obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een Ziggo Mobiel abonnement is Sim Only en kan je per maand opzeggen of wijzigen. Is je bundel toch te klein? Of juist veel te groot? Dan stap je gewoon kosteloos over naar een andere bundel. Per adres kan je tot wel vijf Ziggo Mobiel abonnementen afsluiten. Ziggo heeft een nummerblok van 100.000 mobiele telefoonnummers toegewezen gekregen van de OPTA. Toekomstige mobiele nummers van Ziggo zullen vooralsnog beginnen met de cijfers 06-865.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo start dit jaar met mobiele telefonie
Zippo
Ziggo zou dit jaar van start willen gaan met het aanbieden van mobiele diensten.

Ziggo zou nog dit jaar van start willen gaan met het aanbieden van mobiele diensten. Dat stelt de doorgaans goed geïnformeerde Nederlandse marktonderzoeker Telecompaper. Uit de inventarisatie van de uitgegeven nummerreeksen van GSM Helpdesk Nederland, begin deze maand, bleek al dat Ziggo precies het vijftig miljoenste mobiele telefoonnummer toegewezen had gekregen door de OPTA. Volgens Telecompaper, waar de toewijzing van een nummerblok van 100.000 nummers aan Ziggo ook niet onopgemerkt is gebleven, wijst de toewijzing op een snelle introductie van mobiele diensten door Ziggo.

"Nummers worden alleen toegekend na een inhoudelijke toetsing: de aanvragende partij moet aannemelijk maken dat hij die nummers binnen een jaar in gebruik zal nemen." aldus Telecompaper. Een woordvoerder van Ziggo wilde tegenover Telecompaper niet ingaan op de plannen van het bedrijf en gaf aan daar te zijner tijd mee naar buiten te komen.

Ziggo heeft op 2 februari een nummerblok van 100.000 mobiele telefoonnummers toegewezen gekregen van de OPTA. Toekomstige mobiele nummers van Ziggo zullen vooralsnog beginnen met de cijfers 06-865. Ziggo heeft nog geen opties aangevraagd op meer nummerblokken. De OPTA vraagt een vergoeding voor opties op nummerblokken, waarbij opties drie jaar geldig zijn. Nummerblokken die definitief zijn toegewezen moeten binnen één jaar in gebruik genomen worden.


Lees het hele verhaal op de bron: GSMhelpdesk
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo start dit jaar met mobiele telefonie', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Advertentie