obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo breidt zakelijke dienstverlening uit met overname Esprit Telecom
Zippo
logoZiggo breidt de dienstverlening voor de zakelijke markt verder uit met de overname van Esprit Telecom. Esprit Telecom is een hoogwaardige aanbieder van telefonie- en datadiensten voor het MKB in Nederland en heeft een actief verkoopkanaal van wederverkopers in het hele land. Onderdeel van deze acquisitie is het bedrijf Zoranet, een zakelijke ICT service provider die zich richt op de retailsector.

Esprit Telecom maakt deel uit van de Detron ICT & Telecom Groep en blijft in de nabije toekomst zelfstandig onder eigen naam opereren. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Esprit Telecom boekte over 2012 een omzet van € 37 miljoen. De overname wordt gewaardeerd op € 18 miljoen.

Hendrik de Groot, managing director zakelijke markt van Ziggo: "Ziggo richt zich op de kleinzakelijke markt met zakelijke Alles-in-1 oplossingen bestaande uit breedband internet, telefonie, TV en in toenemende mate clouddiensten. De afgelopen twee jaar zijn wij succesvol gegroeid met meer dan 30.000 kleinzakelijke klanten. Wij ervaren sterk toenemende vraag vanuit het MKB naar onze producten en diensten.

Met de overname van Esprit Telecom breiden wij onze dienstverlening versneld naar het MKB uit. Esprit Telecom heeft een trouw klantenbestand en opereert landelijk. Samen met Esprit Telecom zullen wij investeren in nieuwe zakelijke clouddiensten en toepassingen, waaronder een nieuwe generatie telefoniediensten, ingericht voor zowel de kleinzakelijke als de MKB-markt. Tevens zien wij interessante synergie mogelijkheden, waaronder een upgrade naar ons next generation breedbandnetwerk, zodat MKB klanten hoogwaardig verbonden kunnen zijn met de cloud."

Bron Ziggo
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Zippo
Ziggo rondt overname Esprit Telecom af

Ziggo heeft de overname van het telecombedrijf Esprit Telecom afgerond.
Per 1 mei 2013 worden de resultaten geconsolideerd in Ziggo NV.
De Autoriteit Consument en Markt (waarin de Nederlandse Mededingingsautoriteit is opgegaan) heeft in eerder stadium goedkeuring verleend om Esprit Telecom over te nemen.

Met de overname van Esprit Telecom breidt Ziggo de dienstverlening voor de zakelijke markt verder uit. Esprit Telecom is een hoogwaardige aanbieder van telefonie- en datadiensten voor het MKB in Nederland en heeft een actief verkoopkanaal van wederverkopers in het hele land. Onderdeel van deze acquisitie is het bedrijf Zoranet, een zakelijke ICT service provider die zich richt op de retailsector.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo breidt zakelijke dienstverlening uit met overname Esprit Telecom', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Ziggo Snelheidsprobleem Algemene computer en software vragen. : 8 09-05-2021
Advertentie