obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Draadloos internetten met wifi geeft vaak problemen. De snelheid is traag, de verbinding valt weg. Het kanaal is bezet. Hier zijn vragen, oplossingen en tools. Ziggo levert de volgende WiFi routers: Netgear JWNR 2000, Netgear WGR 614, Sitecom WL 582, Sitecom WL 351, Sitecom WL 153, Sitecom WL 341. Internet Dongles: Netgear WNDA3100V2, Netgear WN111, Sitecom WL172, Sitecom WN344. Maar voor andere types als Linksys, D-Link, Cisco, TP-Link kunt u ook uw vragen stellen.
 Onderwerp afdrukken
Landelijk Wifi netwerk door combi Ziggo en UPC
Zippo
De grote kabelbedrijven Ziggo en UPC willen mogelijk elkaars WiFi-netwerken met elkaar delen, zodat klanten van beide bedrijven in vrijwel het hele land van internet kunnen genieten via de WiFi-modems bij mensen thuis. Op die manier willen de kabelaars KPN beconcurreren.

Ziggo heeft nu in vier provincies in Nederland zijn wifi-netwerk op orde, goed voor 2,8 miljoen abonnees, waarvan er 850.000 op wifi zitten.

UPC start op 1 juli in Zutphen met een test om internet te delen onder alle abonnees.

Met de samenwerking ontstaat volgens de beide bedrijven een groot wifi-netwerk door het hele land. Momenteel wordt gekeken naar de haalbaarheid van de samenwerking: of deze definitief doorgaat is nog niet bekend. Het aanleggen van de hotspots is voor beide bedrijven een aansluiting op de mobiele markt. UPC en Ziggo hebben nu geen telecomactiviteiten en daardoor geen eigen mobiel netwerk, wat KPN wel heeft.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Black Tiger
Het was te verwachten. Maar voor aansluiting op de mobiele markt te hebben moet je wel volledige dekking hebben en dat gaat je met hotspots volgens mij niet bepaald lukken.
Greetings, Black Tiger
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Landelijk Wifi netwerk door combi Ziggo en UPC', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Waar is de 2,4 WiFi Algemeen : 6 17-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
zonnepanelen verbinden met wifi Ziggo kabel modems: Ubee, Cisco, Motorola, Arris, etc. : 4 05-09-2023
Advertentie