obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Voor de hooggeleerden onder ons
Ovation
Het volgend probleem: modem ziggo werkt normaal, alle draadloze en lan aangesloten computers werken normaal. Ipad heeft wel verbinding met zowel het modem of een router maar geen internet. MAC filter staat uit..Hoor graag suggesties en alvast bedankt. Hier lopen op dit moment 4 gestreste pubers rond.. O ja we praten hier over een ziggo modem EPC3925. Bij de buurman werkt de Ipad perfect na inlogging op zijn modem/router..
Gewijzigd door Ovation op 27-04-2013 16:08
 
Black Tiger
Wel vreemd inderdaad dat het alleen de ipad betreft.
Check even onder LAN Setup in het modem de instelling "Maximum Number of DHCP Users". Misschien staat die wat laag?
Greetings, Black Tiger
 
Ovation
Goedemiddag, black tiger. Bedankt voor het reageren. Echter deze staat op 64. Daar ligt het niet aan.. Het zit echter ergens in andere instellingen van het ziggo modem..
Gewijzigd door Ovation op 28-04-2013 12:33
 
Zippo
Zijn de wifi modes instelbaar in het modem? (a,b,g,n)
Probeer daar eens mee te spelen.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.
 
mesa57
Oook leuk is je router op 5 Ghz in te stellen. De meeste devices werken daar niet mee.
In ieder geval zouden de standaard fabrieksinstellingen zonder meer moeten werken.
 
Ovation
Radio settings staat op mixed b/g/n. Het vreemde is dat een laptop en standalone pc gewoon draadloos verbonden zijn. Op 5 GHz zetten heeft denk ik weinig zin?
 
Black Tiger
Wifi mode staat normaliter op b/g/n mixed dus dat zou goed moeten staan.
Maar hij kan er zeker nog even naar kijken voor de zekerheid.
Andere opties zijn b/g mixed of g only en dat lijken me niet de juiste instellingen.

Wellicht even proberen met andere wifi instellingen zoals de beveiliging.
Er is daar WPA or WPA2 maar je kunt ook voor WPA2 only kiezen, in elk geval niet voor enterprise kiezen, daar gaat het vaak mis.
Verder bij encryption kijken of dat niet alleen op AES staat maar op TKIP+AES, dat kan ook schelen.
Greetings, Black Tiger
 
Ovation
Beveiliging staat op wpa + wpa2-personal, encryption op TKIP + AES.
 
Black Tiger
Misschien dat hij in de war raakt van de twee mogelijkheden.
Zet hem eens op WPA2-Personal met tkip+aes eens zien of dat beter helpt.
Greetings, Black Tiger
 
Puma
Probeer eens deze stappen afkomstig van de Apple support afdeling.

http://support.apple.com/kb/ts1398?vi...cale=nl_NL

Vooral het stukje van "netwerkinstellingen herstellen" kan soelaas bieden.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Voor de hooggeleerden onder ons', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo verhoogt internetsnelheden voor consumenten +25% en bedrijven +20% Ziggo nieuws : 18 24-04-2019
Afschakelen analoog signaal, gevolgen voor radio-ontvangst? Ziggo nieuws : 2 18-10-2018
Bij bellen niet hoorbaar voor anderen Siemens Gigaset : 19 27-08-2018
ZiggoVodafone waarschuwt klanten voor mogelijke belfraude Ziggo nieuws : 1 23-08-2018
Gratis OV voor 7.500 VodafoneZiggo medewerkers Ziggo nieuws : 1 09-08-2018