obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Telecombedrijf Ziggo komt met gratis ‘kabelcontrole’ na dubbele facturering
Zippo

Quote

Telecombedrijf Ziggo komt met gratis ‘kabelcontrole’ na dubbele facturering

Abonnees van de nieuwe kabelmaatschappij Ziggo, voorheen Casema, krijgen binnenkort een excuusbrief thuis over de facturering.
Die is deze maand vooraf geïnd, samen met de oude Casema-factuur die aan het eind van de maand moet worden betaald.

„Dat hadden we beter moeten doen,’’ zei commercieel directeur Marcel Nijhoff gisteren bij de officiële lancering van de nieuwe naam van het telecombedrijf. „Met onze klanten die daardoor in financiële moeilijkheden komen, willen we een betalingsregeling overeenkomen.’’

Als service wil het bedrijf alvast huisinstallaties gratis controleren. „In veel gevallen ervaren de mensen thuis een slechte ontvangst. Voor 90 procent is er in de huisinstallatie iets mis. Een slechte coax-kabel bijvoorbeeld. Dat willen wij gratis controleren. De kosten ervan zijn voor onze rekening,’’ aldus Nijhoff.

Bij de lancering stelde Nijhoff dat het bedrijf een uitmuntende klantenservice wil bieden, en zich daarmee wil onderscheiden van andere aanbieders. „We zullen eerst goed luisteren naar wat de klanten willen. We zetten daarom klantenpanels op van zo’n 10.000 tot 15.000 mensen. Uniek in Nederland.’’ Dat het nu juist is misgegaan met de facturering, komt het bedrijf niet best uit. „Excuses daarvoor,’’ zegt Nijhoff.

Het nieuwe kabelbedrijf biedt meer producten en diensten aan dan alleen televisie. Zo wordt het in het gehele Ziggo-gebied, bij elkaar 52 procent van alle aansluitingen in Nederland, mogelijk om ook telefonie en internet af te nemen.

„Het is niet zo dat het van nu af aan allemaal beter is, ’’ zegt Nijhoff. „Er kan zo snel van alles fout gaan met zo’n diversiteit aan producten in zo’n groot bedrijf. In het najaar moet alles zijn neergezet wat we willen en vanaf die datum zullen we ook nieuwe pakketten en producten aanbieden.’’

Bron AD


Lekkere start voor Ziggo. Dubbele inkomsten en extra rente ontvangen sinds de overgang.

Nog iemand anders problemen ervaren sinds de overstap?
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Telecombedrijf Ziggo komt met gratis ‘kabelcontrole’ na dubbele facturering', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Marco van Basten naar Ziggo Sport Ziggo nieuws : 1 29-06-2020
Ziggo GO nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV Ziggo nieuws : 1 29-06-2020
Ziggo biedt heel Rotterdam gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 10-03-2020
Ziggo biedt heel Den Haag Gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 04-02-2020
AL 2 dagen geen internet en al meerder storingen sinds ik klant ben van Ziggo in 10 weken. Klacht over Ziggo : 2 25-11-2019