obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Deel je ervaring!
 Onderwerp afdrukken
150.000 Ziggo-klanten gebruiken interactieve cloud-dienst
Zippo
De Ziggo cloud-dienst waarmee men met bepaalde modellen oudere kabeldecoders en nieuwe televisiemodellen toch gebruik van interactieve tv gebruik kan maken, wordt veel gebruikt.

Rond de 150.000 Ziggo-klanten maken gebruik van deze cloud-dienst die dit jaar in Nederland werd geïntroduceerd. Dat meldt Broadband TV News. Dat is een derde van het aantal Ziggo-klanten dat van interactieve diensten gebruikmaakt. In de afgelopen drie maanden is het aantal gebruikers van de cloud-dienst met 150 procent gestegen.

CloudTV van Active Video
Ziggo maakt bij de cloud-dienst gebruik van CloudTV van het Nederland bedrijf Active Video. De gebruikte techniek maakt het makkelijker om oudere kabeldecoders met een relatief kleine firmware-upgrade interactief te maken. Ziggo hoeft op het eigen platform hiervoor slechts 6 Mbit/s ruimte op een voor digitale televisie gebruikte frequentie vrij te maken. Deze bandbreedte wordt alleen voor het grafische uiterlijk van de Ziggo cloud-dienst gebruikt.

Content dat via het nieuwe interactieve platform van Ziggo wordt bekeken, wordt – zeker in het geval van HD – met een hogere bandbreedte en dus betere beeldkwaliteit aangeboden. Het interactieve platform bestaat uit video on demand waarbij men naast films, series en popconcerten in de reeks Ziggo Muziek ook naar uitgesteld kijken-diensten van veel door Ziggo aanboden tv-zenders kan kijken.

Ziggo eerste kabelbedrijf in de wereld
Ziggo is het eerste kabelbedrijf in de wereld dat CloudTV voor het aanbieden van interactieve diensten gebruikt. Onlangs introduceerde het kabelbedrijf de nieuwe CI+ 1.3-module waarmee ook nieuwe 2013-televisiemodellen toegang tot de interactieve diensten van Ziggo krijgen. Gebruik van interactieve diensten als video on demand is voor tv-aanbieders belangrijk omdat dit die lucratief zijn.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Black Tiger
Dat ITV is wel leuk, maar dan moeten ze wel wat vaker de films en series rouleren.
En uitzending gemist dat mist nog het nodige, bijv. Yes Prime Minister (van een van de NL zenders) was er laatst gewoon niet op te vinden, terwijl het wel bij Uitzending gemist op de pc stond.
Greetings, Black Tiger
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '150.000 Ziggo-klanten gebruiken interactieve cloud-dienst', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Advertentie