obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Ziggo stopt met Samsung DCB-H360r
Henk
De Samsung H360r gaat met pensioen
De Samsung DCB-H360r is de eerste en daarmee ook de oudste HD-ontvanger die je kunt gebruiken bij Ziggo. Per december 2015 verandert er wat aan het tv-signaal. Dat kan deze mediabox helaas niet aan en werkt daardoor niet goed meer.

Het bekijken van NPO 1 HD, NPO 2 HD en NPO 3 HD is sinds vorige maand al niet meer probleemloos met de Samsung DCB-H360r mogelijk. Het beeld gaat op deze zenders haperen of de zender gaat helemaal op zwart. Andere zenders doen het mogelijk nog wel echter in verloop van tijd steeds meer zenders gaan uitvallen. Ziggo test de Samsung DCB-H360r niet meer bij wijzigingen aan het tv-signaal. Ziggo stelt op een speciale internetpagina dat men klanten liever persoonlijk had geïnformeerd maar dat dit niet mogelijk was omdat men niet weet welke klanten deze Samsung kabel ontvanger gebruiken.

Wat gaat er gebeuren met de Samsung H360r?
De Samsung H360r draait al flink wat jaartjes mee. In 2006 was met deze digitale ontvanger de eerste tv-uitzending op de kabel in HD-kwaliteit te zien. Er zit zelfs een speciaal blauw lampje op het apparaat dat alléén gaat branden bij HD-uitzendingen. Zo zeldzaam was HD-tv toen nog. Door de jaren heen hebben we bij alle vernieuwingen aan ons netwerk rekening gehouden met deze HD-veteraan, zodat je hem gewoon kon blijven gebruiken.

Nu, bijna 10 jaar later, is dit model toch echt ingehaald door de techniek. Daarom mag deze oude vertrouwde HD-ontvanger binnenkort met een welverdiend pensioen. Hij is dan niet langer te gebruiken voor digitale televisie van Ziggo. Hiermee sluiten we ons ook aan bij de fabrikant. Samsung is namelijk al een paar jaar geleden gestopt met ondersteunen van de H360r.

Wat merk ik hier precies van?
Vanaf 8 december 2015 zullen NPO 1 HD t/m NPO 3 HD niet meer werken. Het beeld gaat haperen of de zender gaat helemaal op zwart. Andere zenders doen het mogelijk nog wel. Hierna zullen in verloop van tijd steeds meer zenders gaan uitvallen, omdat de Samsung H360r niet meer wordt getest bij wijzigingen aan het tv-signaal.

Hebben jullie me hierover geïnformeerd?
We hadden je het liefst persoonlijk geïnformeerd. Helaas kunnen we niet zien of je een Samsung H360r gebruikt. Met nieuwere mediaboxen kunnen we dit gelukkig wel. Als je nu zo'n nieuwe mediabox bij ons huurt dan zorgen we ervoor dat je altijd een recent model hebt en informeren we je persoonlijk bij eventuele wijzigingen.

Vervang je Samsung H360r voor een supermoderne mediabox
Gebruik je nu een H360r ontvanger voor digitale televisie van Ziggo? Dan willen we je natuurlijk helpen aan een waardige opvolger, zodat je gewoon ongestoord kunt blijven kijken naar digitale televisie. In een paar kliks bestel je een gloednieuwe mediabox of CI+ module.

Mogen we je een tip geven? Met de Horizon Mediabox kun je naast tv-kijken in HD ook programma's opnemen, opnieuw bekijken met Replay TV en honderden gratis films en series bekijken via MyPrime. Dat is dus niet alleen een perfecte vervanger, maar ook een flinke upgrade.

Zie ook, samsung-dcb-h360r
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo stopt met Samsung DCB-H360r', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo aansluiting niet opgeleverd nieuwbouw Algemeen : 2 21-10-2019
Nieuwe GIGA snelheid bij Ziggo Zakelijk Ziggo nieuws : 1 16-10-2019
Ziggo Zakelijk internet + TV nu met 12 maanden gratis Movies & Series XL Ziggo nieuws : 1 22-08-2019
Ziggo verhoogt internetsnelheden voor consumenten +25% en bedrijven +20% Ziggo nieuws : 22 30-07-2019
Ziggo en ISDN telefooncentrale Eigen telefoon netwerk : 3 23-06-2019
Advertentie
data-full-width-responsive="true">