obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Ziggo wijzigt beveiliging WifiSpots
Henk
Ziggo gebruikers die met apparaten van Apple van de WifiSpots van Ziggo gebruik maken, moeten zich opnieuw aanmelden. Ziggo heeft de beveiliging voor deze apparaten namelijk aangepast.

Ziggo meldt aan klanten dat bij gebruik van iPad, iPhone en Macbook de kans groot is dat na 14 april geen verbinding meer met WifiSpots gemaakt kan worden. Dit is het gevolg van het gebruik van een nieuw beveiligingscertificaat voor deze apparaten. Hierdoor is de beveiliging van de draadloze verbinding verbeterd, waardoor veiliger van internet gebruik gemaakt kan worden.

Om met Apple apparaten weer van WifiSpots gebruik te kunnen maken, moet het nieuwe certificaat gedownload te worden. Ziggo heeft hiervoor een installatie handleiding op internet geplaatst. Na het installeren van het certificaat krijgt men weer toegang tot WifiSpots.
 
rens51
gepoogd volgens installatie handleiding te her-activeren MAAR zie nergens de ZIGGO wifi icoon buiten..... ok men introduceert dus een verandering en de quick fix werkt niet.... alles opnieuw opzetten mij te veel gedoe... gebruik wel mijn T-Mobile 4G, nog sneller ook!! Music
Vr. groet, RensBye-happy
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo wijzigt beveiliging WifiSpots', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo biedt heel Den Haag Gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 04-02-2020
AL 2 dagen geen internet en al meerder storingen sinds ik klant ben van Ziggo in 10 weken. Klacht over Ziggo : 2 25-11-2019
Ziggo aansluiting niet opgeleverd nieuwbouw Algemeen : 3 25-10-2019
Nieuwe GIGA snelheid bij Ziggo Zakelijk Ziggo nieuws : 1 16-10-2019
Ziggo Zakelijk internet + TV nu met 12 maanden gratis Movies & Series XL Ziggo nieuws : 1 22-08-2019