obey-robots.txt
24 Januari 2017, 03:59
Navigatie
Ledenenquête
Fox Sports prijs p/m.

Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Elders 10 Euro minder, bye bye Ziggo 48% [10 stemmen]
48% [10 stemmen]

Ik blijf bij Ziggo.
Ledenenquête: Fox Sports prijs p/m. Ik blijf bij Ziggo. 52% [11 stemmen]
52% [11 stemmen]

Stemmen: 21
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 21-08-2016

Enquête-archief
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Ziggo Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Info en vragen over de verschillende Ziggo modems en WiFi, poorten, portforwarding en de firewall instellingen. Modems: Horizon Mediabox GW-7400, Cisco EPC 3925 WiFi, Cisco EPC 3928 WiFi ,Ubee EVM 3200, Ubee EVW 3200 Wifi (Ambit EVW320B), Ubee EVW 321B Wifi, Ubee EVW 3226 Wifi. En de oudere modems: Motorola SBV 5100e, SBV 5101e, SBV 5120e, SBV 5121e, Arris CM450B, TM401B, TM501B, TM702B, Ubee EVM 320B, Cisco EPC 3212.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
UBEE firmware 4.111.4002 is;
beter beter 43%[6 stemmen]
slechter slechter 7%[1 stem]
geen verschil geen verschil 50%[7 stemmen]
Totaal aantal stemmen : 14
 Onderwerp afdrukken

Nieuwe firmware 4.111.4002 voor probleem modem UBEE

Zippo
Vanaf vandaag is de nieuwe firmware 4.111.4002 voor het UBEE modem beschikbaar.
Deze update vervangt de oude firmware versie, 4.111.3008

De nieuwe firmware wordt niet automatisch ingeladen, maar moet door een reset of stroomonderbreking automatisch ingeladen worden. De reden hiervoor is dat dan de update gelijkmatiger verspreid wordt waardoor overbelasting van het netwerk voorkomen wordt.

Zoals bekend gaf het UBEE modem de nodige problemen.

Graag hieronder uw ervaringen met de UBEE modem posten met de nieuwe firmware en vul gelijk de enquête in!.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
ArsLP
Ik heb hem binnen en nu maar bidden.......Grin
InformationHardware Version2.54
Software Version4.111.4002
 
Zippo
Voor degenen die niet weten waar ze de firmware versie kunnen vinden heb ik een handleiding gemaakt!

Zie, UBEE modem, waar kan ik mijn firmware versie vinden!
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Zippo
Probeer het nog eens met de reset knop en ontkoppel telefonie en internet eerst. Dus een kale UBEE aangesloten op de kabel en voeding.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
moeskoetie
Zippo schreef:
Voor degenen die niet weten waar ze de firmware versie kunnen vinden heb ik een handleiding gemaakt!

Zie, UBEE modem, waar kan ik mijn firmware versie vinden!


waarom moet ik dit allemaal weten als het vanzelf gaat?
het is toch een kwestie van stroom eraf en dan 30seconden wachten en dan weer aansluiten en klaar?
of mis ik wat.
of is het gewoon voor degene die alles willen weten??Grin
Gewijzigd door moeskoetie op 02-02-2010 20:44
2902091737
 
Zippo
Zoals je kunt lezen in post #4 lukt het soms niet. Dan is het handig na te lezen welke firmware versie er nu daadwerkelijk in het modem zit.

Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.

Oplossen van een E16, E19, of E30 melding op TV.
Log in op je Mijn Ziggo account. Ga naar Mijn Instellingen/Smartcard. Klik op de button "Herstel".
 
Mad-X
Hier is de update gelukt!! Postcode 3755 (oud Casema gebied).
Vorig weekend overgestapt van Xs4all naar Ziggo AIE. Had na aansluiting 2 oranje leds. Download en Upload. Nu na de firm update 2 groene leds en lekkere snelheid.
Ben nu errug tevreden!

Dank Ziggo!Wink



703566463
 
mesa57
Dat geeft al aan date het probleem waarschijnlijk in je installatie ligt of je router / pc en niet in het modem. Sluit het modem eens direcht op het AOP aan (met een korte coax) en je PC direct op het modem en doe dan eens een speedtest.
 
DevilsLawyer
Helaas. Firmware updated, maar geen verbetering. Van de 50Mb haal ik nog geen 0,5MB download. Na een 15min was de speedtest nog niet klaar met berekenen. De Upload heb ik maar laten zitten.
Het rottige is dat de snelheden soms ook wel de 50Mb halen (25Mb op WiFi Router van Syscom) Ook moest/moet 2 tot 3x per dag het modem gereset worden.

Dat UBEE modem mogen ze van mij meteen in de gracht gooien. Wat een onding. Als het al aan het modem ligt, maar ik denk het wel.

Overigens heb ik het Alles-in-1 pakket sinds begin dec2009 maar alles geeft problemen.
ITV - OnDemand werkt niet (zie apart ITV forumdeel voor deze ellende)
Telefonie - Wie o wie heb ik aan de lijn? (ook dit in eigen forumdeel geplaatst) Of zou dit ook met het UBEE modem te maken hebben?

Bijna elke dag een klacht naar de Helpdesk. Ze lijken me niet te kunnen helpen. Onzinnige rondje om de kerk antwoorden.
Ik ga nog 1/2 dagje aanzien en dan maar weer klacht naar Helpdesk mbt internet (en de rest)
 
mrvanschaik
Mijn Ubee modem heeft na 2 feb zonder resetten geen problemen meer gehad, tot vanmorgen circa 11.00 h. Heeft er ongeveer een uur uit gelegen. Ook nu weer niet gereset. De modem start uit zichzelf telkens op met succes. Er zit overigens wel een filter tussen mijn versterker en de modem. Verder was gisterenavond ineens het geluid weg van mijn digitale HD Cisco recorder. Deze heb ik gereset (2 min steker eruit) en toen deed hij het weer. Er bleek gisteravond vanaf 22.00 h een algemene storing te zijn.
De opmerking dat je de modem moet resetten snap ik dus niet; het lijkt er bij mij op dat het volkomen automatisch gaat, of kan dat niet ?
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe firmware 4.111.4002 voor probleem modem UBEE', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Bij bellen niet hoorbaar voor anderen Siemens Gigaset 15 28-12-2016 14:35
CyanogenMod en APN voor Galaxy S3 Ziggo mobiel telefonie 3 11-11-2016 13:19
Ziggo ubee 3200 Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. 5 22-10-2016 22:23
Chromecast audio probleem WiFi, draadloos netwerk 1 13-10-2016 10:15
Al 2 weken kan Ziggo mijn Ziggo modem niet in bridge-modus zetten Klacht over Ziggo 5 04-10-2016 14:53
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Black Tiger02:22:25
| Matty02:39:02
| MisterSenseo03:42:38
| Bitfreak05:07:01
| Zippo05:32:42
| jantje196006:43:10
| kezeltje06:44:42
| Justin2309:40:57
| Gilex10:34:37
| Doethet14:22:00
Laatste Artikelen
| PHP-Fusion
| Nieuwe regels voor v...
| Ziggo Mail / Email i...
| Ubee Stappenplan rou...
| Cisco Stappenplan ro...
Klets Café
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

24-08-2016 14:06
FTP

06-08-2016 00:41
2/2 dan wel retourgeschikt zijn ivm Replay en Myprime

06-08-2016 00:41
@kezeltje: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
is je account nog niet omgezet naar Replay, als gevolg daarvan blijft de HB in de installatie hangen. Versterker mag ( hoeft niet ) maar moet

05-08-2016 13:01
mag of moet er een versterker tussen AOP en HB geplaatst worden? En moet deze dan retourgeschikt zijn???

05-08-2016 11:05
HB staat al een uur op "Een ogenblik geduld" en display geeft aan : Installatie. Wat te doen? Jan