obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Hier kun je vragen stellen over allerhande problemen met je pc, laptop, netbook, ipad, Imac, enz. Bijvoorbeeld hoe optimaliseer ik de internetsnelheid. Ook voor programma en software vragen.
 Onderwerp afdrukken
Overstappen Ziggo
Storm1990
Beste Ziggo forum,

Inmiddels een week geleden is onze telefonie en daardoor ook ons internet definitief door KPN verbroken. Dit omdat wij per ongeluk onze rekeningen te lang niet hadden betaalt, wat ons de afgelopen 30 jaar nooit is overkomen, maar dat is een ander verhaal. In iedere geval zijn we al een tijdje aan het twijfelen om over te stappen. We betalen namelijk op dit moment de telefonie van KPN, het internet van XS4all en de TV van ziggo, en ja, je raad het al, bij elkaar opgeteld zijn de kosten per maand veel meer voor minder, wat dus veel beter en nog iets van geld bespaart ook.

Internet is voor het werk erg belangrijk dus we contacteerden KPN direct toen we geen internet meer hadden. Ze vertelde ons dat wij te lang niet betaald hadden (we waren op vakantie toen wij brieven met herinneringen hebben moeten ontvangen) en het kwam er op neer dat ze onze telefonie hadden uitgeschakeld, en omdat onze internet via de telefoon gaat, lag dit er ook uit. Een grote ramp dus.

Ze zeiden dat ze er 2 tot 3 weken over doen om het weer aan te zetten, om deze periode te overbruggen stuurde ze ons een dongel. Op dit moment internetten we dus (lekker duur) via deze dongel, het is tenminste iets. Maar wel hadden we zoiets van, kan dit niet allemaal wat sneller worden geregeld.

Aangezien wij al tijde een oog hebben op het alles-in-1 PLUS pakket van Ziggo vroegen wij ons af hoe snel Ziggo zo'n overstap kan regelen. Indien sneller, dan bellen wij KPN en zeggen we het abbonement met hun af, en betalen uiteraard de nog openstaande rekening (inmiddels allemaal betaald) en stappen naar Ziggo over. Anders doen we dit nadat KPN ons weer internet heeft gegeven. Want het belangrijkste is, is dat we zo snel mogelijk weer internet hebben.

Dus de vraag luidt: Hoe snel kan Ziggo ons weer internet leveren?

Ik ben zeer benieuwd, alvast ontzettend bedankt!
Gewijzigd door Storm1990 op 28-09-2013 13:01
 
kobus1960
Ziggo kan vrij snel leveren, het is maar
de vraag of KPN aan het nummerbehoud
meewerkt. Dáár heb je afspraken mee.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Overstappen Ziggo', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging Ziggo Klacht over Ziggo : 2 27-07-2022
Ziggo Snelheidsprobleem Algemene computer en software vragen. : 8 09-05-2021
Advertentie