obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klachten over Ziggo onderdeel. Post hier je Ziggo klacht over storing met internet, telefonie, televisie of modem.
 Onderwerp afdrukken
Opzegging Ziggo
Skroopt
Het is schandalig zoals Ziggo met klanten omgaat. Wij zijn hebben meer dan 40 jaar een Casema/Ziggo aansluiting gehad en ruim meer dan twee maanden voor onze verhuizing de toezegging gekregen dat het meenemen van het Ziggo modem plug and play was. Er zou een Ziggo aansluiting zitten in ons nieuwe bestaande huis.
Na de verhuizing bleek dat niet zo te zijn. Er was dus helemaal geen groene coax kabel in huis. Wel bij de buren. De monteur die wij gepland hadden kon dus niets doen maar zou collega’s langs sturen om de kabel op te sporen.
Vervolgens krijgen we zonder dat er iemand langs is geweest een offerte van bijna € 1800 voor het maken van een aansluiting. 
Ziggo heeft inmiddels eenzijdig het contract opgezegd omdat ze niet kunnen leveren. Omdat wij ook een Vodafone Red Together abonnement hebben mogen we nu ook €10 meer daarvoor per maand gaan betalen. Geen sorry gehoord van Ziggo. Nee zo ga je niet met klanten om. Inmiddels heeft KPN met volle tevredenheid een internet en TV aansluiting gratis gerealiseerd. Schandalig van Ziggo!
 
Black Tiger
Zo... na 40 jaar is dat inderdaad niet netjes. Ze hadden mijns inziens van tevoren ook wel kunnen zien dat er geen aansluiting was.

Maar bij glasvezel is dat hetzelfde. Als er ooit aangelegd is geworden en bewoners hebben de aansluiting geweigerd, dan kan het zijn dat een nieuwe bewoner voor kosten van een aansluiting komt te staan indien er gegraven moet worden. Dat is eerlijk gezegd bij alle providers zo.

Echter dat had men wel van tevoren kunnen weten bij Ziggo lijkt mij.

Helaas kun je hier weinig met je klacht. Dit forum is een ondersteuningsforum voor Ziggo gebruikers maar we zijn niet gelieerd aan en ook geen onderdeel van Ziggo. Die hebben hun eigen forum op hun eigen domein.

In elk geval wel fijn te horen dat je nu via een andere provider een gratis aansluiting met internet en TV gekregen hebt.
Greetings, Black Tiger
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Opzegging Ziggo', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Student op zoek naar klantnummer Ziggo Algemeen : 4 22-04-2024
Ziggo VAW Klacht over Ziggo : 2 19-01-2024
Ziggo ver onder de maat bij verhuizing Klacht over Ziggo : 4 24-12-2023
Ziggo Safe Online Algemeen : 2 30-11-2023
Opzegging contract Klacht over Ziggo : 3 30-09-2022
Advertentie