen is om je samsung t.v. aan te sluiten op de eerste aansluiting die je woning binnenkomt (het a.o.p. )

Dit is meestal een dikke groene kabel die je woning binnenkomt waar een kastje van ziggo /upc zit als je de t.v. daarop aansluit en het beeld is dan wel ok: dan ligt de storing tussen die aansluiting en de aansluiting waar je normaal je t.v. op aansluit.

Heb je dan nog steeds blokkerig beeld op dat kanaal zou ik zeker even met de klantenservice bellen welke dan een monteur zullen sturen die het kan nameten en aanpassen.

Let wel niet zelf aan de dikke groene kabel rommelen echt aansluiten daarna ! (Dikke groene kabel aansluiting is van ziggo en daaraan rommelen kost veel euro's...

Succes

Matty
 
Mirrian
Wij hadden alles een tijd geleden laten aansluiten met de beste bekabeling en apparatuur die mogelijk was door een monteur van Upc, en toch hebben wij ook sinds enkele dagen alleen op Travel Channel storingen en blokkerig beeld. Eerder geen problemen gehad.
 
Matty
Beste Mirrian,

De oplossing die ik geef is om uit te sluiten dat het aan de eigen bekabeling ligt of dat er een probleempje bij de kant van Ziggo zit.

Zodra je dat weet kun je ook aan de oplossing werken en kun je bij de klantenservice ook aangeven dat je door het zelf te testen rechtstreeks op het AOP. (Zo heet de eerste aansluting) wel/geen goed beeld hebt als dit geen goed beeld (blokken) op het AOP hebt dat ligt het echt bij Ziggo. Anders ligt het toch echt aan een ander stuk kabel (er kan altijd iets mis zijn met een aansluiting) Testen is weten en weten is oplossen en oplossen is ongestoord naar Travel Channel kunnen kijken

Groeten

Matty
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'slechte ontvangst kanaal 210 Travel Channel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Afschakelen analoog signaal, gevolgen voor radio-ontvangst? Ziggo nieuws : 2 18-10-2018
ZEER SLECHTE SERVICE Klacht over Ziggo : 9 01-08-2017
Slechte service ZIGGO Klacht over Ziggo : 7 04-05-2017
Netflix op Horizonbox (kanaal 150 en via de App) Decoders van Ziggo voor ontvangst digitale radio en tv. : 6 11-02-2017
slechte compensatie Ziggo UPC Klacht over Ziggo : 4 02-01-2017