obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Engelse Premier League de komende 3 jaar live bij Ziggo Sport
Zippo
Na de succesvolle lancering van Ziggo Sport - de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten - zal vanaf augustus 2016 ook de Premier League bij Ziggo Sport te zien zijn. Ziggo Sport heeft voor de komende drie seizoenen de exclusieve uitzendrechten verworven van de Engelse Premier League.

Het betreft hier de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van de wedstrijden op televisie, internet en via de Horizon Go- en Ziggo Sport Totaal Go-app. Ziggo Sport zal een selectie van de Premier League wedstrijden uitzenden via kanaal 14 voor alle Ziggo klanten met digitale televisie en maakt daarnaast meerdere wedstrijden beschikbaar via de Ziggo Sport Totaal kanalen.

Will Moerer, directeur van Ziggo Sport: “Afgelopen jaar zijn we erin geslaagd om de uitzendrechten van de Spaanse Primera División voor meerdere jaren te verlengen, vandaag kunnen we met trots bekend maken dat ook de Engelse Premier League vanaf augustus 2016 live te zien zal zijn op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Het spreekt voor zich dat ik blij ben dat we onze klanten nu de twee grootste Europese voetbalcompetities kunnen aanbieden. Wekelijks de beste Spaanse en Engelse wedstrijden gratis voor iedereen met digitale televisie van Ziggo, daarnaast versterken we ook het Ziggo Sport Totaal pakket waarin de keuze tussen de diverse topduels verder zal worden vergroot. In het Ziggo Sport Totaal pakket zit bovendien ook nog de UEFA Champions League.

Naast onder andere de Formule 1, de NBA, het WTA en Davis Cup tennis en de grootste golftoernooien is Ziggo Sport nu hét kanaal voor het internationale topvoetbal”.

Bron Ziggo.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Condor60
Klasse! Het aantal klanten die het Engelse voetbal volgen blijft groeien. Ook niet vreemd indien je bedenkt dat dit de bakermat is van het voetbal en naast traditie er een zeer breed scala aan spelers van over de hele wereld te zien zijn. En waar anders zie je regelmatig de favoriet (thuis) verliezen van een underdog??????Thumbs Up
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Engelse Premier League de komende 3 jaar live bij Ziggo Sport', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo herstart landelijke uitrol gigabit-internet in Hoogvliet Rotterdam Ziggo nieuws : 1 28-07-2020
Marco van Basten naar Ziggo Sport Ziggo nieuws : 1 29-06-2020
Ziggo GO nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV Ziggo nieuws : 1 29-06-2020
Ziggo biedt heel Rotterdam gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 10-03-2020
Ziggo biedt heel Den Haag Gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 04-02-2020