obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Kabelbedrijf Ziggo biedt mobile internet. Klanten kunnen nu abonnementen kopen om ook buitenshuis te internetten per laptop of tabletcomputer.
 Onderwerp afdrukken
UPC en Ziggo samen in mobiel internet
Zippo
De twee grootste kabelbedrijven van Nederland, Ziggo en UPC, slaan de handen ineen om gezamenlijk als mobiele operator te gaan handelen. Dit bleek uit stukken die Webwereld in handen kreeg. Er blijkt een nieuw bedrijf te zijn gestart, genaamd Ziggo 4, waarin zowel bestuurders van UPC als Ziggo deel in nemen. Zowel UPC als Ziggo houden tot op dit moment alles stil. Ziggo 4 zal gaan meebieden in de 2,6GHz-veiling, de veilig voor een nieuwe generatie mobiel internet.

Volgens de KvK-gegevens van het bedrijf richt Ziggo 4 zich op 'de aanleg en exploitatie van ontvangstinrichtingen, telecommunicatie- en omroepnetwerken en andere infrastructurele voorzieningen ten behoeve van het aanbieden van mobiele en vaste telecommunicatie-, media-, internet-, interactieve omroep-, multimedia-, en datatransmissiediensten, alsmede het aanbieden van voornoemde diensten'.

De vier bestuurders zijn sinds 25 maart aan het bedrijf verbonden. Het bedrijf is eind december vorig jaar opgericht; enkele weken na de ontdekking van Tweakers.net dat ook UPC de mobiele-telefoniemarkt wil betreden. Ziggo en Tele2 maakten al eerder bekend dat ze zullen meebieden. De veiling staat gepland voor 20 april, tenzij KPN en Vodafone daar bij de rechter een stokje voor kunnen steken.

Tijdens de behandeling van een kort geding dat door KPN en Vodafone tegen het ministerie van Economische Zaken is aangespannen in een poging de start van de 2,6GHz-veiling tegen te houden, bleek dat ook het bedrijf 'Ziggo 4' als belanghebbende partij aanwezig was. Dit bedrijf blijkt een lege huls te zijn die wordt bestuurd door zowel topmensen van Ziggo als UPC.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC en Ziggo samen in mobiel internet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
PS4 wakker maken via internet? Eigen netwerk : 2 09-01-2022
Advertentie