obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Coax hoe staat het met Ziggo-Cogas alles in 1
Bordewolf
COAX hoe staat het met alles in 1 in het Cogas-gebied. Ik begrijp ondertussen dat Cogas en Ziggo elkaar zitten te zwartepieten en de klant wordt de dupe. Hier in het Cogas-gebied zijn de producten gewoon te duur tov wat Ziggo levert omdat Cogas de analoge kabel heeft. Mag dat zo maar??? Waarom mag iemand die wel analoog van Ziggo heeft van alles soorten actie en goedkope pakketten het voordeel trekken en wij niet?????????

Waar blijft de korting die Cogas ons moet bieden voor niet geleverde of minderwaardige diensten???? Dit is toch geen service, niet van Ziggo en niet van Cogas!

We worden genaaid!
Huuuuuuuuuuuuuuuu, ik ga naar het enge bos
 
Decibert
Hier is al eerder over gepost. Ja het mag zomaar, er is geen vrije handel op de kabel, en die komt er ook pas zodra de overheid dat invoert.
Ze zijn in overleg, maar Cogas en Ziggo moeten wel tot een overeenkomst komen voor er iets verandert, en dat kan inderdaad wel even duren. Zolang Cogas echter geen toestemming geeft voor een regeling, kan Ziggo geen Alles in 1 leveren, en dat is dat. Je kan wel een klacht hierover indienen bij Coax.nl (formuliertje links), je zal niet de eerste zijn.
Geen loonstrookje van Ziggo B.V. Wink
De feiten scheiden van de emoties
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Coax hoe staat het met Ziggo-Cogas alles in 1', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo biedt heel Rotterdam gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 10-03-2020
Ziggo biedt heel Den Haag Gigabit-internet Ziggo nieuws : 1 04-02-2020
AL 2 dagen geen internet en al meerder storingen sinds ik klant ben van Ziggo in 10 weken. Klacht over Ziggo : 2 25-11-2019
Ziggo aansluiting niet opgeleverd nieuwbouw Algemeen : 3 25-10-2019
Nieuwe GIGA snelheid bij Ziggo Zakelijk Ziggo nieuws : 1 16-10-2019