obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Ziggo trakteert voetbalfans op Manchester derby
Zippo
Ziggo trakteert alle fans van Brits voetbal op een gratis klassieker: Manchester United versus Manchester City. De live-beelden zijn online te volgen voor heel Nederland via ziggo.nl/Manchester.

Als de legendarische voetbalclubs Manchester United en Manchester City tegenover elkaar op de grasmat staan, is dat gegarandeerd een mooie pot voetbal. Ziggo biedt eenmalig deze Manchester derby aan via een online verbinding, zaterdag om 13.30 uur. Vanzelfsprekend is het duel ook te zien voor alle Ziggo klanten op het gratis sportkanaal Ziggo Sport en voor abonnees van Ziggo Sport Totaal.

Het is niet de eerste keer dat Ziggo een sportuitzending cadeau doet. Eind mei kon heel Nederland genieten van de Grand Prix van Monaco, waar Max Verstappen voor veel spektakel zorgde. Ziggo heeft de gratis sportzender met volop topsport speciaal voor haar klanten. Zo nu en dan laten we ook niet-Ziggo klanten online meekijken.

Topvoetbal, NBA, Formule 1
Voetbalwedstrijden uit de Premier League en de Primera Division, maar NBA-basketbalwedstrijden en Formule 1-races zijn het hele jaar door te zien op Ziggo Sport Totaal (voor abonnees) en voor alle Ziggo klanten op de gratis sportzender op kanaal 14.


Publiekstrekker
De Grand Prix in Spa Franchorchamps en in Monza van afgelopen weekends bleken een flinke publiekstrekker. Ook het tweede speelweekend van Primera Division en de Premier League scoorde flink wat voetbalfans. Ziggo ziet een stijgende trend in het aantal kijkers.

Bron, Ziggo.
Zippo. Niet meer in mijn sas met Cogas.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ziggo trakteert voetbalfans op Manchester derby', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo verhoogd tarieven per 1 juli Ziggo nieuws : 3 09-05-2019
Ziggo verhoogt internetsnelheden voor consumenten +25% en bedrijven +20% Ziggo nieuws : 18 24-04-2019
Ziggo kastje in voortuin Helpdesk : 2 08-02-2019
Smartcards weer niet zichtbaar in Mijn Ziggo Digitale radio en televisie problemen, tips & truuks : 3 19-12-2018
OFFLINE MOVIES & SERIES (XL) KIJKEN VIA DE ZIGGO GO APP Ziggo nieuws : 1 13-06-2018