obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van en over Ziggo" posten.
 Onderwerp afdrukken
Ziggo lanceert ‘Kijk met Twitter’ dienst voor Horizon
Zippo
Ziggo heeft vandaag de ‘Kijk met Twitter’ app in Nederland gelanceerd. Met de app – die samen met Twitter ontwikkeld is – kunnen kijkers de 10 meest ‘trending’ live programma’s volgen met in hetzelfde scherm de actuele Tweets over dat programma. Volgens Ziggo willen steeds meer kijkers actief over hun favoriete programma’s communiceren en ook zien wat andere kijkers er over zeggen. De ‘Kijk met Twitter’ dienst maakt dat mogelijk. De app is beschikbaar voor mensen met een Horizon Mediabox en is te vinden in het Mijn Media menu van de Horizon Mediabox onder ‘Apps’.

Een steeds ‘rijkere’ kijkervaring
Ziggo streeft er naar zijn klanten een steeds rijkere kijkervaring te bieden. “Onze klanten willen met onze diensten ook plezier beleven. Zij willen een totaal ervaring hebben binnen de omgeving die wij bieden. Met deze dienst kunnen zij terwijl zij naar hun favoriete programma kijken, actief deelnemen aan de discussie rondom dat programma omdat zowel het programma als de berichten in één oogopslag te volgen zijn. Dat verhoogt volgens mij het plezier van het kijken enorm.”, zegt Peter Dörr, commercieel directeur van Ziggo. Dörr zegt verder dat er naast de huidige 82 apps binnenkort nog meer nieuwe apps voor de Horizon beschikbaar komen.

Brenda O'Connell, directeur Business Development EMEA van Twitter stelt: "Door deze samenwerking met Ziggo zijn Nederlandse kijkers nu voor het eerst in staat om direct op het TV-scherm contact te maken met mede-fans en tv-sterren. 'Kijk met Twitter' koppelt de meest relevante conversaties aan hun TV-dienst en toont welke programma's trending zijn. Zo gidst de dienst kijkers als het ware naar de shows die op dat moment het meest worden besproken.".

Bijna alle openbare tweets gaan over TV-programma’s
Wereldwijd gaat het grootste gedeelte van de openbare tweets op Twitter over TV-programma’s, veel Twitter-gebruikers gebruiken Twitter tijdens het TV-kijken. Niet eens altijd om er zelf over te praten, maar ook om te lezen wat anderen aan opmerkingen hebben over een programma of de mensen in het programma. Die combinatie van live programma’s en tweets legt een hele nieuwe dimensie over het traditionele TV kijken. Voor die groep mensen wil Ziggo het gemakkelijker maken, door beide feeds bij elkaar te brengen op 1 scherm. TV-kijken wordt daardoor nog leuker.

Bron: Ziggo persbericht.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo lanceert ‘Kijk met Twitter’ dienst voor Horizon', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
omruilen Giga modem voor modem dat wifi 6 ondersteunt Klacht over Ziggo : 3 22-08-2023
Advertentie