obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Vodafone mobiel beëindigt gesprekken met Ziggo
Henk
Vodafone is niet langer in gesprek met Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, over een mogelijke combinatie van bedrijfsactiviteiten. Dat maakte de Britse telecomreus maandag bekend.

Vodafone liet in juni weten dat de twee bedrijven onderhandelden over een mogelijke uitwisseling van bezittingen. Daarop werd al langer gespeculeerd, zeker nadat topman John Malone van Liberty Global had laten doorschemeren wel brood te zien in samenwerking, met name in Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië.

Waar Liberty Global vooral actief is als aanbieder van kabeltelevisie en vast internet, moet Vodafone het vooral hebben van de mobiele markt. Een ruil van bezittingen zou beide bedrijven in staat stellen totaalpakketten aan te bieden met zowel mobiele als vaste diensten, zoals veel concurrenten al doen.

Samenwerking tussen de twee wereldwijd actieve grootmachten in Nederland had de grootste kabelmaatschappij onder één dak kunnen brengen met de op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie. Ziggo, dat vorig jaar fuseerde met UPC, heeft geen eigen mobiele netwerk en maakt al gebruik van dat van Vodafone.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vodafone mobiel beëindigt gesprekken met Ziggo', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo biedt heel Rotterdam gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 10-03-2020
Ziggo biedt heel Den Haag Gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 04-02-2020
AL 2 dagen geen internet en al meerder storingen sinds ik klant ben van Ziggo in 10 weken. Klacht over Ziggo : 2 25-11-2019
Ziggo aansluiting niet opgeleverd nieuwbouw Algemeen : 3 25-10-2019
Nieuwe GIGA snelheid bij Ziggo Zakelijk Ziggo nieuws : 1 16-10-2019